reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Štít a meč [TV seriál]

Ščit i meč

Další název:
Shchit i mech; Щит и меч
Země:
Rok:
1968
Délka:
327 minut, 4 díly

Celkové hodnocení filmu Štít a meč

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2015
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2008
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46304minih46304Yellowstone v plamenech (2006) [TV film] 
Firestorm: Last Stand at Yellowstone n
minih40707minih40707Doba ledová 2: Obleva (2006) 
Ice Age 2 n
minih35608minih35608Testament profesora Dowella (1984) 
Zaveščanije professora Douella n
minih80200minih80200Ztracený domov (1933) 
Man's Castle n
minih6005minih6005Demetrius a gladiátoři (1954) 
Demetrius and the Gladiators n
minih21010minih21010Tichá bolest (1990) 
Tichá bolest n
minih6526minih6526Dobré ráno, Vietname! (1987) 
Good Morning, Vietnam n
minih27736minih27736Tarzan najde syna (1939) 
Tarzan Finds a Son! n
minih24565minih24565Srdce na kolejích (1937) 
n
minih40265minih40265Bazén (2001) 
Swimming Pool - Der Tod feiert mit n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 %
8   - Erkul
8   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - martin.stu
7   - moldovan
8   - melakara
8   - satyr
7   - lejtenant
8   - lionheart
8   - vo.truhlas

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

52 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

222 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

57 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

97 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599814
Fotografií: 517576
Plakátů: 250517
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.285/0.262