Duben
ohodnotit

StreetDance 2

Další název:
Street Dance 2
Rok:
2012
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
10.5.2012
„Větší. Lepší. Odvážnější. Je zpět!“

Obsah filmu StreetDance 2

 
Když je jeden z nejlepších tanečníků streetdance ponížen a vypískán z pódia americkou taneční skupinou Neporazitelní, vyráží se svým nejlepším kámošem Eddiem do světa hledat ty největší talenty, aby mohli sestavit novou taneční skupinu – do níž zapojí i vyznavače zcela nečekaných tanečních stylů. Památná místa, velkolepé spojení různých druhů tance a elán, který nemá obdoby! Takové je pokračování filmu Streetdance, v němž se náš hrdina zamiluje do nádherné tanečnice salsy, přičemž odhalí kouzlo, sílu a vášeň tance v celosvětovém tanečním zúčtování.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 18.12.2014 HBO

oficiální text distributora
 
Související odkaz
 
Recenze: StreetDance 2 (aka StreetDance 2 3D)

Jeden z těch sequelů, které jsme opravdu nepotřebovali. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Bontonfilm Česká republika
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
3D
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu StreetDance 2 >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.7.2015
Streetdance nebo breakdance filmů už jsem pár   viděl a tenhle vyhrává první cenu za   maximální předvídatelnost a nudnost.   Zachránila to jenom Sofia Boutella, jinak bych   tomu nedal ani tu pětku. A ještě kazeťáky   Aiwa a Sharp hehe
A stejně byli lepší   Invincible krů!
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.12.2014
Pro mě naprosto zbytečná záležitost. Určitě   film zaujme dvanácti-třináctileté diváky, pro   které byl natočen a ti budou nadšeni. Film je   velice nudný, pobavila mě jenom malá vložka o   cestě do Matičky Prahy, kdy autoři postavili   Česko na úroveň Afganistánu, ale to zřejmě   nebylo plánované. Jsem staromilec a tak když   taneční film, tak Fred Astaire nebo Gene Kelly.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.7.2012
StreetDance 2
Na Street Dance 2 jsem se opravdu těšila a   nevím jestli to je tím, že jsem se těšila až   moc a nakonec byla zklamaná a nebo to bylo tak   slabé samo o sobě? Při čtení místní recenze   jsem doufala, že nebudu zklamaná, ale bohužel   jsem byla. Film toho nemá mnoho k nabídnutí   samozřejmě pouze tanec, což by mi ani tak   nevadilo, kdyby ten tanec stál za to, předchozí   díl mohl nabídnout spojení streetdance a   baletu, což jak se ukázalo byl geniální nápad   a zde spojení streetdancu a latinsko-americké   hudby, to pouze vypadalo dobře leda tak na   papíře, ale realizace ta se moc nevyvedla.   Trailer sice ukázal, že se bude na co těšit,   ale tak to prostě je. Úvodní cca 10 minutové   běhání po mapě sice nebylo k zahození, ale   stejně jak je zmiňováno v místní recenzi   návštěva Prahy to jistě nebyla, nejen, že   jsem jeli pro japonského či čínského   tanečníka, ale dokonce dorazili do Prahy ve voze   plném koz, no a upřímně já v Praze bydlím a   moc koz v Praze nenajdete teda leda byste   navštívili místní ZOO nebo pokud bychom   mluvili o ženském poprsí.
Takže já jsem   byla zklamaná a upřímně doufám, že se   třetího pokračování nedočkáme a jestli ano,   snad nabídne něco lepšího.


Hodnocení:n12345678910
StreetDance 2 (2012)StreetDance 2 (2012)StreetDance 2 (2012)StreetDance 2 (2012)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178211

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10