Duben
ohodnotit

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

Další název:
Hvězdné války: Epizoda III - Pomsta Sithů / Revenge of the Sith / Star Wars III: Revenge of the Sith / Star Wars: Episode III / Star Wars: Revenge of the Sith
Rok:
2005
Délka:
135 minut
Premiéra v ČR:
19.5.2005
„Kdo je Darth Vader - muž s temnou minulostí nebo budoucností?“

Komentáře k filmu Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 63
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2007
Konečně! výborné   zakončení(prostředku)   série. Film stejně jako   Anakinův charakter potemněl,   je zde více akce, více   atmosféry, více všeho.   Sklouzávání Anakina na   stranu zla je výborné,   Hayden se tentokrát překonal   a je vidět obrovský posun v   jeho herectví od předchozí   epizody.
Tento díl je   více než plnohodnotným   vyplněním mezery v sérii a   posouvá SW zase o kousek   dál, resp. výš od jiných   rádoby sci-fi sérií.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.7.2005
Nepřemýšlet, koukat se,   nehledat logiku, hltat děj a   bavit se.
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.3.2017
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
Díl, který měl ukončit   celou sérii Star Wars, ale   jak již dnes víme, nakonec   neukončil. On stejně ale   George Lucas plánoval   původně udělat devět   filmů, tak mu to nemějme za   zlé. Navíc já budu   fanouškem hvězdných válek   i v době, kdy vyjde sto   první pokračování.
Ale k filmu. Herecké   výkony nic moc, ale o nich to   není. Rozhodně nikdo nemohl   čekat Oscara za nejlepšího   herce v hlavní roli. Zde nám   jde o akci, efekty, akci a   zase efekty. A pak příběh,   na kterém je celá tato sága   založena. Všichni, kdo se   začali koukat, předem   věděli, jak má vše   skončit. Celou tu dobu se jen   a jen čekalo na to, jak se k   tomu konci dostaneme. A hle,   je to tu. Přichází   největší padouch vesmíru,   samotný Darth Vader.
Já se bavil od úplného   začátku až do úplného   konce. To samé můj táta, s   kterým na každý díl už od   dětství chodím. Takže   děkuji panu Lucasovi za   důstojné ukončení druhé   trilogie a doufám, že ta   třetí se nakonec také   pořádně rozhoupe a ještě   nás překvapí něčím   jiným, než jen pouhou   recyklací. Uvidíme co z toho   ještě vymáčknou...
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.9.2012
Staré Hvězdné Války se my   páčili asi o něco   víc,tento díl,vlastně asi   poslední je po technické   stránce velmi   dobrý:masky,efekty.zvuk,výpr   ava atd.obsahově chvílemi   nuda a nezajímavé porád   dokola se omílající   situace,boj ze zlem a ten je   chvíli hodnej a pak zas   temná strana ho veme k   sobě,no tohle mě nebavilo!
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2013
Třetí díl je opět o   stupínek lepší než   předchozí snímek a dává   jasně najevo, jak má vypadat   pořádné sci-fi. Speciální   efekty i animace jsou doslova   vzorovým artiklem.   Množstevní a hlavně bojové   scény berou dech.   Vyprávění příběhu si   udržuje tempo i jisté   napětí. Scénář je napsán   skvěle. Konec musel být   takový, aby na něj starší   čtvrtý díl navazoval a   určitě se to povedlo.   Lukasovi plán vyšel.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2013
STAR WARS III
POMSTA   SITHŮ

Poslední natočený   snímek ságy Star Wars.   George Lucas to dokázal.   Spojovací článek mezi   původní a novou trilogií je   jedna velká jízda. Souboje   jsou úchvatné a konečně   můžeme v plné parádě   vidět všechno, co jsme si   zatím jen představovali   naplno a ve strhující   formě.

Je   zajímavé, jak se změnila   tvář Star Wars. Začíná v   duchu nevinných popkornových   zábaviček, postupně se   začne přelaďovat na styl   originální trilogie a   končí potřebou pustit si   Epizodu IV. Ve srovnání s   tímto, byly předchozí dva   díly dramaticky slabé. Je tu   znát jakýsi přesun Anakina   do role ne úplně hlavní   postavy celé ságy.
 
Triky jsou famózní,   jen podtrhly celkový rámec   projektu. Opět trošičku   pokulhává scénář a   dialogy postav. Trochu víc   zanícení a rozervanosti by   prospělo nejen Anakinově   změně, ale všem hlavním   postavám. Žádný zásadní   vnitřní boj v Anakinově   mysli se nekonal. Když byl   tím Vyvoleným, možná by   mohl vědět, že ve vizích   budoucnosti nemíval jasno ani   mistr Yoda. Po tom, co   spáchal, ho nijak neomlouvá   ani láska k Padmé. Chtělo   to více Anakina a jeho   duševního zápasu. Jeho   přechod na temnou stranu byl   příliš uspěchaný,   přestože na to měl Lucas   celý film. Jenže tyhle filmy   nikdy nestojí na oscarových   hereckých výkonech, tady jde   hlavně o pastvu pro oči. Ke   konci se přece jen dočkáme   určitého zlepšení.   Příběh jakoby zase našel   svou cestu, souvislosti byly   odhaleny, charaktery   dokresleny. Nakonec do sebe   všechno zapadlo tak jak   mělo, Anakinova změna z   namyšleného floutka v Darth   Vadera byla dokonána.   Klíčové dějové zvraty   proběhly tak jak měly, aby   dávaly smysl. Rovněž je   nutno přiznat, že scéna   "Rozkaz 66" je   nejsilnější v celé   historii Hvězdných válek.  

Co se týče   technické stránky filmu,   akce, střihu, kamery a třeba   kostýmů, nemá vůbec cenu   cokoliv rozebírat. Stejně   jako hudbu Johna Williamse k   Hvězdným válkám. Tady   není co řešit. Ukázky   vesmírných bitev, honičky   stíhaček a obrazy   devastovaných vesmírných   plavidel i zánik   prosperujících světů   dávají pravý význam   slovům hvězdné války.   Umělci dokázali vytvořit   obrázky tak dokonalé a   realistické, až si   přestanete uvědomovat, že   vlastně sledujete sci-fi.   Nejspíš proto mají diváci   tuto legendu dodnes tolik   rádi.

Star   Wars jako celek určitě   zaslouženě patří do   filmové klenotnice. Je to   vizuálně úžasné,   bombastické dílo. Proto   prokreslení postav nebylo tak   dokonalé, prioritou ságy je   přece jen dokonalá   vizuální bomba.   Představení úchvatných   scén z bizardních světů,   přehlídka úchvatných   tvorů i technických   výtvorů, robotů a   válečných strojů, které   se s takovou chutí a   lehkostí navzájem ničí   !

Žánr sci-fi   se i díky Hvězdným válkám   povýšil z kategorie   "brak" na vyšší   úroveň filmového umění.   Pomsta Sithů je nejlepší   nová epizoda Star Wars.   Velkolepé vyústění   největší galaktické   tragédie.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2012
"Rise!"
Nemôžem inak, plný počet.   I napriek slabej ústrednej   dvojici (tá Padmé je ešte   horšia snáď ako v častiach   predtým), i keď Anakinova   premena bola chvíľami   skvelá. Najtemnejší,   najsmutnejší a   najdeprimujúcejší Star   Wars, ale najdokonalejší.   Nie som nejaký extra znalec,   ani fanatický fanúšik, ale   tento diel považujem za   najlepší. Pokojne by to   mohlo mať podtitul Triumf   zla. Po detskej jednotke a   romantickej dvojke, prichádza   trojka, kde dobro aboslútne   prehráva so zlom a končí   iba s iskierkou nádeje. To   museli byť decká v kine   zaskočené. Efekty úžasné,   to je jasné, ale dokonca to   malo skvelý a viac   prepracovaný dej, nielen   súboje. Zničenie Jedi,   premena najväčšej nádeje   na možno   najcharizmatickejšieho   zloducha v dejinách filmu.   Prízrak v podobe Palpatina.   Možnosť pridať sa k zlej   strane a nadobudnúť učenie   nesmrtelnosti. Famózny Ewan   ako Obivan, excelentný Yoda a   konečne sa tu zjavuje moja   najobľúbenejšia postava   Žvejkal. Čo sa týka   politických záležitostí,   isté paralely by sa pokojne   dali nájsť i v našich   moderných dejinách.   Záverečná premena bolo   niečo úžasné a určite to   je jedna z top scén dejín   filmu. Bravó, elitné   zakončenie
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.3.2013
Na efekty,triky a masky je   film výborný ale jinak je   třetí díl chvílemi   nezajímavý a   nudný.Některé akční   scény skvělé.
Langley
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.6.2008
Tohle jsou pravý hvězdný   války!Potemnělá atmosféra,   kde se hodně válčí a málo   mluví.Anakin přechází na   temnou stranu Síly a senátor   Palpatine odhaluje svou pravou   tvář.Souboj dvou bývalých   přátel na světelné meče,   zmrzačený Skywalker, ze   kterého se pak stává de   facto stroj, nebo Padmé,   která je svírána velkými   bolestmi.To všechno jsou   silné okamžiky a panu   Lucasovi se to všechno   povedlo na výbornou.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Perfektní ukončení první   poloviny nejlepší fantasy   ságy všech dob. Někdo   může být zklamaný z minima   akce ale o to tu tentokrát   vůbec nejde. Vše do sebe   krásně zapadá a konec je   výborný.
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2013
Přechod Anakina Skywalera na   Temnou stranu Síly vrcholí.   Podlehl nátlaku kancléře   Palpatina - lorda Sithů   Dartha Sidiuse. Všichni   rytíři Jedi, jsou s   výjimkou mistra Jody a Obi   Wan Kenobiho zlikvidováni. Po   stránce triků a technických   vychytávek je díl   samozřejmě výborný, ale   více se mi líbil 4(1.) díl   série. V závěrečných   soubojích Mistra Jody a   Palpatinim a Obi Wan Kenobiho   s Darth Vadera (Anakina) je   dána šance na vítězství   Síly. Padmé se narodila   dvojčata - Luc a Leia.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2012
Jak se zrodil temný Sith Vader
Mohl bych to popsat pouhými   dvěma slovy: Ty vole! -   Jenomže já to neudělám.   Asi nejlepší díl celé Star   Wars série se Lucasovi povedl   více než cokoliv jiného.   Naprosto úžasný přechod   mezi novou a starou trilogií.   Geniální Darth Sidious,   skvělý mistr Yoda a   konečně Darth Vader. Je   neuvěřitelné, jak se z   roztomilého malého Anakina   může stát někdo takový.   Strašně temný a působivý   film, výborné efekty, ale   hlavně oslnivý a   dechberoucí, řekl bych až   děsivý souboj mezi Anakinem   a Obi - Wanem a následný   zrod Darth Vadera, smrt Padmé   a porod Luka Skywalkera a   princezny Lei jsou   nejpůsobivější scény   celého filmu. Mráz mi běhal   po zádech celou dobu,   zážitek z tohoto filmu se   fakt nedá popsat. V   porovnání s Pomstou Sithů   byly epizody I a II opravdu o   ničem. Můžeme se přesunout   k Hvězdě smrti a Hanu Solovi   o nějakých třicet let   později... Skvěle to do sebe   všechno zapadlo, každičký   detail, takový zážitek se   opravdu jen tak nevidí -   promiň První kontakte, že   to řeknu ale naprosto   nejlepší sci - fi, lepší   nebylo a už ani být   nemůže. Opravdu jsem   nedýchal, hlavně u té   poslední třičtvrtě hodiny.   Prostě WOW! Bezkonkurenčně   nejlepší díl celé Lucasovy   série. A mimochodem, ne 100%,   ale MINIMÁLNĚ 250%.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.9.2012
Jak jsem očekával s   vystlaným koberečkem od   Epizody2 ve trojce jsme   zavaleni skvělými boji a   zvraty. Až ve třetí   epizodě jsem pochopil výběr   herce pro Anakina, protože   jako záporák a zrádce je   ideální, ale jako klaďas a   Jedi je mi krajně   nesympatický=D Všechny   detaily zapadající do IV   epizody byly vysvětleny, ale   na můj vkus až příliš   zdlouhavě. Celkově však na   efekty, design i příběh   samotný není co   namítat-skvělé jako vždy.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2006
Podla mojho nazoru najlepsi   diel z "novej   trilogie".Celkom podarene   zobrazeny vnutorny boj Anakina   Skywalkera a jeho odklon k   Temnej stranke Sily.Vsetky   okolnosti ho viedli k tomu   stat sa Darth Vaderom-hoci   mohol robit cokolvek.Bol to   jeho Osud a ten sa oklamat   neda.Klasicke bojove   sceny,pekna vyprava a   atmosfera roznych planet zo   sveta Star Wars.
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.9.2020
Sága pokračuje dalším   dílem, v tomto případu z   roku 2005.
Konflikty   rozvinuté v předchozích   dílech eskalují. Klonové   války pokračují, blíží   se ke konci. Anakin má   nepříjemné noční sny,   které předpovídají, že   Padmé – jeho tajná   manželka a matka jeho   dítěte – při porodu   zemře. Ukáže se, že   kancléř Palpatine je ve   skutečnosti sithským lordem   Darthem Sidiousem a získá   ambiciózního a zhrzeného   Anakina na svoji stranu. Tomu   navíc vypráví legendu o   Temné síle, s jejíž   pomocí by Anakanin mohl   Padmé zachránit. Řád   rytířů Jedi je postupně   eliminován, jeho hlavní   představitelé zabiti,   kancléř Palpatin znetvořen.   Obi-Wan Kenobi chce Anakina   získat zpět na svoji stranu   a stranu Síly, ale již je   pozdě. Oba protivníci se   střetnou. Anakin je v souboji   s Obi-Wanem Kenobim poražen a   v lávovém poli těžce   popálen. Je zachráněný –   zrodil se Darth Vader. Padmé   porodí dvojčata Luka a Leu,   ale při porodu umírá.   Dvojčata jsou oddělena a   dána k adopci. Lea se octne v   opatrovnictví senátora   Organa a Luke je dán do   rodiny jeho příbuzných na   Tatooine. Obi-Wan Kenobi   odchází do exilu a začíná   nový život jako Ben Kenobi.   Jsme svědky začátku nové   éry.
Díky dalšímu   pokroku ve filmové technice   jsou triky na špičkové   úrovni, děj je patřičně   temný.
red.mann
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2019
George Lucas v třetím filmu   dokázal propojit obě   trilogie v jeden celek.   Souboje jsou výborné, má to   spád a napětí, k tomu   především úžasná   přeměna Anakina v Dartha   Vadera a hodně strhující   finále.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.2.2017
Efektně
natočeno,slušně   zahráno,trochu té   psychologiky(přechod k temné   straně).Na mě trochu   zbytečně dlouhá stopáž a   hlavně závěrečné dva   souboje.Jinak dobrý.-)
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2009
Ač se mi to zdá   neuvjeřitelný, tak Pomsta   Sithů je pro mně nejlepší   díl nejen úvodní trilogie,   ale i v porovnání s celou   ságou.Lucasova závěrečná   epizoda je krásně   potemnělá a je tu skutečně   hodně soubojů se   světelnýma mečema.Anakin   Skywalker na mě zapůsobil ze   všech postav nejvíc, i když   jeho přechod k Temné straně   nebyl zrovna moc   důvěryhodnej. Taky mi trochu   vadili dialogy mezi Padmé a   Anakinem, kerý byli docela   slabý a film by se bez nich   rozhodně obešel.Ale přesto   skvjelý!
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.7.2015
Třetí a zatím poslední   nová epizoda, která dotáhne   příběh tam, kde původní   první film začíná. Víme   jak to má dopadnout, tak jen   zbývá aby to tak dopadlo   nějak důstojně. Bohužel   tento film mi připadá ze   všech asi nejslabší, děj   je dost natahovaný, ale i   nadále jako nefanoušek Star   Wars mohu říct: Fajn a   těším se na novou epizodu!
Akana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.3.2010
Excelentní zakončení celé   ságy. Ze všech epizod je   tahle určitě nejtemnější   a to já rád. Kostrou, ke   které se všechno upíná, je   samozřejmě Anakinův pád do   osidel temné strany a ten je   vykreslen velmi působivě. S   postupujícím časem a   zkázou řádu Jedi houstne   atmosféra zmaru a   nastupující totality aby na   konci zasvitnul plamínek   nové naděje, který dal   název čtvrté epizodě. I   právě z návaznosti na   původní trilogii mám   veskrze dobrý pocit. Nějaké   logické nedostatky se   určitě najdou, ale nemám   nutkání se v nich pitvat.   Připojil bych se jenom k   výhradám k Obi-Wanově   jízdní ještěrce a trochu   nadbytečné postavě   Grievouse. Jinak ale naprostá   spokojenost a přání aby si   kdokoli v budoucnu nechal   zajít chuť (veřím, že   nemalou) nastavovat a   rozmělňovat tenhle   šestidílný monument   dalšími epizodami.   Nevěřím, že by to bylo k   dobru věci.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.6.2008
S prehledem nejlepsi Star Wars   z prvni trilogie, ktere co do   kvality dychaji na zada i   Epizodam V a IV. Kvalita   efektu dosla vrcholu, film je   nabity dejem a dojde na   vsechno - valecny film, akcni   film, politicke drama,   romantiku i komedii.
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2012
Předem říkám, že tenhle   díl je mým   nejoblíbenějším a jak se   atmosféricky mistrně   podařilo vyjádřit   výtězství, které je   vlastně prohrou, k tomu mi   chybí slov. Přeměna   dřívějšího úslužného   senátora, později kancléře   na vládce temnot je   bravurní, stejně jako   Anakinův pád do vlastních   strachů a zloby až k   všeničící nenávisti. Jak   křehká je rovnováha nám   tento díl ukazuje.
kali.4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2007
Pokud se mě někdo zeptá na   můj "odborný" (ha   ha, co já jsem za odborníka   :-)) názor, povím mu, že   třetí epizoda je zaručeně   nejlepší z nové ságy.   Nejtemnější,   nejpropracovanější,   nejlépe řemeslně   zvládnuté dílo, které   nikam nechvátá a nechává   diváka těšit se na   Anakinovo   "sklouznutí" k   temné straně. Film se   pyšní silným thrillerovým   nábojem, kdy syrovost a   beznaděj na diváka dýchá z   každého zákoutí   upadající republiky. Velkým   kladem snímku je, že   Christensen hraje a že mu   dokonce i věříte, a to   nejen při soubojích,   jejichž choreografie je   konečně plynule dynamická.   Žádná zbytečná pukrlata,   zkrátka boj na život a na   smrt, jak se patří.   Atmosférou je tento díl   nejbližší páté epizodě,   která byla podobně   thrillerová a nelítostná.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2017
Méně politiky, více   zajímavých lokací,   nestvůr, vozidel. Bohužel   Anakin je nesympatický čím   dál víc a co předvádí   rada Jediů ho přiklání k   temné straně úplně okatě.   Nicméně jeho zlom přijde   náhle a zdánlivě   bezdůvodně. V jedné chvíli   ví, co je temná strana zač   a ve chvíli další je   schopen bez mrknutí oka   vyvraždit malé děti. Ten   přechod mi přišel až   příliš náhlý. A za tyhle   činy si zaslouží, aby shnil   v pekle. A ne, že ušetří   vlastního syna a přijde do   jediovského nebe. Velmi   nespravedlivé.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.7.2014
Revenge of the Sith
Tak a je to tu definitívne   zakončenie Star Wars ságy.Od   začiatku 3 epizody je jasné   že pojde o akčnú   epizodu.Prvých 20 minút je v   podstate vojna.Bud bojujú   vesmírne lietadlá alebo Obi   Wan a Anakin tasajú svojimi   svetelnými mečmi proti   stovkám Droidov.Súboj v   ktorom bojujú Dooku a Anakin   mi nedal vydýchnut.Následný   príchod na planétu na ktorej   sa tempo zvolní a uvidíme   niečo z príbehu.Naozaj ma v   tejto epizode dostal rozpad   Jediov pri ktorom hrala   nádherná hudba.Uvidíme   Chewbacu ktorého poznáme zo   starých epizod.Potešil ma aj   vznik Darth Vadera prišiel mi   neuveritelne   fascinujúci.George Lucas to   mal perfektne   vymyslené.Následný boj Obi   Wana s Anakinom pri ktorom som   dostával svetelné orgie bol   úžasný.Avšak ked začal   bojovat Yoda s Darth Sidiusom   som si povedal je to   dokonalé.Bohužial všetko sa   raz končí a tak skončila aj   táto epická sága ale aj tak   si myslím že George Lucas   ešte niečo   natočí.Každopádne George   sa nemá za čo   hanbit.Dostojne završil túto   galaktickú ságu.
netopir55
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.6.2009
Star Wars
Nejtemnější díl ze   všech.Anakin Skywaker vidí   jak Padmé umíra.Chce jí   zachránit a kancléř   Palpatine tedy Lord Sith mu   řekne že Sithové dokáži   zachraňovat před smrtí.V   téhle vynikajíci epizodě   múžeme vidět jak se Anakin   promněňuje v Sitha.Republiku   ovládnou Sithové a   Jedájové budou   vyvražděni.Obi-Wan Kenobi a   mistr Yoda přežijí jako   poslední Jedi.Závěrečná   scéna souboje se světelnými   meči,Anakin a Obi-Wan je   úžasná.Obiwan Anakina   takmer zabije.Anakin přežije   no jeho tělo je   zničeno.Stane se z něho   stroj Darth Wader.Je tady   nejvíc soubojú se   světelnými mečmi,vizuálni   stránka efektú supr,příbeh   supr a režie není o   čem...supr...
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2020
A tak se nám tu vyvinul lord   Vader. Bez ruk a nohou a   odpáleným tělem , plný   zlosti a pomsty se vydá   ovládnou vesmírné   impérium.
Kmotr95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2008
Skvele ukonceni hveznych valek   lepsi nez prvni dva dily   skvele prvky ve filmu jako   hudba, pocitacove triky   atd.
Ps: diky Georgi   udelals dobre filmy
huron
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.4.2006
Předesílám, že JSEM   fanoušek SW. Přesto - pro   mě propadák roku, už dlouho   jsem se tak v kině nenudil.   Naprostá scénaristická   bezradnost, nevěrohodná   motivace přerodu Anakina v   Darth Vadera, toporný výkon   Haydena Christensena,   otřesný dabing. Vyzdvihnout   lze jen audio-vizuální   stránku, ta byla dokonalá. Z   kina jsem odcházel ne   zklamaný, ale naštvaný.   Bodů nakonec dávám pět,   ale ten poslední je ocenění   za celou sérii.
mikee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2005
Skvělé!!!
Tento 3 díl Star Wars je   naprosto úžasný ,   nejlepší z celé novodobé   série a pravděpodobně   nejlepší film co jsem viděl   z žánru sci-fi!
Je to   perfektní vyvrcholení celé   nové trilogie , efekty   (Industrial Light and Magic)   na jedničku , nádherně   temné , proměna Anakina   brilantní! Tohle to musí   vidět každý fanoušek   tohoto žánru!
Steve997
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2005
Jednoznačně nejlepší díl   z nové trilogie. První dvě   epizody mi přišli tak trochu   jako pohádky pro malé děti,   ale tohle už je akční   fantasy se vším všudy,   která postupně směřuje k   úžasně temnému závěru. I   přes občasné   zdlouhavěhší dialogy je   film nabit strhujícími   akcemi a fantastickými   vizuálními efekty. I když   je v podstatě od začátku   jasné, jak to celé dopadne,   přesto vás perfektně   zvládnuté zakončení nechá   bez dechu a dokonale se   napojí na starší epizodu   IV.
AngeloTommy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Úžasné zakončení   nejlepší série všech dob.   Nejlepší film, jaký jsem   kdy viděl. Nikdo by si neměl   nechat ujít přeměnu Anakina   Skywalkera v Dartha Vadera,   vyvraždění Jediů a   finální střet Anakina a   Obi-Wana Kenobiho. Nejlepší   dílo George Lucase.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.1.2008
Nejlepší díl z nové   trilogie. Dokonalé propojení   s původní trilogií. Souboje   jsou skvělé. Yoda už není   tak počítačový jako ve   dvojce. Triky jsou famózní.   Všem doporučuji. Lucas to   dokázal! Co se týče   technické stránky filmu,   hudby, kamery a kostýmů   nemá vůbec cenu cokoliv   rozebírat, jsou také   výjimečné. Na tohle jsme   prostě všichni celou dobu   čekali.
Strength
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Naprostá bomba. Myslím si,   že tento film i když   neuzavírá ságu, ale je   rozhodně nejlepší.   Přeměna mladého Anakina je   naprosto dokonalá. Obi Wan   Kennoby se taky vybarvuje a   vlastně IV přímo navazuje   na tento díl (i když "o   pár let" :-) později).   Prostě naprostá špica.
Ivett
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.10.2007
Od tohohle filmu jsem čekala   trochu víc. Navíc má Pomsta   Sithů jednou velké mínus -   víte, jak film dopadne. Ale i   když je tohle dílo trochu   zmatené a hodně   megalomanské, stále si   uchovává kouzlo, tak   typické pro všechny Star   wars.
AcidBurn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.12.2008
Od tohoto závěrečného   dílu si všichni slibovali   opravdu velkolepé finále, ve   kterém zlo zvítězí a dobro   je na útěku. Svým způsobem   měl Lucas dost vysoko   nastavenou laťku, protože   všichni věděli, jak to   skončí. O to lepší mohla   být podívaná.
Film   se rozjíždí pomalu, triky,   konflikty a souboje jsou   dobré a celkově může být   divák spokojen...až do   okamžiku, kdy se z Anakina   stane Darth Vader. Mohu   říci, víc než půl filmu   je Anakin na pomezí dobra a   zla a najednou se definitivně   rozhodne, ale tak uměle, tak   rychle, přičemž najednou   už nemá pochybnosti   žádné, co víc, jedná jako   naprogramovaný stroj bez   vlastní vůle.
AshT
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Třetí díl určitě   nejlepší na efekty i svojím   příběhem.Anakin vs Obi-Wan   moc dobrý boj.Zas George   Lucas ukázal výbornou   práci.
POMOthy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Peter Jackson prehlásil, že   prvé dva diely Pána   prsteňov vznikli preto, aby   mohol existovať ten tretí.   Na Star Wars to však sedí   viacej. Je až prekvapujúce,   ako sa v snímke zmení jej   tvár - začína celkom v   duchu nevinných popcornových   zábaviek Epizód I a II,   napokon sa začne prelaďovať   na štýl originálnej   trilógie a končí tak, že   máte silnú potrebu pustiť   si Epizódu IV. Tento prechod   dokazuje, prečo boli   predchádzajúce dva diely   dramaticky také chabúčke a   potvrdzuje, KTO je hlavným   "hrdinom" celej   ságy a ČO je   najdôležitejší prvok   výpravného fantasy filmu ako   takého. U Jacksona to bol   Sauron, u Lucasa je to Vader.   Po filmárskej stránke je   Epizóda III lepšia než   predchádzajúce dva diely iba   v posledných 20-tich   minútach (ktoré dosahujú   dramatickej úrovne IMPÉRIA).   Zvyšok filmu je pútavejší   nie preto, že by bol s   väčším umom napísaný   alebo nakrútený, ale preto,   že je o niečom. Čím by   bolo už aj Spoločenstvo   Prsteňa, keby v ňom nebol   spomenutý a ako najväčšie   a najmocnejšie zlo   vykreslený Sauron? Epizódy I   a II zostrihať do jedného   dvojhodinového prequelu,   ináč sú zbytočné a sága,   ktorú všetci milujeme,   začína až POMSTOU SITHOV.   May the Dark Side be with you,   Anakin! :)
Amthauer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.9.2008
Příběh se uzavírá a to   vpravdě velkolepě. Přechoda   Anakina na temnou stranu je   předveden výtečně, stejně   tak, jako správně epická   tragédie v pádu demokracie.   Neskutečně silná   závěrečná scéna   spojující rok 2005 s 1977.   Bezprostředně po dokoukání   dostane člověk chuť pustit   si IV. díl...
Riggs85
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2012
Star Wars jsou mojí   nejoblíbenější sérií a   Pomsta Sithů je můj   nejoblíbenější díl... Byl   jsem zvědavý jak George   Lucas dokéže napojit novou   trilogii na tu starou a musím   říct že to udělal   geniálně. Efekty, herecké   výkony, atmosféra,   propracování planet na té   nejvyžší úrovni. Bravo !!!
tuwanakha
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2006
Podle mého názoru nejlepší   díl z celé ságy. Přerod   Anakina v temného Vadera je   impozantní a souboj Vadera s   Obiwanem úchvatný.
wawer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2007
Je neuvěřitelné jak se   úroveň dílů nové sagy   stupňovala. Epizoda III. je   naprostym vrocholem a dokonale   spojuje novodobé hvězdné   války s těmi na přelomu 70.   a 80. let. Přerod z Anakina   na Dartha Vadera je velice   povedený (nečekaně   zvláště zásluho   Christiansena) a závěrečná   bitva ne uchvatná. Takové   zakončení jsem si nemohl   přát ani ve snu
mirhasik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Třetí epizoda mi nabídla   přesně to co jsem čekal.   Dokonalé efekty, logické a   strhující rozuzlení a   perfektní akční podívanou.   Osobně ji řadím na druhé   místo v rámciHvězdných   válek - hned po Impérium. Je   však pravda, že v tom   obrovském množství   perfektně zvládnutých   efektů trošičku vymizela   atmosféra původní trilogie.   Když jsem vyšel z kina, tak   se mi navíc všechny super   akce smíchaly v jednu a až   postupem času jsem si   vlastně začal uvědomovat o   čem to všechno bylo. Ale   můžu vám říct, že během   filmu jen hltáte akci,   zíráte, chvějete se   napětím (a to i přes to,   že vlastně víte, jak to   dopadne) a přejete si, ať to   nikdy neskončí. A jak se z   toho trošku proberete, máte   obrovskou chuť si pustit   Episodu IV a na vlastní oči   se přesvědčit, že to fakt   skončí tak jak to   skončí....bravo Mr. Lucas!   Bravo!
Wiikii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.9.2018
A zde "končí"   začátek !!! První dva díly   jsou tu, aby rozehřály   diváky na následující   třetí pokračování této   války zuřící ve vesmíru.   A musím uznat to se Lucasovi   povedlo !.. HODNOCENÍ: 95%
ergotoxin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Konečně ta pravá atmosféra
Z prequelů nejlepší díl.   Film konečně nabízí   skutečně temnou   atmosféru, dává malý   prostor infantilním vtipům   a dalším trapárnám (snad   jen kýčovití   "řezo-droidi" na   počátku filmu mi opravdu   vadili - "Miř na jeho   oko, R2!"). Stejně tak   hloupých dialogů Padmé s   Anakinem ubylo.

Akce je úžasná a děj   začíná být pěkně hutný.   Musím se přiznat, osud   Jediů mi zanechal při   prvním shlédnutí v oku   slzičku. I závěrečný   souboj a konečné povstání   lorda Vadera je   senzační.

Film je navíc plný   krásných konceptů -   Obi-Wanova ještěrka,   jakési "divadlo",   které Palpatin sleduje,   obrovská bitva na planetě   Wookieů a další   nádherné detaily; po   efektové stránce rozhodně   nejlepší snímek, a po   dějové také (z   prequelů).
FDbJakub
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2008
Famózní závěr celé ságy   (i když vlastně jen první   trilogie). V kině mě na   začátku chytl a do konce   fílmu nepustil. Lucas je hold   výborný režisér, nenechal   se vyvést z míry, když mu   byla kritizována Skrytá   Hrozba a Klony Útočí a   natočil naprosto perfektní a   velkolepý závěr pro tuto   legendární ságu. Film si   zasloužíplné hodnocení,   já však jeden bod ubírám,   a to kvůli nudným, až   trapným scénám soukromého   života Padmé a Anakina. Na   druhou stranu tím Lucas   ještě více zviditelnil   Anakinův přesun k temné   straně síly. Takže 95%.   Ještě jsem zapomněl zmínit   dechberoucí bitvy jak se   světelnými meči, tak při   vesmírných bitvách. (I   když ty byly samozřejmě i v   předchozích dílech).
Thomax
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2008
Důstojné zakončení nové   trilogie. Opět tu není   místo pro nudu. Škoda jen   že divák od začátku ví   jak to celé dopadne - z   Anakina se stane Darth Vader,   Jediové jsou pobiti, atd.
d.lilien
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2007
U tohodle dílu mi lezl mráz   po zádech. A nejhorší na   tom je, že stejně jako u   klasiky, kterou nelze   předělat i tady víte, jak   to dopadne, protože to musí   navazovat na další díly.   Prostě mazec, ale podívaná   úžasná. Co všechno se dá   dneska vytvořit ve studiu a   počítači!
Carchy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.5.2005
Třetí a poslední díl   Hvězdných válek s   podtitulem Pomsta Sithů
je nejlépe natočeným a   ztvárněným dílem nové   série. Příběh opět   začíná akcí a Lucas   potvrzuje, že je králem   filmových triků. Několik   bitevních lodí válčících   ve vesmíru - pastva pro oči.   Ubylo také scén, kdy si   říkáte "To pochybuju,   že by to zvládnul."   Sledujete, jak Anakin propadá   moci temné strany síly a   likvidování Jediů.   Příběh nakonec končí tak,   aby dokonale navázal na   čtvrtý díl.
Fugas16
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.4.2008
Skvělý film jenom škoda že poslední
Hvězdné války jsou skvělou   sci-fi ságou a díl III byl   asi nejlepší z druhé série   efekty byli fakt na úrovni a   děj byl skvělý. Akorát   bylo fakt hrozný jak Anakin   vyvraždil ty malý Jedie.   Jinak skvělý film na ůrovni   možná že by si ti ten Lucas   mohl rozmyslet a natoči   další ságu
markes13
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.6.2009
Nejnovější star wars
Nejnovější film star   wars.
Ta vesmírná   bitva na začátku byla skoro   nejlepší.
A ten boj   nakonci to byla paráda.
Mohla by být natočena   nová trilogie 7-9. dobré   hvězdné války
James000
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2008
Je to super film....ty   krásné efekty....chudák   Skywalker/Dart wader..ale   zajmá mě jak by to   dopadlo..chudák Padme..
Oakenshield
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2013
Není jediná věc kterou bych   mohl vytknout... Konečně   rozuzlení příběhu,   velkolepé do posledního   detailu, hudba, souboje, super   exteriéry, ovšem jedna věc   mi trochu vadí a to je mistr   Christensen. Podle mě nebyl   vůbec dobrá volba, ale tak   to se dá prominout, jen je   problém že zrovna ve   stěžejní roli. Ale i tak   nakonec určitě 10*
papi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.10.2008
Po prvních dvou dílech jsem   si nedokázal představit, jak   se dají propojit se   čtvrtým. Považoval jsem to   téměř za nemožné, ale   Lucas napsal naprosto   originální scénář.   Propojení je fascinujicí.   Velice věrohodně je zachycen   Anakinův přechod na temnou   stranu. Vrcholem všeho je   duální souboj zla s   dobrem.
Společně s   pátým dílem je tento díl   hvdězdných válek   nejlepší.
SavelS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2010
Nejlepěí epizoda Star Wars,   což pro mě znamená   nejlepší film z nejlepší   sci-fi serie. Dnes už si   nikdo needovolí říci o   tomto žánru "brakový   snímek" a kdo si   dovolí, toho nikdo   neposlouchá.
Werwolf
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.8.2006
Pompézní zakončení celé   této unikátní hvězdné   ságy, nevím co bych víc   měl napsat :)
minsc
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.6.2011
Konečně díl srovnatelný se   starou trilogií. Výborná   akce, herecké výkony   stoprocentní a perfektní   návaznost na starou trilogii.   Nejtemnější díl nové SW,   kde se zatajeným dechcem   sledujeme pomalý rozklad   Anakinovo Jediovského   smýšlení. Bravo!
Orin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Ja sem pred vznikem epizody 3   videl vsechny ostatni dily a   strasne moc sem se tesil na   epizodu 3 na kterou sem   samozrejme musel do kina a   kterou sem si uzil od zacatku   az do konce! Pokud jste nikdo   nevidely Star Wars rozhodne si   z nej nenechte ujit epizodu 3   je to totis naprosta bomba!   Hnet na zacatku vas zaujme   viborna bitva o Coruskant   ktera je graficky naprosto   bezchybna setkate se z   sermovanim svetelnich mecu   celkem 5 krat a to stoji za   to! musim pochvalit dokonce i   Haidena kteri stvarnil Anakyna   protoze naprosto spickove   zahral lidskou zradu a   nenavist v jednom! i Samuel   predstavitel Windua se svim   sermovanim nesklamal a   predvedl skveli odchod z   pribehu!! Obiwan Kenoby je   uplne skvele podobny obiwanovi   z epizody 4! a uplne nej je   souboj Anakyn vs Obiwan ktery   vam rozproudi adrenalin v   zilach stejne jeko Yoda vs   Sidius! kdys to shrnu Bomba!!!
xxkar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.5.2005
Super film!
Ve ctvrtek 19.5. jsem jako   spravny fanousek Star Wars   prisel do kina s ocekavanim,   co zase George Lucas   vymysli... Predem bylo   samozrejme jasne, jak film   dopadne, takze muselo byt   velmi tezke prekvapit publikum   necim novym, aby to proste   nebyl jen "meziclanek v   uz dokoncene serii". K   memu prekvapeni se Georgi   Lucasovi tento cin skutecne   povedl a po shlednuti filmu   jsem odchazel nadseny a s   novymi zazitky. Specialni   efekty bych znamkoval   jednickou, stejne jako hudbu a   mnohdy prekvapivy scenar.   Vzele doporucuju vsem, co maji   radi Star Wars, at navstivi   kino a na film se podivaji,   mam ted uz k dispozici i   pocitacovou verzi, ale to   proste neni ono... K zaveru   bych Star Wars III - Revenge   of the Sith zhodnotil jako   jeden z nejlepsich filmu, jake   jsem kdy videl .
Ištván87
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Mě osobně se trojka líbí   nejvíc, protože v sobě   spojuje to nejlepší z obou   sérií. Skvělý (a dost   drastický) příběh a   dechberoucí počítačové   efekty...
lipy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2008
mega a mrga ..nic jineho se k   tomu moc neda rict..fakt dobry   vrchol valek...a kdo vi jestli   se vbudoucnu dockame treba   dalsich dilu
GussWolF
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2013
9/10
Jak už všichni řekli, III   díl je nejlepším   zakončením nové trilogie a   skvělém napojením na   starou. Myslím si že film je   vynikající a hodnotit ho už   nemusím, bylo to zde   mnohokrát napsáno.

(-)
Jediný   ,,MÍNUS'' je pro mě   ukončení řádu rytířů   Jedi.

Za 1.   zatčení Dartha Sidiouse.   Zabití 3 rytířů Jedi a to   Agena Kolara, Saesee Tiina a   také Kita Fista mi připadá   dosti ubohé a trapné. Je to   můj názor, ale to jak DS   zabil první 3 Jedi mi   připadlo jako by tito Mistři   Jedi byli v řádu prvních 5   minut a o Jedi a síle ještě   nic nevěděli.
Následně ???SMRT???   mého oblíbence Mistra Windu.   Bohužel zde už je to jen   můj komplex z mé   oblíbenosti k této   postavě.
Pak už bylo   pokračování toho, co   proběhlo u zabití prvních 3   Jedi. Jediný kdo se bránil   byl Mistr Ki-Ady-Mundy, jeden   z rozumnějších Jedi . Jinak   následně zničení prakticky   celého řádu Jedi jedním   lusknutím prstu které   následovalo zabitím Aayly   Secury, Barriss Offee, Plo   Koonem a další.

Asi sem čekal od toho   více boje a více snahy a   úsilí na zničení pro mě   nejlepší stránky (řádu   rytířů Jedi), kompletního   titulu Star Wars.

(+)
Jinak co bych   asi nejvíce ocenil, je   zajisté Obi-Wan Kenobi a   Mistr Joda. Největší   tváře tohoto titulu a   hrdinové III dílu.

Trošku z tohoto   zklamán ale jinak film má   velkolepí dojem.
Firixx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Asi nejlepší Star Wars.Velmi   povedené je jak Anakin zradí   Jedi a rozkaz 66.Děj je   výborný a konečně film kde   zvítězí zlo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih102536minih1025363096 dní: Příběh Nataschi Kampuschové (2013) 
3096 Tage n
minih15494minih15494Pasiáns (1977) 
Pasiáns n
minih25484minih25484Pobřeží moskytů (1986) 
The Mosquito Coast n
minih7564minih7564Fantomas se zlobí (1965) 
Fantômas se déchaîne n
minih115085minih115085Morrisonovy vraždy (1996) [TV film] 
The Morrison Murders: Based on a True Story n
minih66672minih66672Rodina je základ státu (2011) 
Rodina je základ státu n
minih20452minih20452Tajemství Ocelového města (1978) 
Tajemství Ocelového města n
minih41948minih41948Sexuální praktiky pozemšťanů (1999) 
The Mating Habits of the Earthbound Human n
minih19249minih19249Smrtonosná past 2 (1990) 
Die Hard 2 n
minih42126minih42126Ďábel nosí Pradu (2006) 
The Devil Wears Prada n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Obi-Wan Kenobi (2022) [TV minisérie]

 Obi-Wan Kenobi (2022) [TV minisérie]
Obi-Wan Kenobi n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Deborah Chow

(pokračování)

Andor (2022) [TV seriál]

 Andor (2022) [TV seriál]
Andor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Toby Haynes, Ben Caron, Susanna White

(pokračování)

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) [TV seriál]

 Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) [TV seriál]
Boba Fett: Zákon podsvětí n
The Book of Boba Fett
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Rodriguez, Bryce Dallas Howard, Kevin Tancharoen

(pokračování)

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019)

 Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019)
Star Wars: Vzestup Skywalkera n
Star Wars: The Rise of Skywalker
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: J.J. Abrams

(pokračování)

Mandalorian (2019) [TV seriál]

 Mandalorian (2019) [TV seriál]
Mandalorian n
The Mandalorian
Žánr: fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryce Dallas Howard, Taika Waititi, Dave Filoni

(pokračování)

Solo: Star Wars Story (2018)

 Solo: Star Wars Story (2018)
Solo: Star Wars Story n
Solo: A Star Wars Story
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ron Howard

(pokračování)

Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (2017)

 Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (2017)
Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů n
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Rian Johnson

(pokračování)

Rogue One: Star Wars Story (2016)

 Rogue One: Star Wars Story (2016)
Rogue One: Star Wars Story n
Rogue One: A Star Wars Story
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Gareth Edwards

(spin-off)

Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (2015)

 Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (2015)
Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí n
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: J.J. Abrams

(pokračování)

Star Wars: Klonové války (2008)

 Star Wars: Klonové války (2008)
Star Wars: Klonové války n
Star Wars: The Clone Wars
Žánr: animovaný / akční / sci-fi / dobrodružný
Země: Spojené státy americké / Singapur
Režie: Dave Filoni

(spin-off)

Star Wars: Klonové války (2008/1) [TV seriál]

 Star Wars: Klonové války (2008/1) [TV seriál]
Star Wars: Klonové války n
The Clone Wars
Žánr: animovaný / akční / fantasy / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Coleman, Brian O'Connell, Steward Lee

(pokračování)

Star Wars: Clone Wars (2003) [TV seriál]

 Star Wars: Clone Wars (2003) [TV seriál]
Star Wars: Clone Wars n
 
Žánr: animovaný / sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké / Jižní Korea
Režie: Genndy Tartakovsky

(spin-off)

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002)

 Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002)
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí n
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
Žánr: sci-fi / dobrodružný / akční / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: George Lucas

(pokračování)

Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999)

 Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999)
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba n
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
Žánr: sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: George Lucas

(pokračování)

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983)

 Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983)
Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů n
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Richard Marquand

(pokračování)

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)

 Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)
Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder n
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Irvin Kershner

(pokračování)

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)

 Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)
Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje n
Star Wars
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: George Lucas, Dianne Crittenden

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Buchty po ránu

14:05 - 14:35

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

14:25 - 15:20

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:35 - 14:35

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

2 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376369
Obsahů a biografií: 178202

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10