reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Šťastný Nový rok

Happy New Year

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
85 minut
„Gauner Nick plánuje se svým komplicem Charliem rafinované přepadení klenotnictví. Nick se zamiluje do hezké obchodnice se starožitnostmi, která ho nakonec neopustí, ani když se loupež nepodaří a on je zatčen.“

Celkové hodnocení filmu Šťastný Nový rok

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2014
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.6.2010
59vp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.8.2010
jerrykiller
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.5.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13203minih13203Muž z neznáma (1939) 
n
minih41494minih41494Stopař duchů (2005) 
Chasing Ghosts n
minih53588minih53588Jestliže jsi v právu (1963) 
Jesli ty prav... n
minih99539minih99539Obří vosy útočí (2012) [TV film] 
Dragon Wasps n
minih45789minih45789Dostaňte agenta Smarta (2008) 
Get Smart n
minih20154minih20154Šeptej (1996) 
Šeptej n
minih3826minih3826Betonová džungle (1960) 
The Criminal n
minih147529minih147529Adidas versus Puma (2016) [TV film] 
Duell der Brüder - Die Geschichte von Adidas und Puma n
minih59713minih59713Prasátko Peppa (2003) [TV seriál] 
Peppa Pig n
minih7976minih7976Gremlins 2: Nová generace (1990) 
Gremlins 2: The New Batch n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
8   - curil
7   - Bara.40
8   - melakara
7   - Petak69
6   - 59vp
5   - jerrykille

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:50 - 01:35

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Šlechticem ducha

01:10 - 01:35

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Žralokonádo (2013) [TV film]

00:40 - 02:15

42 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Posedlá zlem (2010) [TV film]

00:35 - 02:20

47 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599827
Fotografií: 517576
Plakátů: 250523
Obsahů a biografií: 128960

Poslední komentáře

Stážisti (2013)

Stážisti
Jedná dvouhodinová reklama   na Google, kde se opět   setkali Owen Wilson a Vince   Vaughn. Charaktery svých   postav vzali opět bravurně a   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.578/0.553