reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Superman - The New Movie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2010
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.1.2010
Habr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2007
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2008
palmicka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
markyheppy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2712minih2712Akce Pelikán (2000) 
The Crew n
minih32685minih32685Božský Bruce (2003) 
Bruce Almighty n
minih31923minih31923Aladin - kouzelné koření (1994) 
Disney's Aladdin - Aladdin to the Rescue n
minih49757minih49757Vlkodlak (2007) [Video] 
Werewolf: The Devil's Hound n
minih55769minih55769Na hraně temnoty (2010) 
Edge of Darkness n
minih43858minih43858Pearl Harbor: válka v Pacifiku I. (2006) [TV film] 
Pearl Harbor And The War In The Pacific 1 n
minih43543minih43543Brána do záhrobí (1981) 
E tu vivrai nel terrore - L'aldilà n
minih13353minih13353Na ostří nože (1997) 
The Edge n
minih29561minih29561Bulharsko (2007) 
n
minih28382minih28382Od soumraku do úsvitu 3: Dcera oběšence (1999) 
From Dusk Tilll Dawn 3: The Hangman's Daughter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
4   - MaKy92z
6   - lisak-18
10 - Habr
6   - LadaMVK
7   - palmicka22
5   - markyheppy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139587
Osobností: 599576
Fotografií: 517335
Plakátů: 250411
Obsahů a biografií: 128918

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.131/0.111