reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Štístko

The Fortune Cookie

Další název:
Meet Whiplash Willie
Rok:
1966
Délka:
125 minut
„Walter Matthau a Jack Lemmon v klasické komedii o vychytralém podvodu, který by s trochou štístka mohl vyjít.“

Celkové hodnocení filmu Štístko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.2% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.9.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2007
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.10.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2014
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.1.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2009
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2014
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.2.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2008
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2009
TheDarkKnight
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.5.2011
PitrsM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.11.2016
IvanR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.1.2009
piotrhoracek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.7.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39054minih39054Návnada (2004) 
Decoys n
minih78115minih78115Kamenné monstrum (2008) [TV film] 
Rock Monster n
minih20617minih20617Tanková brigáda (1955) 
n
minih31269minih31269Valter brání Sarajevo (1972) 
Valter brani Sarajevo n
minih15206minih15206Otec Kondelík a ženich Vejvara (1937) 
n
minih34315minih34315Salton Sea (2002) 
The Salton Sea n
minih21473minih21473Tulák Macoun (1939) 
n
minih47242minih47242Podzimní cesta (2005) 
The Thing About My Folks n
minih47365minih47365Opravdový život (2008) 
Sleepwalking n
minih42250minih42250Nováci II (1995) [TV seriál] 
Nováci 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.2 %
10 - curil
6   - Prasoid
7   - Bara.40
6   - Mlapiska
5   - beneva
8   - melakara
9   - dandysek
8   - Petak69
7   - rosta12
6   - me22dec
8   - Myshitchka
8   - Johnny1
7   - Vinař
8   - TheDarkKni
5   - PitrsM
4   - IvanR
4   - piotrhorac

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

39 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517153
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.658/0.622