Duben
ohodnotit

Soudný den

Doomsday

Další název:
Doomsday - Tag der Rache; Súdny deň
Rok:
2008
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
10.4.2008
„Konec se blíží!“

Komentáře k filmu Soudný den

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
snekousek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2008
Filmu jsem dal zaslouženou   desítku.Byl natočen na velmi   vysoké úrovni plném   skvělých efektů a hlavně   nebyl konečně americký,kde   se jen ohánějí Bohem aby   jim pomohl a celý národ se   miluje.
Tohle je drsná   a velmi krutá realita jak to   bude vypadat až ...
Od   první sekundy až do   poslední je skvělý.Mnoho   let jsem tak skvělou   podívanou neviděl,takže   vřele doporučuji.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2015
Rychlá akční pecka z   prostředí   post-apokalyptického světa,   kde jsou do jednoho shrnuty   různé motivy dějství,   jaké jsme už dříve měli   možnost vidět v různých   samostatných filmech.   Nakonec, proč ne? Má to   šťávu, atmosféru, spoustu   adrenalinových akčních   scén, prostě je to jízda.   Akčně naladění diváci tu   mají doslova orgie. A v   hlavní úloze žena. Už to   přitahuje. Komiksově   naladění snímek má co   nabídnout.
kcobain
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2009
Film který námětově   nepřináší mnoho nového,   ale i tak si myslím že   dokáže zaujmout. Efekty,   zběsilé jízdy, krásný   ženský a jedno   nááádherný autíčko :) si   myslím že to vše dohromady   tvoří jedinečnou směs   dobré podívané.
Krypton
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2009
Film se mi líbil. Efektivně   je docela dobrý. Ze začátku   je sice znát, že by mohlo   jít o docela realistický   snímek, ale zdání klame. Je   to vskutku zajímavá   podívaná, která podle mě   stojí za shlédnutí. Dokonce   i herci my sedí ve svých   rolích.Doporučuju ale se na   něj kouknout a vytvořit si   vlastní obrázek o tomto   filmu.
PS: šíp z   kuše prostřelí   neprůstřelný sklo? Kdyby si   sledoval pozorně tak   zjistíš, že ještě   předtím než vystřelí z   kuše to sklo rozbije cápek   co skočí na ten obrněnej   transrport.
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2013
Tak proč ne? Po amerických   škvárech na podobné téma   britský příspěvek ve   slušné kvalitě. Londýn   2035, zaplaťpámbůh, že v   té době už budu prdět do   hlíny, a vystavěná zeď   mezi Skotskem a zbytkem V-B.   Také střídání budoucnosti   a středověku v příběhu   určitě není na škodu. To   asi budu hodnotit nejvíce,   stejně jako účast mých   oblíbených hvězd Hoskinse a   M.McDowella. Nemůžu se   ubránit dojmu, že obrněné   vozy použité ve filmu jako   výkřik techniky, jsou   nápadně podobné   otéčkám-64   česko-polsko-maďarské   výroby (v rámci Varšavské   smlouvy). Už v roce 1972 jsem   s nimi prožíval tzv.   bojovná cvičení na   Šumavě. V době napjatých   vztahů a neustálé   "hrozby" napadení,   vyjelo z našeho bojového   útvaru v Domažlicích do   prostoru cvičiště Dobrá   Voda na Šumavě 70 OT-64, ale   dojela třetina. Doufám, že   dnes už se nejedná o   vojenské tajemství. Taková   byla bojová připravenost   naší armády proti   imperialistům. Nám   ztroskotaným to nevadilo,   ožrali jsme se v nejbližší   hospodě a ještě nás   vstřícní a milí Jihočeši   nechali přespat doma. Taková   byla doba. Omlouvám se, ale   to se mi vybavilo ve vztahu k   těm OT, když to ten   šoférskej bigoš hnal po   okresce 120 a já stál ve   věži a všechno se houpalo a   málem jsem se po..cal   strachy.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2008
Tohle byla jízda, kterou už   dlouho nepamatuju. Nářez!   Film o smrtelném viru, místy   vypadající jako   apokalyptická Británie ve   filmu 28 týdnů poté,   chvílema jako Statečné   srdce, ale přitom   odehrávající se v nedaleké   budoucnosti roku 2035, to byla   směs tak parádně smíšená   dohromady, že nemůžu jinak,   než hodnotil aspoň za 8.   Fakt pecka!
andriy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2008
Absurdní absurdum absurdní není!
Takhle to dopadá, když   dostane někdo prachy a   rozšoupne se. V žádném   případě tim nemyslím nic   špatného, vždyť také   proč? Suprové béčko se   vším všudy, krásná baba v   roli hlavní hrdinky, furt se   něco děje, svině v pozadí   všeho, totálně vyšinutej   pankáč + nenasytná   pokérovaná pankerka s   mrštným jazýčkem,   grilování středně   propečeného steaku,   rytíři, středověký   souboj, pořádná honička s   bentleym a já nevim co   ještě prostě krutost nad   krutosti, fakt mne baví   tenhle brit, už jsem uplně   nadrbanej na další   Marshallův kousek. VERY NICE   BEAUTIFUL
puol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2010
Štýlové B-čko so slušným   rozpočtom, plné krvi   uleteného humoru a krvi,   ktoré skladá poctu obdobné   ladeným filmom z 80-tich   rokoch. Rhona je pomaly   väčší drsniak ako Kurt s   Melom dokopy. Neil Marshall   dobre pobavil, neuveritelné   čo všetko sa da všetko   narvať do jedného filmu.
LookAss
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Film mi dosti připomínal   jemnu podobné 28 dní nebo   týdnů poté.... skotsko   zásáhne nákaza a proto se   anglická vláda rozhodne   kolem postavit zed když se   pak začne náhle nákaza po   mnoha letech dostávat i do   anglie vyšle tam anglie svuj   tým jelikož zde byl   družicí zaznamenám   život.....
Film má   strhující atmosféru která   hned vtáhne do děja a nemá   málo nečekaných zvartů a   řekl bych že se u něj   opravdu nudit nebudete pokud   máte rádi akčnější   filmy.....
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.11.2008
Celkom prijemne   prekvapenie.Film sice cerpa   inspiraciu z niekolkych   filmov/Mad Max,28 days   after,Resident Evil atd./,ale   ma svoju atmosferu a   kuzlo.Dokaze navodit ten   spravny postapokalypticky   pocit a prostredie Skotska a   jeho predpokladany vyvoj v 30   rocnej izolacii je   zaujimavy.Rhona Mitra zahrala   solidne.Film je pozeratelny a   s miernymi vyhradami ho   doporucujem.
Sparta33
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Tak od tohoto dílka sem   čekal víc...ale na druhou   stranu to nebylo tak špatný.   Místy možná až moc   brutality,ale děj celkem   solidní,spád taky....vcelku   sem se nenudil.K tomu   R.Mitra,tak co víc si   přát,že? :)
screeems
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2008
Akční thriller a komedie v jednom...
Konec se blíží! Smrtelný   virus vyhladí stovky tisíc   životů ve Velké Británii.   Aby britská vláda zabránila   dalším smrtím, rozhodne se   postavit zeď, která zadrží   nakažené v zemi vzniku   epidemie, Skotsku. Ten, kdo se   pokusí o útěk, zemře. Sama   zeď je tak masivní   bariérou, že se nikomu   nepodaří dostat ven. Ani   dovnitř! Skotsko bylo   zavřeno před zbytkem světa   - navždy… Za 25 let je   virus jménem Sekáč úplně   zapomenut. Jenže teď začal   v Londýně znovu vylézat na   povrch. Vláda nemá na   výběr a musí za bariéru   poslat elitní jednotku,   jejímž úkolem je objevit   práci doktora Kana, který   byl už jen kousek od   objevení léku na Sekáče.   To, co je čeká za zdí je   záhadou, pekelným   prostředím ruien. Co   objeví, však přesahuje   nejdivočejší představy   kohokoliv z nás. Jestli   chcete vidět akční thriller   spojený v komedii, určitě   neváhejte, vřele   doporučuji! Skvělé efekty,   přehnané, až komediální   skeče... Ale uspokojující   hlavní hrdinka, kterou nikdo   nepřemůže, ikdyby se stavil   na hlavu... nebo byl bez   hlavy!
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.4.2008
6/10
Začátek mi naladil na   špičkovou apokaliptickou   zábavu ale postupně   zklouzával do čím dál   větší filmové   brindy.Trhavá kamera   nedovysvětlení a nejasný   konec koresponduje s   chaotickou druhou částí   filmu.Je to škoda ten   potenciál byl obrovský ale   28 dní je někde jinde to mi   veřte.
radegaster
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.6.2015
Akční ano ale thriller nikoliv
Jako nenáročný akční film   dobré. Ale kdyby chtěl   někdo sepsat všechny   nelogičnosti z tohoto   snímku, vydalo by to na   obsáhlou knihu. Střídání   žánrů mi ani tak nevadilo,   horší byl střih, který   činil některé akční   sekvence dokonale   nepřehlednými. Závěrečná   automobilová honička byla   famózní. Béčková cool   zábava, nic víc, nic míň.
Lasy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.2.2009
no. rozporuplný film. dobrá   hudba, efekty, hodně krve..   ale někdy opravdu trapné   scénky. no, a pochybuji, že   by se takhle zvládlo izolovat   Skotsko;)
Clockwork
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.5.2008
No ja sem ted malinko na   rozpacich,myslenka nini vubec   spatna,ale: v Doomsday sem   videl hned nekolik filmu Mad   Max 28Weeks Later takze   inspiraci Marshall nemusel   brat moc daleko,stacilo jen   zapatrat a pak to vechno nejak   sprsknout na papir a hotovo.Na   druhou stranu musim rict ze   prvni hodinka super   postapokal... budoucnost ktera   nema hranice.jenze druha pulka   uz byla o poznani horsi.   Strasnej strih scen,divny   lokace a postavy taky nic   moc,takze davam 60% za lepsi   prvni polovinu.
Llewelyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2009
Do tohoto filmu se mi moc   nechtělo, bylo mi jasné, že   to bude béčko...a nespletl   jsem se. Ale musím uznat, že   měl něco do sebe. Ohraný   smrtelný virus, tisíce   mrtvých - to už tady bylo.   Ale pokaždé se zombíci   chovali jako bez mozku. Tady   bylo hezké to, že tam   žádní zombíci   nebyli..Jedna strana   lidožravých punkerů, druhá   temný středověk a mezi nimi   neohrožená majorka..dobrá   kamera a také atmosféra...
efCZa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.4.2009
Nejprve se film tváří   seriózně, ale následně se   z něj vyklube překvapivá   parodie - i když nevím,   jestli zrovna toto tvůrci   zamýšleli. Příběh je v   podstatě zajímavý, i když   nijak inovativní, avšak   zpracování je šílené.   Efektní honičky, nelogické   postupy, scénáristické   berličky - všeho se zde   najde dostatek. Rhona Mitra je   sice fajn, ale nikdo jiný se   ve filmu významně   neprosadí, a ani její role   není nijak zvlášť   propracovaná.
řepešínský
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.6.2009
koprodukční snímek s   názvem soudný den jistě   potěší všechny příznivce   stylu bizar, ale filmový   fanoušek bude jeho   sledováním jistě zklamán.   ač zezačátku soudný den   působí dějově seriózně a   vcelku realisticky, to co   přináší na plátno   následující minuty lze   charakterizovat již jen jako   snůšku různorodých bitek,   honiček, výbuchů a jiných   efektů, kterým námět   smrtelného viru slouží jen   jako chabá zástěrka.   soudný den se tak ve   výsledném součtu ocitá ve   středním poli světového   kinematografického průmyslu   a to jen díky náročnosti a   pečlivosti rozličných   filmařských řemesel, které   si zde našly svou parketu.   nebýt jich klesl by soudný   den do nejnižších příček   filmu, kam by pro svou   scénáristickou prostoduchost   jistě patřil.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.12.2011
Dobře se mix   akce,hororu,bizarních   lidí,krve a apokalypt.tématu   roztančí,ale pak postupně   ubírá a slábne a   nezachrání to ani poslední   souboj a krásná Rhona   Mitra,škoda základ tu byl!
Langley
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Neil Marshal zaujal   nízkorozpočtovými   hororovými snímky Psí   vojáci a Pád do tmy.Nyní je   vidět, že dostal na další   film více financí, což   otevřelo prostor zejména   obsáhlejší výpravě a   akci.Rhona Mitra na drsnou   hlavní hrdinku určitě má a   režisér nikdy neměl   problémy zobrazovat ve filmu   useknuté končetiny a   hlavy.Až do poloviny snímku   se mi to líbilo, nedá se   tomu upřít spád, ale zbytek   titulu už mne moc nevzal.
Ramilie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.7.2021
Moc jsem nepochopila, co to   mělo být za virus a jak   zapříčinil to, že se z   části přeživších stali   kanibalističtí účastníci   punkového festivalu a z   dalších páni, rytíři a   poddaní jako ze 14. století.   Scény sice hezké, ale hodně   nelogické, nesourodé a   někdy i nepřehledné. Asi   nejlépe myšlenkové pochody   každého z jednotlivých   tvůrců filmu popisuje sama   hrdinka ve scéně na   středověkém hradu:   "I'll tell you what I've   lost - I've lost my bloody   mind."
CharlieCh
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.11.2021
Opravdu slátanina. Jako by   někdo sestříhal   postapokalyptické, akční,   sci-fi... filmy z minulosti (a   kupodivu i z budoucnosti).
Úplně mě dostala   honička v autech z   Šíleného Maxe. Těch   momentů Deja vu bylo víc.   Ale byla tam i proroctví -   ale to už zabředám do   současnosti (politika,   covid), a to sem nepatří.   Takže za mně 5.
Morbo
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.9.2009
Vypněte mozek, do ruky Popcorn, Soudný Den je tu!
Film jsem pořídil vlastně   jen proto, že jsem obrovským   fanouškem post-apokalyptické   tématiky a musím říct, že   první půlka mě v tomto   ohledu relativně uspokojila.   Velkým problémem je ovšem   do nebe volající   prostoduchost a   schématičnost, která se   dere na povrch od okamžiku,   kdy je nám představena Rhona   Mitra a postupem filmu roste a   roste až kamsi do sfér   naprosto absurdních akčních   slátanin. Máme tu drsnou   hrdniku, která si ví rady   prostě se vším a která   krom toho, že je neskutečně   krásná a sexy, tak je taky   nesmírně chytrá,   vynalézavá, obratná,   silná... Co ještě vlastně?   No prostě dokonale naplněné   schéma kladné hrdinky. No   proti ní jsou vypouštěny   různá individua postupem   času stále více a více   bizarní.
Takže si to   shrňme. Jde vlastně o   takový MadMax 3, ve kterém   máme Mela Gibsona "v   sukni". Z části   efektní post-apo atmoška a z   (větší) části tupoučký   akčňák se skoro až   pohádkově naivním   přístupem k věci.   Nenáročná popcornová   záležitost jako stvořená   pro vypnutí mozkovny a   následnou relaxaci po   náročném dnu.
georginaa
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.11.2008
jeden velký zničující   chaos, bláznivé scénky,   šílení lidé. Jak se svět   a lidé změní pokud ví, že   je smrtelná lavina dožene,   jsou sobečtí, neurvalý,   chápu že mají strach a   začnou ze všeho šílet. Ale   není to právě panika která   je vystavuje šílenství???
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.7.2008
Proč vymýšlet něco nového   když se dají použít   nápady, které již jednou   měly úspěch. Film by se   klidně mohl jmenovat Útěk   ze Skotska nebo tak nějak   jelikož podoba s kultovní   Carpenterovou scifárnou je   tak viditelná, že by si jí   všimla i jednooká hlavní   hrdinka. Takže už jen podoba   hl. hrdiny odkazuje na známé   Snakeovo dobrodružství   akorát tentokrát má hrdina   jaksi větší   "hrudník" a menší   zadek. Ano Rhona Mitra (která   si poprvé vyzkoušela akční   roli) je opravdu sexy ale   drsnou ranařku jí   neuvěříte ani kdybyste se   hodně snažili. Ale to by se   dalo přežít kdyby vše   zachránil režisér ale ani   tomu se moc nedaří. Neil   Marshall už nám předvedl,   že docela zvládá drsné   krvavé horory a umí navodit   výbornou hororovou   atmosféru. Některé tyto   zkušenosti zúročil i zde a   postapokalyptická budoucnost,   kterou zde vytvořil je   opravdu působivá. Stejně   tak se mu i docela povedly   akční scény. Ne, že by   patřili k tomu nejlepšímu   co jsem kdy viděl ale líbilo   se mi, že se režisér nebál   přitvrdit a tak se dost   často stává, že ve filmu   ulétají nebo jsou drceny   různé druhy končetin a lidi   jsou rozmačkávány pod koly   aut. A právě teď se   dostáváme k druhému   vykradenému filmu a tím je   legendární "Šílený   Max". Při závěrečné   honičce jsem si nejednou   vzpoměl na to jak mladý Mel   Gibson drtil pankáče a jinou   pakáž koly náklaďáku ale   v tomto případě to nebylo   tak působivé a i těch   zničených aut a mrtvol bylo   méně. Marshall tedy natočil   krvavé béčko, které je   sice cítit nostalgií ale   chybí mu něco co by diváka   více vtáhlo do děje nebo ho   donutilo držet hrdinům   palce.
Kmotr95
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.11.2008
Ach jo!!!...další dost   průměrný film.
Nic   nového takových filmů už   tady bylo dost např. 28   týdnů poté, úsvit mrtvých   atd.
Čekal jsem od   Soudného dne hodně víc..to   zpracování bylo dost   průměrné!!!!!
mikee
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.5.2009
Hodně viditelně   okopírovaný "Mad   Max" , lehce mixovaný s   "Resident Evil" ,   který ze začátku diváka   příjemně navnadí , aby to   vše poté pomalu , ale jistě   s blížícím se koncem   všechno splachoval do   kanálu. Musím říct , že   od chvíle , kdy se na scéně   objevili jezdci na koních v   rytířské zbroji jsem začal   jen nevěřícně kroutit   hlavou a v této činnosti   jsem byl režisérem nucen   zůstat až do úplného   konce. A to vůbec nemluvím o   nějaké logice , či   smysluplnějším ději. Z   pozitiv mi utkvěla v paměti   jen sexy Rhona Mitra a potom   několik efektních akčních   scén , které ovšem s   blížícím se koncem   nabíraly na čím dál   větší absurditě a   nereálnosti. Celkově   zklamání.
jirka.mx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.6.2008
Tento film jako by vznikl   spojením filmů   MadMax,Resident Evil,tudíž   pro oko diváka žádná nová   zkušenost.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.1.2014
Stupidní a násilnický film,   který vykradl co mohl.   Zkrátka takové to béčko   pro otrlého diváka co   dokáže vypnout mozek a   nevadí mu scény typu   grilování člověka za živa   atp.
ApexTwin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.4.2008
Dost zle
Zaciatok celkom fajn, no ked   sa to tam vsetko zacalo   strielat a po 20siatich   minutach sa to stale netvarilo   ze by to chcelo prestat   strielat som radsej z kina   odisiel :D Thats all..
Ladasek
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.3.2009
ach jo...
No tak tohle vskutku není   můj šálek čaje nebo kafe,   či jak se to říká.   Začátek vypadal ještě   slibně, povídám si, to   vydržím, i když je to   ohraný téma. Pak se to ale   nějak vymklo..nejvíc asi   mně, takže ve vší úctě k   těm, kterým se podobné   věci líbí, musím napsat,   že větší slátaninu jsem   ještě neviděl a měl jsem   problémy to dokoukat. To, co   se vyvinulo za zdmi izolace ve   Skotsku, postrádá jakýkoliv   rozumný základ, logiku ani   nic normálního v tom   nehledejte. K   "dokonalosti" mi tam   ještě chyběl kapitán Nemo,   který by se odněkud vynořil   s ponorkou, mohli by tam i   pobíhat tyranosauři..ale   vážně, dle mého názoru je   to blbost a škoda času.   Nicméně upečený člověk,   když ho krájeli, mi   připomněl nedávno   grilované prasátko a to byla   dobrota, maso vypadalo skoro   stejně lákavě...tak hezkou   zábavu všem odvážným.
s.p.r.e.y
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.6.2009
Děs
No co k filmu dodat, slibný   začátek a najednou se film   zvrhne ve změt nesmyslů. Jo   a kdo kdy viděl, že šíp z   kuše prostřelí   neprůstřelný sklo   obrněnýho transportéru a   scéna s rytířem v aréně   byla už naprosto směšná.   Velké finále auto proletí   autobusem a jede v poklidu   dál. Hrůza hrůza   HRŮZA!!!!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24705minih24705Stupně poražených (1988) 
Stupně poražených n
minih41400minih41400Twister se vrací (1998) [TV film] 
Storm Chasers: Revenge of the Twister n
minih5479minih5479Černá labuť (1942) 
The Black Swan n
minih163425minih163425Beyond White Space (2018) 
Beyond White Space n
minih9136minih9136Inspektor Clouseau (1968) 
Inspector Clouseau n
minih120974minih120974Princezna a písař (2014) [TV film] 
Princezna a písař n
minih129161minih129161Věčně mladá (2015) 
The Age of Adaline n
minih147928minih147928Mistr popravčí (2015) [TV seriál] 
The Bastard Executioner n
minih57227minih57227Život po životě (2010) 
Hereafter n
minih151187minih151187Pobřežní hlídka (2017) 
Baywatch n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

16:00 - 16:45

36 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

16:30 - 16:55

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

66 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

61 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10