Štěstí ve hře (2006)

Štěstí ve hře (Lucky You)
67.9 %
 
 

Lucky You

    Žánr: drama / romantický
    Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Austrálie
    Premiéra v ČR: 26.10.2006        
    Délka: 124 min.
„O pokeru a hledání cesty k pohádkové výhře, lásce a usmíření.“
Romantický komediální příběh z prostředí sázek, ze kterých se obyčejnému člověku může zatočit hlava. Jeho hlavním hrdinou je profesionílní hráč Huck, který přichází do Las Vegas s nadějí, že se mu podaří shromáždit deset tisíc dolarů, což je vstupné na prestižní turnaj Světové série v pokeru. A toho klání se chce zúčastnit i přes hrozbu, že bude muset u stolu zasednout tváří v tvář svému odcizenému otci, karetnímu šampiónovi L.C.Cheeverovi. Jeho úvodní plán však doznává značných změn poté, co se Huck seznámí s půvabnou barovou zpěvačkou Billie. Až díky ní pochopí, že existují daleko důležitější životní výhry než komínky žetonů, a že srdce je vždy nakonec silnější než rozum.
Režíroval oscarový Curtis Hanson/L.A. - Přísně tajné/, scénář rovněž oscarový Eric Roth /Forrest Gump/, výborné trio hlavních představitelů - Bana, Barrymoreová, Duvall.  Autor: curil

režie:
Curtis Hanson
 
 
hraje:
Eric Bana (Huck Cheever), Drew Barrymore (Billie Offerová), Robert Downey (Jack), Robert Duvall (L. C. Cheever), Debra Messing (Suzanne Offer), Gina Fricchione (přítelkyně Ralpha Kacinzskiho), Delaine Yates (Ginger), Omar Benson Miller (Card Grabber), Alexandr Kuzněcov (Alexander Lemke), Maya Hazen (Kelly), Yetta Gottesman (pokladní v pokerové místnosti), Michelle Borth (přítelkyně Josh Cohena), Doyle Brunson (sám sebe), Jeramie Beechler (hráčka pokeru), Kelvin Han Yee (Chico Banh), Theresa Bennett (hráčka pokeru), James A. Brooks (hráč pokeru), Spencer Conner (hřmotný muž), Elisha Daizy (hráčka pokeru), Kristopher Dolphin (narozeninový Kid), Jennifer Dunn (Kareemsova přítelkyně), Alan Easley (majitel baru), Sam Farha, Matt Savage (Gil Edwards)
 
 
scénář:
Eric Roth
 
 
hudba:
Christopher Young, Leonard Cohen ("Dance Me to the End of Love")
 
 
střih:
Mo Henry (střih negativu)
 
 
koproducent:
Mari-Jo Winkler
 
 
koordinátor kaskadérů:
Sonny Tipton
 
 
vizuální efekty:
Jerry Pooler (supervize)
 
 
výprava:
Clay A. Griffith
 
 
výkonný producent:
Bruce Berman
 
 
producent:
Denise Di Novi, Curtis Hanson, Carol Fenelon
 
 
kaskadér:
Darlene Ava Williams
 
 
překlad:
Šárka Bartesová
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.