reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Špatná společnost

Nature of the Beast

Rok:
1994
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Špatná společnost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2010
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2011
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.7.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2014
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2015
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2014
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.10.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10103minih10103Kdo přichází před půlnocí (1979) 
Kdo přichází před půlnocí n
minih43740minih43740Z vězení do éteru (2007) 
Talk to Me n
minih29875minih29875Hodná holka (2002) 
The Good Girl n
minih130916minih130916Scooby Doo a děsivý strašák (2013) [Video] 
Scooby-Doo! Spooky Scarecrow n
minih4495minih4495Boty plné vody (1976) 
n
minih116118minih116118Zvonilka a piráti (2014) 
Tinker Bell and the Pirate Fairy n
minih77560minih77560Láska mezi řádky (2009) 
Split Ends n
minih112059minih112059Stopař (1997) 
Walking Thunder n
minih41432minih41432Skrytá agenda (2001) 
Hidden Agenda n
minih16264minih16264Polibek před smrtí (1956) 
A Kiss Before Dying n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
6   - curil
8   - jorgemar
7   - Prasoid
6   - R.RICKIE
8   - oulisna
5   - ASPHALT
10 - Gremmie
8   - michaldoko

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

48 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

48 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

28 minut již uběhlo
132 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

33 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599417
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.358/0.337