Spiknutí lásky (1987) [TV film]

Spiknutí lásky (A Conspiracy of Love)
70 %
 
 

A Conspiracy of Love

    Žánr: drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 93 min.
„Jody si moc nerozumí se svou matkou a ještě méně s jejím novým přítelem. Skutečné pochopení a lásku nachází u svého dědečka...“
Mladá Jody je velkou obdivovatelkou baseballu, v čemž ji podporuje i její dědeček. Jody žije s matkou Marciou, otec je před několika lety opustil. Matka si najde přítele Jacka a nelibě nese, že Jody raději tráví čas u prarodičů než s ní a Jackem. Spory mezi matkou a dědečkem vyvrcholí nejen jejím přestěhováním, ale Marcia Jody zakáže se s prarodiči stýkat. Jody ale najde způsob, jak dědečka navštěvovat tajně dál. Později Jody náhodou vyslechne, že se matka chce odstěhovat do New Yorku, kde chce žít společně s Jackem a je velmi nešťastná.
(oficiální text distributora)

režie:
Noel Black
 
 
hraje:
Robert Young (Joe Woldarski), Drew Barrymore (Jody Woldarská), Alan Fawcett (Joe Woldarski ml.), Elizabeth Wilson (Lilly Woldarská), Mitchell Laurance (Jack Windom), John Fujioka (Nakamura), Glynnis O'Connor (Marcia Woldarská), Lee-Max Walton (Eric), Ron Singer (pan Blumenfeld), Les Podewell (Buzzy), Warren Van Evera (Whitey), Jack Jessop (Arnie), Barbara Gordon (dr. Celia Hansonová), Kate Trotter (soudkyně), Amanda Hancox (učitelka), Christopher Thomas (policista)
 
 
scénář:
Barry Morrow
 
 
kamera:
George Tirl
 
 
hudba:
John Rubinstein
 
 
střih:
Stanford C. Allen
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.