reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Srdce na kolejích

Další název:
Semafor
Žánr:
Rok:
1937
Premiéra v ČR:
27.4.1937

Celkové hodnocení filmu Srdce na kolejích

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2006
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.2.2005
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2008
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2009
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31070minih31070Chladný jako led (1991) 
Cool as Ice n
minih48997minih48997Síla rodu (1981) [TV seriál] 
Falcon Crest n
minih6982minih6982Dům snů (1993) 
A Home of Our Own n
minih23487minih23487Zahraj to znovu, Same! (1972) 
Play It Again, Sam n
minih27549minih27549Dvojí obvinění (1999) 
Double Jeopardy n
minih71354minih71354A Thousand Clowns (1965) 
A Thousand Clowns n
minih5437minih5437Čas zabíjet (1996) 
A Time To Kill n
minih38401minih38401Star Trek: Hluboký vesmír devět (1993) [TV seriál] 
Star Trek: Deep Space Nine n
minih41794minih41794Čarodějnice školou povinné (1998) [TV seriál] 
The Worst Witch n
minih74535minih74535Dívčí války (2009) [TV film] 
Sorority Wars n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.9 %
7   - curil
7   - clara.bow
6   - M.A.G.
7   - Serpentina
7   - Nasudr
7   - rosta12
5   - skukum
9   - marketastu
7   - Marthos

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

82 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté výpravy: Za kmenem ...

13:40 - 14:05

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:00

57 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140623
Osobností: 602762
Fotografií: 520980
Plakátů: 252272
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.471/0.451