reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Střepy pro Evu

Další název:
Skláři
Žánr:
Rok:
1978
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1979

Celkové hodnocení filmu Střepy pro Evu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.7.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.3.2010
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2011
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44396minih44396Říkejte mi pane Tibbsi (1970) 
They Call Me Mister Tibbs! n
minih58526minih58526Kaliforňanky (2005) 
The Californians n
minih51866minih51866Ostrov pokladů (1998) 
McCinsey's Island n
minih7870minih7870Geronimo (1993) 
Geronimo: An American Legend n
minih60997minih60997Sociální síť (2010) 
The Social Network n
minih52122minih52122Ústup, nesmysl! (1952) 
Retreat, hell! n
minih25536minih25536Prokletá farma (1997) 
A Thousand Acres n
minih23487minih23487Zahraj to znovu, Same! (1972) 
Play It Again, Sam n
minih5228minih5228Cola, láska, čokoláda (1979) 
Cola, Candy, Chocolate / Drei kesse Bienen auf den Philippinen n
minih31809minih31809Star Trek: Nemesis (2002) 
Star Trek: Nemesis n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
6   - curil
6   - hvezdyn
6   - melakara
9   - oulisna
5   - Pavelpi
2   - Xell

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

21 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599405
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.529/0.507