reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Střelec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.2.2011
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2011
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.11.2009
Yontalcar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2016
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.5.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.4.2016
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.4.2008
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.4.2016
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2016
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.8.2011
Teonanacatl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.5.2011
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.4.2011
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27750minih27750Falešná pravda (1999) 
In Her Defense n
minih32958minih32958Roky prelomu (1989) [TV minisérie] 
Roky prelomu n
minih7413minih7413Eskorta (1989) 
The Package n
minih5463minih5463Čelisti 2 (1978) 
Jaws 2 n
minih40980minih40980Já bych se tak ráda vdávala (1977) [TV inscenace] 
Já bych se tak ráda vdávala n
minih87154minih87154Hvězdář (2011) 
L'oeil de l'astronome n
minih8816minih8816Humoreska (1939) 
n
minih3362minih3362Autobusová zastávka (1956) 
Bus Stop n
minih13521minih13521Námořní pěchota (1990) 
Navy Seals n
minih51471minih51471Znovuzrození Dr. Phibese (1972) 
Dr. Phibes Rises Again n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
10 - curil
9   - jarda53
7   - Angelika28
6   - Veronika42
6   - Yontalcar
7   - Charlie35
8   - R.RICKIE
8   - melakara
6   - Roman333
8   - oulisna
6   - rosta12
9   - dederon
8   - lionheart
3   - Area
9   - kapelnik
8   - motelij
6   - Pankáč
8   - Teonanacat
10 - Olda58
8   - thornhill
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.466/0.443