reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Střílej, abys přežil!

The Gunrunner

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
80 minut, 92 minut (uncut)
„Chladnokrevného pašeráka zbraní ovládne po hrůzné smrti přítelkyně jediný pocit: touha po pomstě...“

Celkové hodnocení filmu Střílej, abys přežil!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.12.2013
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.5.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2010
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2012
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2007
villa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10080minih10080Kde řeky mají slunce (1961) 
Kde řeky mají slunce n
minih17669minih17669Radost až do rána (1978) 
Radost až do rána n
minih66460minih66460La polizia incrimina la legge assolve (1973) 
La polizia incrimina la legge assolve n
minih14742minih14742Od vraždy jenom krok ke lži (1982) 
Od vraždy jenom krok ke lži n
minih55107minih55107Kukačky (2007) [TV film] 
Kukačky n
minih36082minih36082Horem Pádem (2004) 
Horem Pádem n
minih18861minih18861Silverado (1985) 
Silverado n
minih54240minih54240Kaleidoskop dobré pohody (1978) [TV pořad] 
n
minih19855minih19855Stůj, nebo se netrefím (1998) 
Stůj, nebo se netrefím n
minih50117minih50117Galaxie teroru (1981) 
Galaxy of terror n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 %
3   - jarda53
5   - Prasoid
8   - FrankieOnd
6   - catamount
7   - satyr
8   - oulisna
6   - rosta12
7   - dals
6   - Raptor150
7   - villa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

In a Valley of Violence (2016)

In a Valley of Violence
Na jedno shlédnutí to   jakžtak šlo,tím myslím že   jsem to vydržel až do   konce,příběh ohraný   zabijou mu psa a on se chystá   pomstít,výběr více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.271/0.247