Spiknutí zla (1986) [TV film]

Spiknutí zla (When the Bough Breaks)
90 %
 
 

When the Bough Breaks

    Žánr: akční
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 100 min.
Losangeleský psychiatr Alex Delaware svědčí v procesu s obviněným ze sexuálního obtěžování dětí. Později je obžalovaný muž, který byl propuštěn na kauci, nalezen mrtvý a zdá, že to byla sebevražda. Dr. Delaware to nese velmi těžce, protože má obavy, že v tomto případě vystavil nesprávný znalecký posudek. Jen nerad se nechává přesvědčit svým přítelem policistou Milo Sturgisem, aby i nadále spolupracoval při řešení případu, jehož klíčovou postavou je 17leté děvče. Jeví se tu možnost, že dívka mohla být svědkem nevyřešeného případu dvojité vraždy. Stopa vede do domova pro sirotky a k členům údajně ctnostné a vážené společnosti…
Televizní thriller, který byl natočen podle románu Jonathan Kellermana, upozorňuje na povážlivý nárůst kriminality v oblasti zneužívání dětí.
Zdroj: TV program  Autor: Veronika42

režie:
Waris Hussein
 
 
hraje:
Ted Danson (Dr. Alex Delaware), Richard Masur (detektiv Milo Sturgis), Rachel Ticotin (Raquel Santos), James Noble (Dr. Warren Towle), Kim Miyori (Kim Hickle), Merritt Butrick (Tim Kruger), David Huddleston (reverend McCaffrey), Charles Lane (Van der Graaf), Scott Paulin (Rick), Deborah Harmon (Lisa), Marcie Leeds (Melody Quinn), Robert Covarrubias (Andy)
 
 
námět:
Jonathan Kellerman (román)
 
 
scénář:
Phil Penningroth
 
 
kamera:
James Crabe
 
 
hudba:
Paul Chihara
 
 
střih:
Michael Jablow
 
 
koproducent:
Kenneth R. Koch
 
 
výkonný producent:
Ted Danson, Dan Fauci
 
 
producent:
Rick Husky
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.