reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Strom pohádek: Bez práce nejsou koláče [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
23 minut
„Jak se Jiřík z lásky k princezně upsal čertu.“

Celkové hodnocení filmu Strom pohádek: Bez práce nejsou koláče

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.4.2016
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.7.2011
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2008
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2007
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.3.2010
Pixel116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.5.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2009
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2010
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.11.2010
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.12.2008
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9868minih9868Kam čert nemůže (1959) 
n
minih107885minih107885Karsten a Petra - nejlepší kamarádi (2012) 
Karsten og Petra blir bestevenner n
minih27717minih27717Záhada Blair Witch (1999) 
The Blair Witch Project n
minih57000minih57000Salt (2010) 
Salt n
minih37243minih37243Staré báje vikingů (2003) 
Stara baśń: Kiedy słońce było bogiem n
minih11121minih11121Výstřely pro lásku (1978) 
Love and Bullets n
minih27464minih27464Spalující touha (1999) 
Eyes Wide Shut n
minih40670minih40670Vlajky našich otců (2006) 
Flags of Our Fathers n
minih59970minih59970Exploze (2000) 
Blast n
minih117834minih117834Okouzlující lhářka (2004) [TV film] 
Ein Goldfisch unter Haien n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - curil
3   - Angelika28
7   - georginaa
8   - Matematick
6   - Faye
4   - Jean-Paul
2   - Pixel116
7   - satyr
6   - Persefonia
7   - Pauleto
7   - PERNIKAR
5   - Kloby
10 - žižalka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.271/1.242