reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Stretnutie

Žánr:
Rok:
1975
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
19.6.1975

Celkové hodnocení filmu Stretnutie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.5.2013
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.9.2011
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.9.2011
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63753minih63753Spřízněná duše (2008) 
Affinity n
minih27632minih27632Place Vendome - Svět diamantů (1998) 
Place Vendôme n
minih79038minih79038Dovolená po francouzsku 3 (2006) 
Les Bronzés 3: amis pour la vie n
minih77651minih77651Tom a Jerry: Čaroděj ze země Oz (2011) [Video] 
Tom and Jerry: Wizard of Oz n
minih114451minih114451Odvykací kůra (1971) 
Cold Turkey n
minih46514minih46514Proč se vraždí starší dámy (1981) [TV inscenace] 
Proč se vraždí starší dámy n
minih49088minih490882012 (2009) 
2012 n
minih31780minih31780Replikant (2001) 
Replicant n
minih121882minih121882Žena, která všechno ví (1957) 
Desk Set n
minih20717minih20717Tělesná stráž (1961) 
Yôjinbô n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
2   - curil
3   - Hugin
4   - Andrejevna
8   - lejtenant
8   - dederon
8   - rosta12
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.382/0.362