reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Srdcová trojka

Three of Hearts

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
22.10.1993
„Každou ženskou kdykoli, kdekoli - se zárukou. Gigolo, lesbička a bisexuálka v komickém milostném trojúhelníku.“

Celkové hodnocení filmu Srdcová trojka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.2.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.9.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2014
Alla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.6.2009
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.4.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih68991minih68991Pastýřova panenka (2010) 
Sennentuntschi n
minih31949minih31949Fotbal za mřížemi (2001) 
Mean Machine n
minih6216minih6216Diagnosa X (1933) 
Diagnosa X n
minih28181minih28181Moulin Rouge (2001) 
Moulin Rouge n
minih115171minih115171Zlatokop (2009) 
Orpailleur n
minih7686minih7686Flirt se slečnou Stříbrnou (1969) 
Flirt se slečnou Stříbrnou n
minih55000minih55000Takový jsem byl (1999) 
My Life So Far n
minih42820minih42820Malý Manhattan (2005) 
Little Manhattan n
minih30735minih30735Úžasní Ambersonovi (2002) [TV film] 
The Magnificent Ambersons n
minih42369minih42369Pomsta bratra (2003) 
I'll Sleep When I'm Dead n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 %
4   - curil
5   - ignac1
7   - vojtam
5   - R.RICKIE
6   - rockwoman
6   - Rendys
10 - Gremmie
4   - Alla
6   - Myšák

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Obrázky z Francie: Alsasko

11:55 - 12:10

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:00 - 12:10

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.485/0.461