Duben
ohodnotit

Spider-Man

Další název:
Pavoučí muž; Spiderman
Rok:
2002
Délka:
121 minut
Premiéra v ČR:
6.6.2002
„Kdo jsem? Opravdu to chcete vědět? Jsem Spider-Man!“

Komentáře k filmu Spider-Man

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 55
green-tea
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.9.2015
Tak jsem se dnes pokoušela   asi potřetí tento svými   syny opěvovaný film pobrat   a pobavit se, ale ufff - ne,   prostě to zase nešlo. Nic   naplat, milý Pavoučáku, my   dva si holt nejsme souzeni.   Ale nezoufej, možná, že až   ještě trochu zesenilním,   přijdou mi Tvé kousky   povedené a od srdce jim   zatleskám.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2009
V televizích se objevuje   takové množství titulů s   tímto názvem, že člověk   pomalu neví, který je ten   původní. Mohu říci, že   ať už je to kterýkoliv,   tento je více než povedený!   Obsazení klasika Spidermana   Tobeyho Marguireho a Kirsten   Dunst, coby jeho milou byla   opravdu trefa do černého.
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.1.2007
S tímhle žánrem, kdy   nějaký komiksový hrdina je   převeden na filmové plátno,   mám trochu problém. Prostě   mne neláká, nebaví a   považuji jej za hloupý.   Možná mu trochu křivdím.   Snad jen, kdyby si tvůrci s   vlatním komiksovým žánrem   trochu více pohráli.
Film SPiderman je dle   mého soudu velice slabým   filmem. Plným nelogičnosti a   hloupého chování hrdinů.   Film jsem pilně sledoval až   do chvíle požáru v jednom   činžáku. Tedy do chvíle   rozhovoru policajta se   Spidermanem. A to už bylo na   mne moc.
To jsem   ještě před tím zkousl   skutečnost, že při oslavě   dne sjednocení, před a po   útoku skřeta se balkon, na   kterém se pohybovala   Spidermanova milá, byl   najednou onen balkon o   několik desítek metrů   výše. Podobných perel je ve   filmu více.
Takže   můj názor na tento film.   Nikdy více Spidermana.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Spider-Man
Fandím a jsem příznivcem   komiksových hrdinů,   Spider-man je z dlouhé   škály hrdinů, který si   získá své fanoušky a u mě   tomu není jinak. První film   dokázal mnohé, jako třeba   zaujmout nejen svým   příběhem, který nás   seznamuje se zrodem   pavoučího muže, nabízí   řadu kvalitních efektů, i   když v některých je   trošičku vidět, že to jsou   efekty, ale fajn beru to,   nemám s tím velký problém   a další výhodou tohohle   filmu je samozřejmě herecké   obsazení.
Tobey   Maguire se do sympatického   losera ze kterého se stane   hrdina hodil perfektně,   takže mu prostě fandit   musíte. William Dafoe jako   Goblin byl prostě skvělý a   do role Harryho bych si   nedokázala představit nikoho   jiného než sexy Jamese   Franca, pro kterého mám   přesně díky téhle roli   slabost už řadu let. Snad   největší problém jsem   měla s Kirsten Dunst, kterou   příliš nemusím, je taková   nemastná, neslaná, ale   nakonec se to dá vydržet,   alespoň ta barva vlasů ji   slušela.
Takže   sečteno a podtrženo   Spiderman se stal solidní   podívanou, kterou si   několikrát do roka   pouštím.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2013
Spider-Man
Patří mezi 501 filmů,   které musíte vidět.
Nominace na Oscara v roce   2003 za Nejlepší zvuk a   Nejlepší vizuální   efekty.
Spider-Man, v   překladu Pavoučí muž, je   fenomén, kterému se dostalo   tolik pokračování, kolik si   jen zasloužil. Máme tu   "Spider-Man 2",   "Spider-Man 3", o   deset let později vznikl   nepochopitelně remake   "The Amazing   Spider-Man". Je tu ale i   mnoho předchůdců, hlavně   pak kreslených seriálů,   jako je   "Spider-Man",   "Senzační   Spider-Man",   "Spider-man bez   hranic" a mnoho a mnoho   dalších.
Jinak v   komixovém světě je   Spider-Man postava vytvořená   hlavně pro teenagery, kteří   by se měli s Peterem Parkerem   ztotožnit. Ten vůbec ale   vůbec není se svojí úlohou   superhrdiny spokojen a celé   to bere spíš jako prokletí.   Tomuto všemu se věnuje pak   hlavně druhý díl tohoto   fenoménu.
Herecké   výkony byly vynikající, ať   už jde o hlavního hrdinu   Tobeyho Maguira známého z   "Pravidel   moštárny" nebo o   krásnou Kirste Dunst z   příběhu "Smrt   pannen". Pořád   přemýšlím, jestli dát   novému remaku šanci nebo ne,   ale nakonec asi stejnak   podlehnu...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.2.2018

Filmové zpracování   Spider-Mana předcházelo   nemalé očekávání všech   komiksových fanoušků a   bohužel, po uvedení přišla   spíše rozpačitost.   Scénář není napsán nijak   zle a co se týče výpravy,   tvůrci si dali   setsakramentsky záležel,   jenomže atmosféra vyznívá   spíše pohádkově. Děj je   srozumitelný, tempo nikam   nespěchající, avšak chybí   tomu větší drsnost. Film je   spíše rodinného typu, tedy   nijak neškodící nejen   mládeži, ale ani dětem.   Těžko říci je-li to dobře   či špatně, každopádně   zklamaní jsou hlavně právě   fanoušci drsnějších   komiksů. A jak už to bývá,   i zde se tvůrci dopustili   úprav, které jsou spíše na   škodu. Například Peter   Parker si na pavučinové   vlákno původně sestrojil   strojek mající na každé   ruce a ne, jako v tomto filmu,   že mu vyskakovalo přímo z   ruk. Charakter Mary Jane   Watson tu vyznívá také   poněkud jinak než v komiksu.   Takže vznikla jen další   superhrdinská romance, která   je v jistých odvětvích   značně podobná Supermanovi.   Ale zase to neznamená, že by   byl snímek nějak špatný.   Naopak, za pozornost stojí,   jen nelze od toho moc   očekávat.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Vaaaaaaauuuuuuu...........doce   la mile prekvapko.
No   skvele natocene.Dost dobre   udelane triky a efeky.
Herecke obsazeni take   vhodne vybrane.
Nejvic   se mi ovsem libil Willem Dafoe   v roli zaporaka.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Hraje vůbec ten mladík?   Protože vedle excelentního   představitele skřeta vypadá   jak nedovařená polévka. Na   druhé straně je věrohodným   představitelem superhrdiny,   který je normálně nekňubou   a neškodným hlupáčkem.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2012
Vynikající hraná verze   populárního komiksu o   pavoučím muži, kterého   netřeba dále představovat.   opravdu skvěle natočené
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.4.2009
V době vzniku to byl   nejleépe zfilmovaný komiks.   Díky skvělím efektům a   dobrému výběru hlavního   hrdiny Tobeyho Maguira film   měl velký úspěch i   protože Spider-man je asi se   Supermanem nejznámější   komiks vůbec. I kladná   postava v roli W.Dafoa neměla   chybu.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2011
Povedený fantasy film o   hrdinovi, který je napůl   pavouk. Dobrý příběh plný   akce a napětí. I herci   podali dobrý výkon
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.1.2010
Hodně povedení film je to   velmi dobře natočeno a   zahráno
přepracování se zde   velmi povedlo herecké výkony   jsou skvělé.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.11.2007
No, docela zklamání.   Rozhodně jsem čekal více.   Tobey Maguire je docela   sympaťák takže se na něj   kouká celkem fajn ale nějak   mi něco chybělo. Je sice   pravda, že bylo zajímavé   sledovat jak se hrdina mění   s uhlazeného studentíka na   neohroženého hrdinu ale   filmu chyběl ten šmrnc   pravýho komiksovýho filmu. A   hlavně filmu chyběla akce. A   ta je pro tenhle typ filmu   hodně důležitá.
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2012
Mám celkově rád filmy o   superhrdinech a Spiderman   není vyjímkou. Tobey Maguire   se na roli ,Spajdýho´´   hodil, Kirsten Dunst bych teda   hned z fleku vyměnil a u   Jamese Franca jsem začínal   mít první pocity,že   natočí ještě nějakou tu   pecku,což se zatím   potvrzuje. Efekty   slušné,scénář v pohodě a   akcí taky hodně. V rámci   filmů o superhrdinech to je   fajn snímek--->90%
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2012
Nejlepší komiksový biják
Mám rád Spidermana, Batmana   i Supermana. V podstatě   vlastně všechny   superhrdiny...
Ale ze   všech komiksových adaptací,   které jsem prozatím viděl,   se mi nejvíc líbí právě   jednička pavoučího   muže.
Máme tu   sympatického hlavního   hrdinu, kterého skvěle   zahrál Tobey Maguire a   ještě lepšího padoucha   Green Goblina v podání   Willema Dafoea.
Film   dále nabízí povedenou   hudbu, skvělé triky a dost   povedený mix odlehčeného   humoru a akce.
Film je   příjemný a vždycky mi   strašně rychle uteče... Pro   mě 100% a zároveň   nejlepší díl ze série.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Počátek trajícího se pytle   s komiksovými hrdiny.   Nicméně počátek velmi   kvalitní, který nasadil   laťku opravdu vysoko.   Skvělé efekty, příjemný   příběh, zkrátka je na co   koukat.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.8.2018
║Rozpočet   $139miliónov║Tržby USA   $403,706,375║Tržby   Celosvetovo $821,708,551▐   Tržby za predaj DVD v USA   $338,800,000 //počet   predaných kusov 14,000,000║   /videl v kine 2x: 95%/
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.10.2008
Dneska jsem tenhle film viděl   úplně poprvé. Předně   musim říct, že na to, jak o   tom každej básnil, to zas   tak převratnej meganářez   rozhodně neni. Ale jako   comics je to zpracovaný fakt   moc hezky, i když dle mého   názoru jde hlavně o   seznamování postav. Druhý   díl, který jsem si pustil   hned po tomhle, byl dle mého   určitě aspoň o 20% lepší.   :-)
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2007
Tak jsem včera večer zase   uvízl u TV a čistě náhodou   znovu uviděl Spidermana. A   nelituji - minule jsem   hodnotil 8 a přemýšlím   není-li to moc.Výsledek   mého zamyšlení je,že není   a když si vzpomenu jak nemám   rád supermana a jeho   příběhy,nemůžu   jinak.Hlavně první půlka   než začne úřadovat zelený   ďábel je velmi rozumná,ke   konci se už objevují horší   chvíle.A co dál říct   -např. že Tobey Maguire je   roztomilý hrdina a jeho   obsazení do tohoto filmu byl   husarský kousek a prakticky   udělal film,dále slušné   efekty a celkově pohodový   elegantní příběh.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.4.2019
Tenhle Spider-Man mě moc   neuchvátil. Není to   špatné, ale aby se mně   tenhle film hlouběji do   paměti to nebylo. Zápletka s   Green Goblinem nebylo to   pravé ořechové a ani   Kirsten Dunst mě moc   nenadchla.
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.11.2010
Efektní, zábavná   podívaná. Nic víc, nic   míň. Spider-Man prostě asi   už zůstane trochu ve stínu   svého netopýřího kolegy.
Pardal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2007
Lepší comicsková   oddychovka, díky tomuto   žánru, se mu dá odpustit   řada přehnaností a   nereálností pro tento druh   filmu tak typický, má celkem   spád a drží si tempo a to   je u těchto snímků to   nejdůležitější...
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.9.2007
www.classic-movies.blog.cz
Docela dobry komiksovy film z   dilny mistra hypeaktivni   kamery Sama Raimiho. Tohoto   sveho umeni vyuziva zejmena ve   Spideyho pruletech New yorkem.   Film je zabavny, nabity akci,   ale padouch Green Goblin mi ve   sve zelene podobe pripadal   ponekud pritazeny za vlasy.   Ale jeho lidska podoba hrana   Willemem Dafoem je   nezapomenutelna.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2007
Skvělé filmové triky. Herci   jsou vybráni také dobře a   každý z nich se perfektně   hodí pro svoji roli.
Rocky4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Docela mně Spider-man   překvapil. Od tohoto filmu   jsem zase tolik nečekal.   Kvalitně odvedené triky,   příběhově je film taktéž   na úrovni. A film mi ani   nepříjde ani moc brutální,   tak si myslím že je vhodný   i pro děti. Řekl bych, že   některé scény jsou i   vtipné, například když   Spider-man (Peter Parker)   vystřeluje pavučiny,   zvláště na začátku filmu   kdy to ještě tolik   neovládá. Tobey předvádí   kvalitní herecký výkon, kdy   coby jako Peter je takový   nesmělý hodný chlapec,   trošku zmatkář, a jako   Spider-man řádí, za což   vděčí hlavně dobrým   trikům. Taktéž Mary Jane je   pěkná, hraje ji Kirsten   Dunst, která mně zaujala   coby malá dívka v komedii   Jumanji, po boku Robbieho   Williamse. Až jsem koukal   jaká se z ní stala pěkná   ženská. Já jsem se u filmu   pobavil, oddychnul, dávám   solidní 7. A pomalu se   chystám na 2 a 3. Tyto díly   jsem ještě neviděl.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2009
Povedený komiksový film   plný akce.Film je zajímavo   spracovaný a herecké výkony   jsou taky dobrý.Petra   pokouše geneticky upravený   super pavouk.Stane se z něho   pavouči muž.Muže líst po   zdi,z rukou mu vystřeluje   pavučina a má zdokonalené   zmysly.Myslím že je to   dobrý začátek trilogie.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.12.2009
Jak bylo řečeno na začátku   za vším hledej   ženu.Kousnutí pavoukem   změnilo celý život   hlavnímu hrdinovy.Efekty jsou   trochu ze starší školy ,   akce je až na pár hluchých   míst koukatelná.Osobně jsem   čekal trochu něco na víc   snad se to ukáže v dalších   pokračováních.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Vice nez dobre zpracovani   komiksoveho hrdiny. A jako   kazdy fanousek komiksu je pro   mne lahodou koukat na tento   film. Akce a pekna herecka. CO   vice si prat....
Georgie2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.12.2012
Čím to je, že tenhle   Spider-man má tak vyrovnaná   vysoká hodnocení a ten   nový(2012) vykazuje takové   procento zklamaných reakcí?   Není to náhodou tím, že   Tobey byl první (a tedy   "ten pravý")? Já   viděla "The Amazing   Spider-man" jako první a   Andrew Garfield u mně   jedničkou zůstává.
"Starý"   Spider-man je jednoznačně   poctou žánru, barevností a   naivitou je věrný komiksové   atmosféře (i humor je jiný   - takový spíš pod povrchem   - "nejsi přece   superman..."), nicméně   co se týče příběhu,   romantiky, hereckých   výkonů, Webbova verze je   zralejší a jaksi   filmovější...A   vůbec...nemůžu za to, že   Tobey Maquire není můj   typ...
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2003
Jak kdyb mu z okna vypadl
Čekal jsem na Spidermana   docela dlouho a těšil se na   super biják. Nakonec jsem byl   nemocnej a o kino přišel   takže když sem ho pak viděl   na pc tak už sem byl opravdu   nedočkavej. Některý scény   byly trochu křečovitý.   Třeba ta ve které si Tobie   roztrhává šaty jako   superman a pod nimi má   převlek spidermana. Ale jinak   sem si ten film oblíbil. Jen   čekám na druhý díl   protože se mi zdá že   "jednička" mohla   skončit i líp, a jestli si   autoři nechali   otevřenější konec jen z   alibismu pak je za to hluboce   kárám. To se fanouškům   nedělá.
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Tak jak známe Spider-Mana tak   nám Raimi přichystal   náramnou podívanou jak po   efektivní stránce tak poté   příběhové. Raimi si dal   docela velké sousto, ale   popral se stím statečně,   poněvadž Spider-Man jako   komiks takovej je jedinečný   a vypráví nám o hrdinovi,   který je světově známý.   Myslím si, že veškeré   kritiky Sam Raimi umlčel.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Z komiksů jsem měl vždy   nejraději Spider-Mana a ani v   mých nejodvážnějších   snech jsem nečekal, že se   někomu podaří zachytit   plné kouzlo komiksové   předlohy a vložit do filmu   všechny ingredience, které   dělají tento komiks tak   jedinečný. A neuvěřitelné   se stalo skutečností. Jasnou   výhrou je také Tobey   Maguire. Je neuvěřitelný. V   současné době není nikdo,   kdo by se na roli Petera   Parkera hodil více a kdo by   jí tak dobře zahrál.
Ivett
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.9.2007
Triky jsou špičkové, hudba   fajn, obsazení vyhovuje.   Zvlášť Tobey se na   Spidermana hodí. Teda spíš   na ňoumu Parkera....Ale   stejně mi v tomhle filmu   něco chybí...
majkronyk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.3.2024
Takové menší zjevení
První film této trilogie   přišel v době, kdy   Marvelovky nebyly zdaleka tak   rozjeté a nejlepší z nich   byl pravděpodobně Blade. Mě   osobně se ale vlastně nikdy   až tak moc nelíbil. Ani   nějak nevím proč, ale něco   mi na něm nesedí. A i když   jsem si teď dala maraton   všech Spider-manů, tak se to   nijak nezměnilo. Přesto to   byl asi svým způsobem tak   trochu start toho, co přišlo   o pár let později. A   narozdíl od nový filmů ze   Spiderverse (Mobiuz), to mělo   hlavu a patu.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2019
Musím uznat, že když už   chcete vidět pravej film se   Spider-manem, měli byste se   podívat na tenhle. Sice asi   není originální, ale dost   povedený. Hlavní hrdina je   příjemný, ale Tom Holland   je lepší. Proti tomuhle   filmu asi nic nemám, prostě   typický superhrdinovský   film.
Koimisto
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.1.2007
Komiksová smršť!
První díl, nasadil laťku   velmi vysoko!!!Film je skvěle   propracovaný, dějem upoutá   a svým tempem už   nepustí.
Navíc sázka   na WILLIEMa DAFOEho v roli   zloducha zajisté vyšla na   100% a TOBEY MAGUIRE coby   Pavoučí muž???Wow ...   prostě tento pavoučí filmek   je akčním trhákem,   zaslouží si jen chválu a   obdiv ... :@)
V jakém   světle se asi předvedou již   velmi očekávaná   pokračování ... ???
Elda1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2008
Spider-man je podle mě dobře   zpracovanej. Opravsu se jim   povedlo komix vystihnout.   Líbí se mi efekty, scenar   taky dobrej, hudbu taky   vystihly, a herce vybrali   také dobře :) podle mě dost   povedene a osobně se mi film   dost líbí.
Luky
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.7.2006
Perfektní sfilmování v   podání Sama Raimiho.   Přiznám se, že od hraného   Spider-Mana jsem nic nečekal.   Když jsem uviděl, že je v   hlavní roli Tobey Maguire,   nemohl jsem tomu uvěřit. Je   totiž skvělý herec a aby   hrál v takové   "pitomině" to se mi   nezdálo. Ovšem jako vždy   mě Maguire nezklamal. Z   předpokládaného propadáku   se vyklubal vynikající   "akčňák", který   přesvědčí téměř   každého. Skvělá práce!
artcrime
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.2.2005
z   "komiksovejch"filmu   se mi to libilo nejvic.
Helled
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.9.2013
Skvělý film skvělý a   promyšlený děj i   atmosféra byla dobrá akorát   některé části byly moc   zdlouhavé a proto to mohlo   být trochu kratší ale jinak   je to super
sokeres777
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Starý dobrý Tobey Maguire
Starý dobrý Spider-Man   ztvárněný Tobeym Maguirem.   Klasika, jedinečný   spiderman, kterého musel   vidět snad každý. Film,   díky kterému se Marvel   dostal do celého světa.   Miluju tenhle film.
tuwanakha
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2004
Spiderman s vykuleným kukučem
Film je na rozdíl třeba od   Hulka srozumitelný a triky   nepůsobí směšně. Toby   Maguire je určitě dobrý   herec, ale ten dětsky   přiblblý výraz mi u   Pavoučího muže moc nesedí.   To Wil Dafoe v roli Zeleného   Goblina je jiná káva, hned   jsem si tu postavu zamiloval,   zejména v závěrečném   souboji jsem možná více   fandil ďábelskému Goblinovi   před přitroublým Spídym.   Už se těším na Dvojku...
Ziidgaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2004
Nejlepší byly Spider-manovy   aktivní průlety městem,   zbytek mě trošku zklamal,   ale díky velké popularitě   tohoto komiksového hrdiny se   dá na film pohlížet jako na   dobrou adaptaci.
Bouvard
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.4.2006
Výborné akrobatické efekty,   možná až příliš rychlý   spád. To je ale asi u   komiksových námětů   normální. Herecké výkony   průměrné. Skladba Hero ze   soundtracku, spolu s   videoklipem, nezapomenutelná.
Pete
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2005
Ze všech Super-manů,   Bat-manů a jiných X-maníků   je Spider-man zpracován asi   nejlíp. Komiksové   dokonalosti série Bat-mana   asi nedosahuje, ale svou   přímočarostí a   nekomplikovaností je to   zábavnější   pokoukáníčko. Vizuálním   efektům k dokonalosti ještě   něco málo chybí, ale i tak   jsem se docela pobavil.   Nezklamal Willem Dafoe, je   prostě skvělý padouch.
ane15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2008
je to fajn film, dobrej   akčňák:-) líbí se mi i to   středoškolský prostředí,   je to takový trochu lidský a   ne jenom nadpřirozený, a   herci jsou super
papamidnight
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.12.2011
spiderman film se celkove   povedl dobry herci efekty na   tu dobu ujdou dej plyne docela   rychle dobre dialogy dobra   hudba celkova spokojenost
Ancient
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Výborné převedení komiksu   na plátno, osobní život   Petera Parkera dostal   dostatečný prostor ( stejně   jako v komiksu ) a celkově   Sam Raimi vystihl atmosféru   Spider-Mana tak, jak ho   fanoušci milují. Dobré   herecké obsazení, dostatek   akce, klasické lovestory na   pozadí....
McFady
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.7.2010
Spideroš...
Spider-Man...no... jo, byla to   dobrá podívaná Zelenej   Skřet se poved a herci taky   nebyli k zahození. Takže   9/10
Petík
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.7.2004
Moc hezký komixový film s   pěknýmy efekty a s   výborným Tobeyem   Maguirem,který se do role   Spider-mana moc hodí.
Dave_7
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.2.2009
Všechny tři filmové   zpracování Spider-mana mi   nesedí. Oproti ostatním   zfilmovaným Marvel postavám   mě Spider-man vůbec   nezaujal. Nejvíc mi vadí   hlavní představitel   Spider-mana. Nemohu si pomoct,   ale Toby Mcquire mi postavu   Spider-mana a Petra Parkra   kazí.Nedávno jsem si stáhl   všech pět sérií   Spider-man: The animated   series a bavil jsem se u toho   daleko víc než u filmu.   Mrzí mě, že zrovna   Spider-man se příliš   nevyvedl, ačkoliv jako komiks   patří mezi moje nej.
janaetz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2007
skvělý film pro celou   rodinu. Příběh obyčejného   kluka , který díky náhodě   je infikován pavoukem a tak   získává jeho schopnosti.   rázem se z obyčejného kluka   stává hrdina zachraňující   lidi. Skvělé mladistvé   herecké obsazení dává   záruku dalších dílu a   skvělé podívané.
SakoVerife
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2007
nevim co se ti na tom filmu   nezdalo. Je to proste podle   komiksu tak je jasne ze   nektere veci jsou nerealne.   Podle me se povedlo filmove   zpracovani na jednicku s   hvezdickou
Leroy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2005
V plevelu komixovych filmu   ktere zaplavily tento svet je   Spiderman asi nejlepsi
pueblan
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.5.2016
Zklamání. T. M. jako Peter   Parker je hrůza. To je   největší minus celé   trilogie. M.J. se vůbec   nechová jak M.J., spíš jako   nějaká tuctovka ze   sousedství. A český dabing   bez komentáře. Za plus se   dá snad označit jen Green   Goblin. Osobně mam raději   Amazing Spidermana.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih27779minih27779Ospalá díra (1999) 
Sleepy Hollow n
minih36076minih36076Druhý dech (1988) [TV seriál] 
Druhý dech n
minih18250minih18250Rychlá rota (1989) [TV seriál] 
Chip 'n Dale Rescue Rangers n
minih37180minih37180Stepfordské paničky (2004) 
The Stepford Wives n
minih39764minih39764Panenství na obtíž (2003) 
Bare Bea n
minih36899minih36899Zákon přitažlivosti (2004) 
Laws of Attraction n
minih49080minih49080Tichá noc, krvavá noc (1972) 
Silent Night, Bloody Night n
minih6420minih6420Divoká řeka (1994) 
The River Wild n
minih33944minih33944Slovácko sa nesúdí (1975) [TV seriál] 
Slovácko sa nesúdí n
minih37410minih37410Purpurové řeky 2: Andělé Apokalypsy (2003) 
Les riviéres pourpres 2: Les Anges de l´apocalypse n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Amazing Spider-Man (2012)

 Amazing Spider-Man (2012)
Amazing Spider-Man n
The Amazing Spider-Man
Žánr: akční / fantasy / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Marc Webb

(---)

Senzační Spider-Man (2008) [TV seriál]

 Senzační Spider-Man (2008) [TV seriál]
Senzační Spider-Man n
The Spectacular Spider-Man
Žánr: animovaný / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Dave Bullock, Jennifer Coyle, Victor Cook

(---)

Spider-Man 3 (2007)

 Spider-Man 3 (2007)
Spider-Man 3 n
 
Žánr: sci-fi / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(---)

Spider-Man 2 (2004)

 Spider-Man 2 (2004)
Spider-Man 2 n
 
Žánr: dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi, Dianne Crittenden

(---)

Spider-man (2003) [TV seriál]

 Spider-man (2003) [TV seriál]
Spider-man n
 
Žánr: animovaný / dobrodružný / akční / krimi / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Susan Blu, Sebastian Brodin, Alan Caldwell

(---)

Spider-man bez hranic (1999) [TV seriál]

 Spider-man bez hranic (1999) [TV seriál]
Spider-man bez hranic n
Spider-Man Unlimited
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / rodinný
Země: Kanada
Režie: Patrick Archibald

(---)

Spider-man (1994) [TV seriál]

 Spider-man (1994) [TV seriál]
Spider-man n
 
Žánr: akční / rodinný / animovaný / krimi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bob Richardson, Robert Shellhorn

(---)

TV Program

ČT1 - Písničky z bálů a karnevalů

14:00 - 14:15

10 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoké světy

13:45 - 14:30

25 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:35 - 14:30

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

45 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190564
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376590
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10