reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Šťastný to muž

O Lucky Man!

Další název:
Ó, šťastný muž!
Rok:
1973
Délka:
183 minut
„Druhá část trilogie s postavou Micka Travise (první je Kdyby... (1968), třetí Nemocnice Britannia (1982))“

Celkové hodnocení filmu Šťastný to muž

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2011
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2015
Gymoň
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2008
D.R.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.4.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16839minih16839Praha nultá hodina (1962) 
n
minih19350minih19350Souboj (1991) 
Dogfight n
minih69317minih69317Síla country (2010) 
Country Strong n
minih66142minih66142Budování říše (2006) [TV seriál] 
Engineering an Empire n
minih44828minih44828Brouk (2006) 
Bug n
minih142511minih142511Zádrhel (2015) 
Stutterer n
minih6029minih6029Den poté (1983) [TV film] 
The Day After n
minih86177minih86177Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 
Pacific Rim n
minih19877minih19877Summer Stock (1950) 
Summer Stock n
minih73661minih73661Zen (2009) 
Zen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.6 %
8   - curil
7   - Bara.40
10 - cerfik
7   - rosta12
10 - Gremmie
10 - Gymoň
10 - D.R.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517153
Plakátů: 250318
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.503/0.48