Jeden svět
ohodnotit

Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi

Další název:
Star Wars: Poslední Jediovia (SK)
Rok:
2017
Délka:
152 minut
Premiéra v ČR:
14.12.2017

Obsah filmu Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů

 
Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti.

Zdroj: Falcon

 
Související odkazy
 
Recenze: Star Wars: Poslední z Jediů

Co dalšího se stalo před dávnými časy v předaleké galaxii?  číst dál

 
 
RECENZE: Polibek je vrchol hříchu. Návrat k podstatě Star Wars sluší

Hororové manýry, milostné vrkání a nastavované finále. Nic jiného se vlastně snímku Star Wars: Poslední z Jediů nedá vytknout. číst dál

Hodnocení: 70 %

 
 
Síla provází další generaci

V daleké, předaleké galaxii se rodí další příběhy. Osmý řadový díl ságy Star Wars, jedné z nejslavnějších filmových sérií všech dob, patří k těm nejpovedenějším. Odehrává se ve znamení předávání žezla mladším. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Rian JohnsonRian Johnson  
hraje:
Daisy RidleyDaisy Ridley.....Rey [24]   
Adam DriverAdam Driver.....Kylo Ren [33]   
Mark HamillMark Hamill.....Luke Skywalker [65]   
Carrie FisherCarrie Fisher.....Leia [60]   
Oscar IsaacOscar Isaac.....Poe Dameron [37]   
John BoyegaJohn Boyega.....Finn [25]   
Domhnall GleesonDomhnall Gleeson.....generál Hux [33]   
Gwendoline ChristieGwendoline Christie.....kapitánka Phasma [38]   
Lupita Nyong'oLupita Nyong'o.....Maz Kanata [34]   
Andy SerkisAndy Serkis.....Snoke [52]   
Max von SydowMax von Sydow.....Lor San Tekka [87]   
Anthony DanielsAnthony Daniels.....C-3PO [71]   
Billie LourdBillie Lourd.....poručík Connixová [24]   
Kelly Marie TranKelly Marie Tran.....Rose Tico [28]   
Laura DernLaura Dern.....Vice Admiral Holdo [50]   
Thanh Van NgoThanh Van Ngo.....Paige Tico [38]   
scénář:
Rian JohnsonRian Johnson  
George LucasGeorge Lucas  
hudba:
John WilliamsJohn Williams  
kamera:
Steve YedlinSteve Yedlin  
střih:
Bob DucsayBob Ducsay  
trailer
Distributor v ČR:
Falcon
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
dabováno, s titulky
 
 
Přístupno:
pro všechny
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

naineko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.12.2019
Nebýt Rogue One a Sola byl by to můj   nejoblíbenější díl.
Z černobílé   studenoválečné pohádky nejen pro dospělé se   konečně stal mnohobarevný příběh s dobrým   scénářem, smysluplnými dialogy a skvělými   postavami (a skvělými hereckými   výkony).

Osobně mi jako rušivá přišla   nerovnováha mezi epickou a komorní vrstvou   vyprávění jednotlivých dějových linek.   Možná jen můj pocit.
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.9.2018
Ksicht Jana Krause
Jan Kraus snad propůjčil svůj záporňáckej   ksicht jednomu ze záporných hrdinů. Osobně   mám dost problém celou tu sérii Star Wars   pochopit. Nepatřím k fanouškům, což se dá   pak to mé nepochopení pochopit.
Připadá mi   to celé jako louhování čaje, který už   prošel deseti šálky. Jde už jen o peníze a ty   není problém od publika získat. Původní   trilogie byla dobrá, ale to co vzniká dál už   za moc nestojí. Je to akční a plné   zvláštních efektů. Jo, někoho to uspokojí.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2018
Další do rodiny hvězdných válek . Tentokrát   Darkwader bere otěže do svých rukou ale jak to   bývá zase dostává co proto.
Hodnocení:
Přidáno: 7.8.2018
Company Disney a režisér R. Johnson sa rozhodli,   že celú ságu sa pokúsia posunúť niekam inam   a že nebude nové „remastered“ film o tom ako   „Impérium vráti úder“. Bolo to správne   rozhodnutie! Posun (pozitívny) nastal na   všetkých frontoch. Je tu rozvoj charakterov,   nejaké informácie o „minulosti“ hlavných   postáv a aj známky „svojského“ humoru,   ktorý je charakteristické pre univerzum   „SW“. „Nové“ ako aj staré postavy podali   dobrý výkon a D. Ridley opäť dominuje. L. Dern   a B. Del Toro taktiež (bezchybne) pridali to, čo   príbeh potreboval. Ešte niečo k príbehu.   Nechcem tu uviesť nejaký spoiler, ale mna tak   trošku prekvapilo to, ako sa Leila vrátila   späť na loď a to, že ako „rýchlo   odstavili“ Snoka. Kým minulé dielo sme mali   rád kvôli tomu, že máme späť našu   obľúbenú ságu s našimi milovanými postavami,   tak ôsme dielo budeme „milovať“ preto, lebo   je to tak trochu iné na čo sme boli zvyknutý.   Jedná sa o veľmi silné dielo ságy, ktoré   rozhodne zaslúži pozornosť. Ale strašne chýba   pán „H.S.“!! A slovenský dubing opäť   perfektný a tých 150 minút uplynie rýchlo!!   PS.: R.I.P. Carrie Fisher. Osobné hodnotenie: 86%
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2018
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA   $614,968,870║Tržby Celosvetovo   $1,321,082,296▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Rian Johnson   troška experimentoval a skúšal pekne mávať,   dramatizovať s príbehom. Určite sú to o niečo   iné Star Wars, je tu posun vývoja postáv, čo   je dobre ale chcelo by to jednoznačne čo to   doladiť. Lebo sa nám tu striedajú lepšie   úseky s tými slabšími. Občas príde aj na   dosť zdĺhavé pasáže a neskutočne mi tam   vadila herečka s nosom cez pol plátna. Podľa   mňa si Johnson utrhol viac než dokáže   spracovať na takýto rozsiahli fantasy kolos.   Niekedy mi to príde ako keby došli sily sa ešte   o kúsok ďalej posunúť. Príbeh stojí a aj   padá na Rey a Kylo Renovi. Miestami sa to ale   dobre kryštalizuje, škoda je že tam nebolo o   niečo viac cítiť Luka, aspoň tak ako tomu bolo   na záver. Dá sa povedať, že aj akcie tu je   poskromnejšie, čo je troška mínus, lebo súboj   proti červenej ochranke Snakea bola priam   delikátna. /videl v kine 2x: 80%/
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2018
Star Wars: Poslední z Jediů
Tů, tůů, tu tu tu tůů tůůů, tu tu tu tůů   tůůů, tu tu tu tů. Začíná další díl dnes   již nikdy nekončících Star Warsek, a já   sedím v kině, v županu, vedle můj podnapilý   kamarád už spí, vyčkávám na to vzrušení.   Dnes už jsem musel uniknout policii, utkat se s   Řekem námořníkem, vyslechnout srdceryvný   příběh barmanky a nechat se vyhodit svou   přítelkyní. Těžký den. Ale podobně jako   Luke Skywalker, ani já se nezaleknu nějakého   toho dobrodružství a na nové hvězdné války   dorazím, i kdybych toho dneska zažíval ještě   desetkrát tolik.
V hlavní roli se opět   objevuje krásná (ale jinak nemastná, neslaná)   Daisy Ridley, a hlavně, hlavně (ale to přeci   víme již z minulého dílu) úchvatný Mark   Hamill. Použij sílu, Luku, a všechno bude   dobrý. Poslední snímek kde můžeme vidět   princeznu Leiu, pak ledaže by jí naolejovali   jako toho ruskýho týpka Lenina. Takže co mám   vlastně psát? Dá se na Star Warsky napsat   vůbec někdy něco negativního? Jasně že ne,   ehm, takže tů, tůů, tu tu tu tůů tůůů, tu   tu tu tůů tůůů, tu tu tu tů...
aribary
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.5.2018
Quo vadis Star wars
Tak Vám nějak nevím,ale tahle kaše už je   tolikrát nastavovaná,že mi z ní v puse zbyla   pachuť kyselého mléka a žluklého másla.Z   posledního Jedi-ho se stal zapšklý samotář   filozofující o smrti ,nové postavy děj taky   zrovna netáhnou,a mihnutí mistra Yody a   občasné vtípky brášky RD2D
to prostě   nezachrání.Celý konec (určitě jen   prozatímní)serie jde do kopru ,asi tak jako   poslední film Han Solo který je snad ještě   horší.
mikee007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2018
Nastavovaná kaše...
Na druhou stranu, už jsem jedl i výbornou   nastavovanou kaši.
Znovu musím zopakovat, že   tvrzení, že Star Wars byly od počátku   koncipovány jako tři trilogie, je nehorázná   lež.
Nový majitel si z fenoménu Hvězdných   válek dělá druhý Disneyland, a George Lucase   to netrápí, protože usíná na polštáři   vycpaném pár miliardami.
Ale co, i když   třetí trilogie nemá s prvními dvěma příliš   mnoho společného, pořád je vidět, že do toho   Hollywood dal spoustu kreativity, umu i   dolarů.
Na obě dvě pokračování se dá   dívat. Jsou napínavá, zábavná a
vizuálně   ohromující. Ani multikulti stylizace,   nevýrazní představitelé, ani jaterní skvrny   Luka a Lei mi moc nevadí.Ti dva si neprožili   radostná léta.
Snad jen v dělání humoru   pomocí zakopávání robůtků a různých   roztomilých zvířátek by se mohlo ubrat. Ony si   to dítka oblíbí i tak.
Takže ve finále   mám asi největší problém s představitelem,   nyní už hlavní záporné role, Kyla Rena. Ten   chlapík na to nemá. Je to jak když nominujete   divizního fotbalistu do reprezentace. To prostě   neklapne.
Podtrženo, sečteno, mě to prostě   baví, ale Star Wars to nejsou. Spíš by snímku   slušel stejný přídomek, jako u filmů Rogue   One, nebo Solo, Star Wars Story...
rimmerova-motorka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.4.2018
Opět další multikulti srágora plná   nesympatických hrdinů. Finn...Rose a další...s   těmi se prostě nelze sžít. Na lodích velí   pouze ženy a když už se objeví nějaký bílý   muž, tak je buďto váhavý, zbrklý, nebo   hajzlík. Případně, v případě Luka, ztratil   chuť do života a skrývá se před světem. Z   původních filmů Star Wars už nezbylo nic, než   luxusní výukový seriál "Kterak bílý   muž nepatří do tohoto světa". Za mě   palec dolů. Už to ztratilo grády. Síla   zmizela. A je to škoda.
el_Matmato
Hodnocení:
Přidáno: 14.1.2018
Ach bože...
Myslel, že VII je strašná, ale po E VIII se mi   celkem zalíbila. Finn je strašně   ,,americká" postava, ta scéna s Leiou ve   vesmíru mě málem donutila odejít z kina a   zapadnout do baru.
Ty komický scény tam prostě   nepatřej. Blíží se to pohádce, třeba ty   tučňáci, to bylo fakt blbý.
Od tý ženský,   které Leia přenechala loď, jsem čekal, že   bude kolaborovat se záporňákama, aby tam byla   aspoň nějaká zrada, ale ne, ona je klaďas až   do morku kostí. Sorry, ale fakt ne.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40688minih40688Vnitřní nepřítel (2005) [Video] 
Submerged n
minih19414minih19414Soumrak bohů (1968) 
La caduta deghi dei n
minih41285minih41285Vrána 4: Pekelný kněz (2005) 
The Crow: Wicked Prayer n
minih27675minih27675Prci, prci, prcičky (1999) 
American Pie n
minih28091minih28091Spy Kids: Špióni v akci (2001) 
Spy Kids n
minih84234minih84234Borgia (2011) [TV seriál] 
Borgia n
minih43500minih43500Labyrint (2012) [2k digital] 
Labyrint n
minih9641minih9641Jezdec formule risk (1973) 
Jezdec formule risk n
minih13632minih13632Návrat do budoucnosti (1985) 
Back to the Future n
minih151616minih151616Smrtelné stroje (2018) 
Mortal Engines n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Obi-Wan Kenobi (2022) [TV minisérie]

 Obi-Wan Kenobi (2022) [TV minisérie]
Obi-Wan Kenobi n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Deborah Chow

(pokračování)

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) [TV seriál]

 Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) [TV seriál]
Boba Fett: Zákon podsvětí n
The Book of Boba Fett
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Rodriguez, Bryce Dallas Howard, Kevin Tancharoen

(pokračování)

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019)

 Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019)
Star Wars: Vzestup Skywalkera n
Star Wars: The Rise of Skywalker
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: J.J. Abrams

(pokračování)

Mandalorian (2019) [TV seriál]

 Mandalorian (2019) [TV seriál]
Mandalorian n
The Mandalorian
Žánr: fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryce Dallas Howard, Taika Waititi, Dave Filoni

(pokračování)

Solo: Star Wars Story (2018)

 Solo: Star Wars Story (2018)
Solo: Star Wars Story n
Solo: A Star Wars Story
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ron Howard

(pokračování)

Rogue One: Star Wars Story (2016)

 Rogue One: Star Wars Story (2016)
Rogue One: Star Wars Story n
Rogue One: A Star Wars Story
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Gareth Edwards

(pokračování)

Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (2015)

 Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (2015)
Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí n
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: J.J. Abrams

(pokračování)

Star Wars: Klonové války (2008/1) [TV seriál]

 Star Wars: Klonové války (2008/1) [TV seriál]
Star Wars: Klonové války n
The Clone Wars
Žánr: animovaný / akční / fantasy / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Coleman, Brian O'Connell, Steward Lee

(pokračování)

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

 Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů n
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: George Lucas

(pokračování)

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002)

 Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002)
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí n
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
Žánr: sci-fi / dobrodružný / akční / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: George Lucas

(pokračování)

Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999)

 Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999)
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba n
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
Žánr: sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: George Lucas

(pokračování)

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983)

 Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983)
Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů n
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Richard Marquand

(pokračování)

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)

 Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)
Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder n
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Irvin Kershner

(pokračování)

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)

 Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)
Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje n
Star Wars
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: George Lucas, Dianne Crittenden

(pokračování)

Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (2017)Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (2017)Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (2017)Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (2017)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190270
Osobností: 697371
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177913

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10