Duben
ohodnotit

Střihoruký Edward

Edward Scissorhands

Další název:
Nožnicovoruký Edward / Nůžkoruký Edward
Rok:
1990
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
14.5.1992
„Nůžky místo rukou? Kdo to jakživ slyšel!“

Komentáře k filmu Střihoruký Edward

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 50
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2020
Tim Burton a Johnny Depp jak   jinak to mohlo dopadnout než   dobře.
Příběh   tentokrát není tak temný   jako jiné filmy T.Burtona ale   i tak to stojí za to.
Barney94
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2018
První filmy režisérů   mnohdy bývají nejlepší z   jejich tvorby a tady se to   opět potvrdilo. Jsou zde   smutné, ale i veselé   chvíle. Po celý film mi bylo   Edwarda líto.
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2017
Kdo by nemiloval   Střihorukého Edwarda?Ten   příběh je o lidskosti a je   perfektně zpracovaný po   všech stránkách, takže   čas od času si ho ráda   zopakuji.
petrusmev
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2017
Krásná alegorie   výjimečnosti v sériovém   světě. Uměle vyrobená   bytost má v sobě více   upřímného citu než   většina   "normálních"   lidí.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2014
Stará dobrá klasika. Jeden z   těch lepších filmů Tima   Burtona. Zde jasně nejlíp   hraje Johny Depp, který se   dostával do vrcholové formy.   Děj je sice trošku   pohádkový a některé věci   jsou nedomyšlené, ale tyto   trhliny budou vynahrazeny   zábavou, kterou vám zde   filmaři naservírovali.   Tudíž pěkný příjemný   snímek, který se dá vidět   i vickrát. Rozhodně se zde   pobavíte.
18Vendula
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2014
"Nedokončil mě..."
Kdysi dávno žil starý pán   s velkým srdcem, bydlel ve   velmi starém domě na velkém   kopci. Byla to jeho   továrna,či co. Byl to   vynálezce a jednou, ho něco   napadlo. Dal robotovi život a   pojmenoval ho Edward. Dal mu   mozek a také vnitřnosti,   učil ho všemu a místo rukou   ,měl nůžky. Když je chtěl   konečně Edwardovi dát a   dokončit ho tak ,zemřel. A   Edward zůstal v tom domě   úplně sám. V tom městě   žila rodina a ta se Edwarda   ujala. Paní domu ,Peggy,   měla krásnou dceru ,do   které se Edward zamiloval. A   právě ta vypráví jako už   stará paní tento příběh   své vnučce. "Jak víš,   že ještě žije?"   "Nevím to,nejsem si   jistá. Ale věřím, že   žije. Víš, než k nám   přišel, tak nikdy   nesněžilo. A od té doby,   sněží. Kdyby tam teď nebyl   ,myslím, že by nepadal   sníh. Ještě dnes občas   tančí mezi vločkami."   ... říká své vnučce.   Tuhle romantickou fantasy   komedii z roku 1990 zná snad   každý. Opět jde o dvojici   Burton a Depp, která k sobě   sedí a měli by spolu   spolupracovat pořád.   Střihoruký Edward je velmi   krásný film, který   zbožňuju od dětství. Film   působí velmi melancholicky a   to je dobře. Dojemné filmy   totiž také patří k Timu   Burtonovy.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2013
Opět výtečný snímek od   T.Burtona a jak jinak než s   J.Deppem v hlavní   roli.Romanticko,dramatický a   temný ale občas i k   smíchu.Výborný výkon   J.Deppa,skvělá hudba a   dobré efekty.
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2012
Herecký koncert Johnnyho   Deppa,kterej mu pěkně rozjel   kariéru. Na jeho výkonu   budem těžko hledat nějakou   negaci a pro mě osobně je to   nejoblíbenější film s nim.   Co mě ale nejvíc   oslovilo,tak atmosféra. Tim   Burton je šikovnej režisér   a tady to všem   ukázal...parádní scénář   a moc pěkně   natočeno--->100%
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.4.2012
Trosku ponury ,smutny, misty   vesely film . zanecha ve vas   rozporuplne pocity. Johnny   Depp v jedné z   nejslavnějších rolí
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2012
Jeden z nejlepších filmů s   Johnny Deppem. Z dílny Depp -   Burton se mi tenhle líbí   nejvíc. Parádně působivé   drama s Burtonovskou poetikou   a atmosférou...
Depp   ztělesnil Edwarda skvěle.   Nemůžu ho v té masce   poznat, i když vím, že to   je on...
Nejvíc se mi   líbí scény na starém   hradu. Začátek je vážně   výborně natočený a starý   hrad strašidelný, nechtěl   bych se do něj dostat. Ale na   kopci působí majestátně.   Finále je také výborné. A   Vincent Price, matador   hororů, zahrál šíleného   samotářského vynálezce   výborně...
Tohle je   film, který slovy ani neumím   pořádně popsat. Je   atmosférický, dramatický,   komediální s nádechem   hororu. A je od Burtona. 100%.
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2011
Zdařilý snímek s Johnym   Deppem v hlaní roli. Je tam k   nepoznání, ale sekne mu to.   Dobrý příběh. Doporučuju
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.6.2011
Střihoruký Edward
Tim Burton je jedním z mých   oblíbených režisérů,   každý z jeho filmů je lehce   poznatelný, že je   režisérem právě on, a   tolik se liší od ostatních   filmů. Jak je vidět jeho   oblíbeným hercem je Johnny   Deep, který nesmí chybět v   žádném jeho filmu, a já   jsem za to moc ráda, oba   tvoří zajímavou dvojci,   které se nedá odolat. A   Střihoruký Edward není   vyjímkou. Úžasný příběh   se skvělým Deppem. Není o   čem diskutovat je to jeden z   nejlepších filmů.
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.11.2010
To je asi jen pro fanynky J.   Deppa, eventuelně fanoušky   W. Ryder. Bohužel nejsem ani   jedno, takže ač je hezká,   film ne.
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2010
Jeden z nejdojemnějších   filmů, jaké jsem kdy   viděla. Johny Depp je   nepřekonatelný, on snad   dokáže zahrát všechno.   Film o smutném a opuštěném   mladíkovi, který se lišil a   o lásce, která nedošla   naplnění.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2010
Jméno Tim Burton je zárukou   kvality. Je to velice krásný   a melancholický film. Depp   byl neuvěřitelný a ani   nemusel moc mluvit. Je to   také smutné, ale chvilkama   to byla i komedie, jak se   Edward seznamoval s celou   vesnicí.
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2010
Vždycky jsem v tomto filmu   obdivoval úžasný a   především nezapomenutelný   výkon Johnnyho   Deppa.Film,který vždy   vyčaruje úsměv na tváři   nebo slzu v oku.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.6.2010
Tento snímek vždy převelice   okouzlí a chytí za srdce.Tim   Burton předvedl brilantní   podívanou se svým   jedinečným, ojedinělým a   nezaměnitelným   režisérským stylem.Všichni   herci odvádí zcela   působivé výkony za   výtečného hudebního   doprovodu Dannyho Elfmana,   který ještě mnohem více   umocňuje kouzlo samotného   filmu, kdy nejedno oko   nezůstane při shlédnutí   této dojemné podívané   suché.
MaKy92z
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.3.2010
Skvelý film!!!... s   vynikajúcim Johnnym Deppom.   Dej je tu trocha nezvyčajný,   ale o to je aj   zaujímavejší. Tim Burton si   dal na všetkom záležať,   aby všetko tu vyzeralo čo   najlepšie.
mss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2010
tento film mám velice ráda,   je krásný a dá se na něj   dívat znovu a znovu..role   jsou také dobře   obsazené..maximální   spokojenost:)
Zimmy871
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.3.2010
Naivita z toho filmu doslova   cisi. Je to moc hezky   zpracovany. Jedna vec by me   fakt zajimala a to jestli ty   nuzky v realu fakt   strihali.....
cragel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.3.2010
Střihoruký Edward
Výborný film s výborným   hercem v hlavní roli.Tim   Burton do role obsadil toho   pravého, nedokázal bych si   tam představit nikoho jiného   kdo by takto předvedl   všechny emoce.Ostatní práce   jako režie kamera nebo střih   byli taky velmi   povedené.Bezesporu jeden z   nejlepších filmů tohoto   žánru.
Pavka89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Kombinace Burton a Depp.. to   mi prostě sedí. Film jsem   viděla už tolikrát, že ho   znám nazpaměť. A miluju   sníh :-)
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2009
Tak sem to konečně snad po   deseti letech viděl znovu…a   neztratilo to nic ze svýho   kouzla, spíš naopak – sice   sem věděl jak to dopadne,   ale tim víc sem se moh   soustředit na maličkosti,   což bylo moc fajn.Jenže   stejně všecko to moje   soustředění kazil Depp.Byl   prostě úžasnej a chtěl   bych vidět, kdo by jeho roli   zahrál líp.Žije si téměř   od zrození sám a najednou   během chvíle je středem   pozornosti – zmizí všechno   co doteď znal a objeví se   spoustu novejch možností co   dál.Ale jak sám Edward řek,   nejlepší na jeho novym   životě je to, že má   přátele.i když ne každej   je skutečnej přítel a když   se začne štěstí od Edwarda   odvracet, začnou mizet i ti   jeho „kamarádi“.Škoda   že i Kim pozdě pochopila, co   k tomuhle zvláštnímu   stvoření cítí.Když jí to   došlo, události už běžely   zběsilym tempem a ani jejich   láska je nemohla   zastavit.Lidi sou   svině.Škoda toho konce,   happyend bych přivítal, ale   asi by můj dojem nebyl tak   silnej.Opravdu nádhera.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.11.2009
Úžasnej film! Skvělej   Johnny Depp v roli Edwarda,   kterej má místo rukou   nůžky, vás dostane svym   zjevem, výrazem, ale hlavně   chovánim - je prostě   vážně dokonalej. Edward se   dostane ze svýho hradu, kde   předtim žil, do města k   lidem. Tady se brzy stane   velmi populárnim a žádanym,   protože svýma nůžkama   dokáže úžasný věci.   Stříhá lidem vlasy do   originálních účesů, keře   do různejch tvarů, dokáže   vytvořit nádherný sochy z   ledu a klidně vám ostřihá   i psa... Jenže bohužel ne   všichni mají Edwarda   rádi... Tohle je prostě   naprosto dokonalej film.   Oceňuju originalitu.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2009
Vytecny film Tima Burtnona.
Je o mladem muzi,ktery mel   misto rukou noze.
Poblaznil tim cele jedno   mensi mestecko.....byl stredem   pozornosti,ale nakonec stejne   zustava sam.
Johny Depp   ve skvele hlavni roli.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2009
Režisérovi Timovi Burtonovi   sa podarilo nakrútiť celkom   slušný film. V tej dobe   ešte nie príliš známy   Johnny Depp tu podal   excelentný výkon.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2009
Tim Burton v tom skvělém   filmu předvedl snad   nejlepší
výkon   v oboru režie je to   nádherní příběh který   chytne za srdce a předvede   lidské vztahy obsazení je   skvělé všem co to neviděli   tak mohu doporučit
lucymat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2009
Dokonalost sama. Film   nepotřebuje tunu papíru   popsaného scénářem. Depp   ho svým výrazem prostě   vyřadí ze hry. Podává tu   velmi kvalitní výkon,   kterým si podmaní i vás.
zakoba
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.6.2009
Edward
Myslím,že Johnny Depp to   měl docela jenoduchý s   učením scénáře.Protože   tam mluví strašně málo   :-)
Jinak jeho výkon   je skvělý.Když jsem byla   malá tak jsem se do jeho   postavy Edwarda zamilovala.Na   tento film se můžu dívat   kdykoliv a vždycky mě   dostane.Burton je   skvělý....Takovýhlech   filmů moc není.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.5.2009
Tim Burton natočil temný   film o chlapcovi s rukama jako   nužky.Vlastně to není   člověk ale robot v podáni   skvělého Johnnyho   Deppa.Prvíkrat přicházi   Edward do mesta prič z   opustěného hradu a   přícházi do   společnosti.Dost podobnej je   tenhle film Batmanovi,jenom   že tohle není žádnej   akčňák....
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.4.2009
To je moc pěkný film :-) je   hodně povedený! Viděla jsem   ho tedy, když jsem byla   menší.. (a to jsem   netušila, že v roli   Střihorukého Edwarda je   Johnny Depp!!) každopádně   se tento film povedl, troufám   si říct, že je to taková   pohádka :-)
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2009
Luke
Co dodat???.....Výborný   J.Depp,a výborný   nápad..navíc výborně   natočený!! Film je opravdu   hodně dobrý!! A hlavně   zajímavý,jiný!!! Prostě   super podívaná!!
ane15
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2009
výborný film s úžasným   Deppem, který prostě diváky   přitahuje. Film má své   osobité sdělení, nádech   černého humoru
Ela
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.6.2008
Pokud má někdo rád   hříčky Tima Burtona,tohle   si rozhodně nemůže nechat   ujít.Film plný scén,které   jsou vtipné a dojemné   zároveň.Edward,snažící se   svýma nůžko-rukama   napíchnout kuličku hrášku   nebo s maniákálním výrazem   vystřihávající   neuvěřitelné skulptury s   okrasných keřů je   neodolatelně směšný, ale   současně vám ho musí být   líto.Jak je známo, Tim   Burton zachází i do   nejmenších detailů,takže   pastelově barevné sladění   klevetivých sousedek s jejich   domky a autíčky je pro   diváka jen třešničkou na   dortu.
Mary.Elwood
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2008
Filmová klasika Tima   Burtona,která zobrazuje   krutou realitu a utrpení   každého,kdo se jakýmkoliv   způsobem liší od ostatních   a vyčuhuje z davu. Pro mě   emocemi nabitý a   nezapomenutelný.
Devilian
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Takhle nádherný film se   často nenajde. Johnny Depp ve   vás vzbuzuje totální   soucit, ač vypadá odpudivě.   Winona Ryder zde hraje   překvapivě dobře, ostatní   herci jsou také skvělí,   např. Anthony Michael Hall.   Burton je Burton, to se   nezapře. Soundtrack   fantastický díky géniovi   Elfmanovi.
Rocky4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.4.2008
Je to docela zvláštní film.   Role která Deppa proslavila.   Viděl jsem to už mockrát,   vždycky mně to docela   zaujalo. Zvláštností   příběhu, charakteru postav   atd. Je tady prostě cítit ta   stejná burtonovská   atmosféra z jeho Batmana.
ajaajena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.3.2008
Ano,to je ten film,kdy jsem se   do Johnnyho zamilovala.   naprosto uchvatny   pribeh,dokonala pohadka pro   vsechny generace. Videla jsem   to snad stokrat a vzdy mam po   ruce kapesnik.
Cardigan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Romantickej, malinko smutnej   príbeh s trochou nadsázky a   humoru, ale naprosto   kouzelnej, aspon pro me.
Pardal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.2.2008
První spojení Johnyho Deppa   a Tima Burtona bylo rozhodně   také to nejlepší, Depp je   zde ještě docela mladej   vykuk což se na Edwarda   náležitě hodilo, stylizace   filmu je úžasná, komiksový   strašidelný hrádek je nad   pastelkovým kýčovitým   městečkem plným   zabržděnejch vydláků   prostě úžasnej... Burton se   na úspěch tohoto snímku   snažil několikrát navázat   ale nikdy už nedosáhl   takovejch kvalit jako tady,   hold první je vždy   nejlepší...
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Edwarda jsem už dlouho   neviděl, ale pořád si   dokážu vybavit takovou   depresivní atmosféru (teda   aspoň pro mě byla) ale   stejně ho miluju, páč je to   prostě typickej burton se   všim všudy..
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2008
Opravdu zajímavý film.   ukazuje, jak dokáže člověk   být k "přetvořeným   lidem" milý a vnímavý,   někdo zase vypočítavý a   bezohledný, ale také   zamilovaný! Johnny Depp to   sehrál opravdu na   výbornou!!!
zuzulka1702
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Úloha Johnnyho Deppa v tomto   rozprávkovom príbehu sa mi   veľmi páčila. Je to príbeh   Edwarda, ktorého stvoril   starý muž, aby vo veľkom   dome nebol sám. Neskôr sa   Edwarda ujme jedna pani z   mesta a on sa po prvý krát   dostáva do spoločnosti. Tu   sa stretáva s rôznymi   ľuďmi, ktorí predstierajú   priateľstvo len aby si ho   mohli obzrieť, čo je vlastne   zač. V tomto filme je jeden   krásny moment, ked Edward   vyrába ľadovú sochu na   dvore. Keď všade naokolo   sneží.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.9.2007
Opět se ukazuje jaký   dokáže být člověk zlý na   někoho ve společnosti kdo je   odlišný od ostatních ,   neskonale dobrotivý , ovšem   tou svou dobrotou si   podkopává vlastní židli na   které sedí a závistivé   okolí si bohužel vždycky   najde způsob jak dotyčného   zničit , vyhnat co nejdále   od sebe a nejlépe zavřít   někam na hodně dlouho a to i   přesto že ještě včera byl   jedním z oblíbených ,   hlavně díky tomu že   dokáže být pro ostatní   užitečným , ale v okamžiku   až se ho nabaží a dotyčný   udělá ve jménu lásky chybu   , tak přichází jeho   neodvratný konec ve   společnosti a jediné   východisko je žít mimo   jakoukoli komunitu zcela   osamocen. Jedná se o velice   působivý snímek plný   romantiky a lásky , která je   nakonec opětována , najdeme   v něm také plno závisti ,   pomstychtivosti , zrady ,   přetvářky , ovšem snímek   nakonec končí pro hlavní   hrdiny částečným   "happy endem" a   žádné oko nezůstane   suché. Ještě musím zmínit   grandiózní herecký výkon   Johnnyho Deppa díky kterému   si film drží vysokou   úroveň. Vizuální stránka   filmu nadprůměrná , ovšem   pár věcí mi vadilo a   některé scénky byly až   přehnané a tak nedávám   plné hodnocení. 85%
Tatule
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.7.2007
Johnny Depp je jako víno,   čím starší, tím lepší.   Tenhle film je toho   příkladem. Herecký výkon   Deppa je sotva průměrný,   děj není příliš   nápaditý, až moc   připomíná Krásku a zvíře   v rádoby líbivém podání   Hollywoodu. Žádná   překvapení se zde nedějí,   dobro vítězí nad zlem,   dětem se ale asi budou líbit   ty Edwardovy nehtíky. Trojka   v hodnocení je jenom z piety   k J. Deppovi.
Brcko.GOS
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Hezké
Rozhodně moc pěkný film a   skvělý herecký výkon   Johnnyho Deppa. Skvěle také   popisuje maloměšťácké   uvažování některých lidí   amerického maloměsta.
KatkaDiaz
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Dobrej film, ale už je   takovej starej. Když se na to   bude někdo dívat v tuhle   dobu poprvé, tak mu to   chvilkama musí připadat jak   naprostá blbost. Ale jinak   dobrej film k odpočinku.
tuwanakha
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2006
Smutná romantika
Mladý Johnny Depp v roli   zaostalého mladíka Edwarda,   který po vzoru   Frankensteinova monstra, byl   vytvořen bláznivým   vynálezcem. Edward nebyl   dokončen a místo rukou má   složitý nožovitý   mechanizmus. Nejprve je všemi   oblíben, ale nakonec je   odvrhnut. Režisér Tim Burton   si zde našel svou hvězdu, a   přestože film není   scénáristicky zcela   dotažený, má velký náboj   (zejména scéna, kdy Edward   seká z ledu sochu anděla).
nash
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2005
Tim Burton má velmi   rozvinutý smysl pro fantazii   a jeho poetika je mi velmi   blízká. V jeho filmech se to   jenom hemží bizarními   figurkami, jednou z nich je i   uměle vytvořený mladík,   jehož vynálezce zemřel   těsně před dokončením. A   tak má mladík punkovej   účes, zjizvenou tvář a   nůžky místo rukou. Lidé z   města ho vezmou mezi sebe,   idylka však neměla dlouhého   trvání. Tahle role   katapultovala Johnyho Deppa do   první ligy holywoodských   herců.
LordPagi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.5.2004
Jedna z nejlepších pohádek.   Střihoruký Edward v podání   Johnnyho Deppa je úchvatná.   Mladík Edward žil několik   let na opuštěném zámku,   až na jeden vyjímečný den.   Navštívýho prodavačka od   firmy AVON. Ta si ho vezme   domů. A v té chvíly se vše   změní. Domů přijede dcera   Kim...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih139795minih139795Řachanda (2015) 
Řachanda n
minih141283minih141283The Boy (2016) 
The Boy n
minih28273minih28273Duchové Marsu (2001) 
Ghosts of Mars n
minih41588minih41588Tajemství slov (2005) 
La Vida secreta de las palabras n
minih25467minih25467Jackie Brownová (1997) 
Jackie Brown n
minih35304minih35304V plném slunci (1960) 
Plein soleil n
minih37973minih37973Lucie postrach ulice (1980) [TV seriál] 
Lucie postrach ulice n
minih10710minih10710Robin Hood: Král zbojníků (1991) 
Robin Hood - Prince of Thieves n
minih57051minih57051Tele Tele (2000) [TV pořad] 
Tele Tele n
minih142222minih142222Můj kamarád drak (2016) 
Pete's Dragon n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190553
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376580
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10