reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Štít a meč [TV seriál]

Ščit i meč

Další název:
Shchit i mech; Щит и меч
Země:
Rok:
1968
Délka:
327 minut, 4 díly

Celkové hodnocení filmu Štít a meč

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2015
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2008
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50022minih50022Nekorunovaná královna (1929) 
The Divine Lady n
minih44309minih44309V řetězech (2006) 
Black Snake Moan n
minih20914minih20914Jak je důležité míti Filipa (2002) 
The importance of Being Earnest n
minih68387minih68387Hrdinové okamžiku (1961) [TV seriál] 
Hrdinové okamžiku n
minih12208minih12208Mé soukromé Idaho (1991) 
My Own Private Idaho n
minih24719minih24719Šenkýřka U divoké krásy (1932) 
n
minih13783minih13783Nebezpečné známosti (1988) 
Dangerous Liaisons n
minih36878minih36878Sloužit Sáře (2002) 
Serving Sara n
minih37464minih37464Riskni to s Polly (2003) 
Along Came Polly n
minih40261minih40261Bouře století (1999) [TV minisérie] 
Storm of the Century n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 %
8   - Erkul
8   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - martin.stu
7   - moldovan
8   - melakara
8   - satyr
7   - lejtenant
8   - lionheart
8   - vo.truhlas

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Letem světem: Argentina

18:15 - 18:45

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140529
Osobností: 602543
Fotografií: 520668
Plakátů: 252156
Obsahů a biografií: 129562

Poslední komentáře

Lví srdce (2013) [2k digital]

Lví srdce
Silný severský snímek,   který nepostrádá vtip a   nadhled. Zároveň vás z   několika scén pěkně   zamrazí. Některé scény mi   připomínají více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 9 / 10

Pád Bílého domu (2013)

Akcna cukrova vata...

Pád Bílého domu
Akcny film so zaujimavym   napadom,ale jeho realizacia je   slabsia.
Celkovy napad   obsadenia "Olympu" hranici so   sci-tematikou a je plny patosu více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PUSTINA....

Pustina
to je seriál hodný ocenění   a to mezinárodně;herecké   výkony jsou bez chyby s   plným nasazením a   syrovostí.Zde by byl   příklad pro ČT více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Předčítač (2008)

Předčítač
Silný, dramatický příběh,   který jsem sledovala   zpočátku s pusou dokořán.   Ještě větší silou však   udeřilla skutečnost, která   spoustu více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Návrat (2003)

Návrat
Opravdu velice silný film,   který není zase až tak   daleko od pravdy. Atmosféře   nahrává i fakt, že krátce   po natáčení představitel   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.292/0.271