reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Svatba s podmínkou

Žánr:
Rok:
1965
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
3.12.1965
„Příběh tří lidí a jedné svatby.“

Celkové hodnocení filmu Svatba s podmínkou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.8.2015
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2010
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.7.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.6.2011
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.4.2012
aurora45
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.7.2010
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih81364minih81364Luther (2010) [TV seriál] 
Luther n
minih26853minih26853Lítost (1970) [TV film] 
Lítost n
minih46454minih46454Jagerské hvězdy (1968) 
Egri Csillagok n
minih32752minih32752Vzpoura hraček (1946) 
n
minih54833minih54833Zkáza lodi Mary Deare (1959) 
The Wreck of the Mary Deare n
minih39084minih39084Život savců / Příběh o přežití (2003) 
The Life of Mammals n
minih62953minih62953USA Národní parky - Největší poklady přírody (2006) [DVD] 
n
minih24106minih24106Zrodila se hvězda (1976) 
A Star Is Born n
minih24799minih24799Veselá bída (1939) 
n
minih30154minih30154Dva kapitáni (1955) 
Dva kapitana n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - curil
6   - jarda53
9   - martin.stu
6   - jager
8   - oulisna
7   - rosta12
9   - Warden
9   - miroslav22
6   - teisan
3   - aurora45
7   - marketastu

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

38 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.568/0.541