Duben
ohodnotit

Snowboarďáci

Další název:
Snowborďáci
Rok:
2004
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
4.11.2004
„Mrtvej sněhulák, dobrej sněhulák.“

Komentáře k filmu Snowboarďáci

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 58
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.3.2014
Film určený skutečně jen   jisté skupině diváků.   Mádl huhňá, že mu   nerozumím, ale zas tak na   něj zvědav nejsem, nějak ho   nemusím. Celé mně to   přišlo nějak divně   sestříhané. Dokonale   pitomý konec, kterého jsem   se nemohl dočkat. Nelíbila   se mi ani hudba, i když do   snímku asi   "sedla"ale co ty   technické kopance? No budiž,   na odpad to není, ale na   lepší hodnocení rovněž   ne. 201301069415/9923
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.11.2020
Žádný zázrak, ale jednou   za cca 10 let se tahle,   vyloženě puberťácká,   komedie zkouknout dá. Oproti   např.   "Sněženkám"   zdejší humor vyznívá   značně uměle a na celém   filmu je znát určitá   režijní i herecká   nejistota. Ovšem pokud si   vzpomínám, tak mým, v době   televizní premiéry zhruba   čtrnáctiletým, synům to   celé přišlo "děsně   cool".
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2008
Dá se na to koukat!
Tohle se ještě dá! Je to   první díl z těch mraků!   není okoukaný a je tam   místy i zábava! Největší   grády tam měla ta ženská,   jak sežrala všechny ty   chlebíčky a pak měla   honičku!!
efCZa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.10.2007
Film je takový, jaký jsem   čekala...teenagerovský, což   pro mě začíná být   synonymem pro trapný.   Jednoduchý, ani ne extra   zábavný, ale na druhou   stranu pro 11-14tileté   možná dobré. Hudba je   chytlavá, prostředí   atraktivní, herci se   snaží(někdy nejsou úplně   skvělí, spíš   toporní)...ale vidět   podruhé? není důvod.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2017
Svého času vtipný fenomém   zaměřený na omladinu s   chytlavým soundtrackem.   Opakovat podobné se už   režiséru Janákovi   nezdařilo. Alespoň, že   ústřední dvojka se chytla a   dokázala, že má na víc   než jen na průměrný   teenagerovský film.
hvezdyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.11.2004
Velice příjemné překvapení
Film mne velice překvapil.   Výborná zábava, humor,   horská atmosféra,   sympatické a nádherné   mladé herečky. Už jsem k   tomuto filmu zaregistroval   přezdívku - Sněženky a   machři nové generace.   Možná tomu tak je, možná   nění. Film je skvělou   zábavou pro každého.
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.8.2019
Snowboarďáci
Negativa:
- v hlavní   roli Kotek a Mádl, dva divní   teenageři které pro   Snowboarďáky někde   vyhrabali a kteří se pak   udrželi na televizních   obrazovkách hodně hodně moc   dlouho
- mladá   Vondráčková, která je sice   fakt kus, co se týče   herecké nebo pěvecké   kariéry, její největší   kariérní úspěch skončil s   pořadem   "Marmeláda"
- Bartova písnička On My   Head, která pak hrála   úplně všude: v rádiích,   televizích, v obchoďácích,   dokonce jsem jí slyšel i na   nějakém koncertě na   živo
- trapné   pubertální fóry, kterým se   fakt nemůže snad už nikdo   smát, vždyť tohle nebyl   vtipné ani v době kdy kina   ovládali americké   "Prcičky"
-   product placement celou hodinu   a půl v kuse, na což si už   bohužel český divák musel   zvyknout, koukat ale v kině   celou dobu na sestřih   reklamních záběrů, to je   fakt opruz
- komedie se   stala z nějakého důvodu   komerčně úspěšná a   následoval další díl,   tentokrát na vodě, tam je   aspoň o trochu víc   nahotinek

Pozitiva:
- mladá   Vondráčková ukázala   prsa
- Vondráčková v   druhém díle již nehrála...
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.12.2011
Viděl jsem tuto komedii,   nejméně třikrát a pořád   mě baví a vtipům, které   zde jsou se člověk pořád   zasměje. Původně se téhle   komedii nevěřilo a měla   být jen v TV jako seriál,   ale dle mého je dobře, že   se do kin dostala a tam   uspěla.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Mazliku......no Mazliku
Pekna komedie o   snowbordingu.
Da se   rict,ze tento film objevil   Kotka a Madla.Mezi nama,ja   nemusim ani jednoho,ale to je   jedno.
Ostatni herecke   obsazeni je take dobre,ovsem   nejvic se mi tu libila role   Pavly Tomicove...........ta   byla absolutne   skvela.........chlapci jsem   zena netusenych   moznosti.....no to jsem byl   mrtvy smichy)))
Prasoid
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Tohle ještě ušlo,
ale je-li vám více jak   hlavním hrdinům, krom   Langmajera a jeho čokla vás   toho mnoho bavit nebude.   Vtípky dvou ústředních   výrostků jaksi nefungují a   zvláště z jednoho z nic   přímo dýchá machrovina   největšího kalibru.
Petra.Barbie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.5.2008
Nenáročná a zábavná komedie nejen pro mládež.
Ať si říká kdo chce, co   chce, i když to není   žádné veledílo, je to   zábava a to přirozená,   zasmějeme se od srdce a   nemusíme se neustále   pokoušet stravovat rádoby   politický humor Hřebejkův   nebo vulgarity B. Polívky.   Pokračování v podobě   Rafťáků je lepší,   zábavnější, ale   "Snoubiči" jsou   také dobrý relax. Kromě   skvěle sehrané dvojky Mádl   - Kotek mě baví zákeřný   bratranec Milan v podobě   Jirky Langmajera. Ester   Geislerová je zase úžasná   bonzácká ségra a ze tří   krásek na snowboardu zaujme   všestranně nadaná Lucka   Vondráčková, která už   teď strčí do zadní kapsy   svou tetu Helenu. Stejně jako   pak v Rafťácích, je zde   skvělá Pavla Tomicová,   herečka, jež zahraje   nejrůznější role a možná   se na ni trošku zapomíná.   Film je opravdu určen pro   mladé nebo pro ty, kteří se   mladými cítí a na chvíli   se chtějí opět stát   bezstarostnými puberťáky   (asi jako já), takže spolu   klidně můžeme vyrazit na   Bembeřice:-))))
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Tento film má vôbec ničím   nezaujal, na to že akú mal   reklamu som čakal oveľa   viac. Zdá sa, že filmy   takéhoto kalibru sú v móde,   ale stoja len tak za jedno   pozretie.
Mne sa na   tom zapáčila len ta hudba od   Dána Barty.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Konečně přišla nová   dobrá česká komedie v roce   2004. o dvou kamarádech   kteří jedou na hory na   brigádu pomáhat strejdovi   jednoho z nich ,u toho že si   budou užívat na prknech ,   trochu se vše zkomplikuje
261972
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.8.2011
Povedená zimní komedie o   dvou mladých klucích,   kteří si chtěj užít. Byla   to docela zábava. Doporučuju
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.7.2012
O masakrovaní snehuliakov
Pozrel som to z dlhej chvíle   a trocha zo zvedavosti, kedže   to malo slušnú mediálnu   kampaň. No priznám sa čakal   som niečo strašné, ale zas   také zlé to nebolo. V   podstate slabšia komédia   určená pre mladých s   niektorými svetlými   momentmi. Jednoducho zážitky   dvoch mladých na horách, kde   sa učia jazdiť na jednej   lyži. Do toho nejaký zlí   chlapci, pekné dievčatá a   dáke svojské tipy. Nu   klasika. Osobne sa mi to nejak   nepáčilo, ale k tým   svetlým momentom. Tak drsná   sestra a hlavne brutálny   správca chaty a to jeho   masakrovanie snehuliakov
BinLADIN
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Tato česká komedie docela   ušla sice občas trapné   scenky ale to v poslední   době k českému rilmu nějak   patří
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2011
Na světě je jen málo   dobrých Českých filmů a   tenhle patří mezi ty dobré.   Kotek a Mádl je fajn   komediální dvojce, co   umírají touhou po sexu.   Tenhle snímek stojí za to si   pustit.
New
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2024
Je úžasný, jak tu   samozvaní   "odborníci" tuto   komedii hodnotí. I když mám   výhrady vůči některým   erotickým narážkám a taky   vůči pozdější Mádlově   politické přeangažovanosti,   kvalitu komedie naštěstí   nehodnotí tito samozvaní   "odborníci", ale   divácká obliba filmu.
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2005
jedem na hory
Tato komedie je pro   teenagery,ale naprostou   většinu neurazí,chce to jen   překonat předsudky a   vydržet se dívat na celý   film a okamžitě ho bude   chtít vidět znovu.
Česká komedie u které   nezůstane jedno oko   suché,pěkná   příroda,sportovní   nadšenci,scénař není   špatně vymyšlen,možná by   prospěly dvě tři změny v   hereckém obsazení za   výraznější postavy.Pozor   na Mazlíka a nebezpečné   sněhuláky.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2020
Dostatečné množství   dobrého humoru, hlavně pro   mladí, ale nejen je. Film je   veselý a určitě pobaví   mnohem víc, než jiné   rádoby komedie.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.12.2009
Nemůžu říct že sem se   nebavil.Když sem to před   těma pár lety viděl   poprvý, byl sem z toho fakt   nadšenej.Tet sem to nedávno   viděl znova a většina   humoru se jaxi...vytratila.Ale   pořád tu zůstala slušná   teen komedie která se   vyrovná americký produkci   typu Prcičky(myslim od   čtyřky nahoru), takže asi   takhle - zrovna nenadchne, ale   nuda nehrozí...Jenom myslim   že se na to pár let znova   nekouknu.Za zmínku určitě   ale stojí fajn hudba.
Akana
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.1.2010
Tehle film není určený mě,   to musím mít na paměti,   jestli chci být aspoň trochu   objektivní. A myslím, že   jako teenagerská komedie   docela funguje. Vulgarity mi   nevadí, oproti realitě jsou   Snowboarďáci až cudní. A   že je příběh mírně   řečeno plytký? Já tedy   nečekám, že bude někdo v   tomhle žánru hloubit   filozofické štoly. O tom,   že byla cílová skupina   spokojená, svědčí úspěch   filmu, ke kterému určitě   přispěla vydařená hudební   složka.
Charlie35
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.3.2009
6 dávám jen kvůli pohodové   atmosféře a dobré muzice,   jinak je to velmi vlažný   filmový pokus o českou   teenagerskou komedii, která   působí místy až moc   infantilně.
Rene1
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.5.2007
Netuším, proč je tento film   tak nezřízeně populární.   Asi to je nedostatkem   teenagerských komedií   české provenience, který tu   byl před vznikem tohoto   dílka. Jinak je to   staršlivě tuctový film,   připadá mi zoufale nudný.   Ovšem nikomu neberu jeho vkus   a pokud ho tato záležitost   baví a rozesmívá, budiž mu   přáno.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.5.2007
Film, který se svezl na vlně   přitroublých komedií o   dospívají mládeži a podle   toho taky vypadá. Zcela   průměrný ničím   nezajímavý film natočený   primárně pro určitou sortu   velmi nenáročných diváků   a u nich tedy bohužel boduje.   Já říkám že děkuji,   nechci.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2016
Snowboarďáci mě nijak   zvlášť nenadchli. Pár   dobrých vtípků tu je, ale   občas se film propadá do   trapnosti. Víc jsem se   pobavil u Rafťáků.
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2008
Je to skvělá česká komedie   o dospívajicích lidech. Dva   kamarádi jedou na hory,   chtějí se zamilovat a   zažít první sex. Potkají   ženy svých snů. Ale   samozřejmě i to se neobejde   bez komplikací, ať už   vlezlá ségra Jáchyma která   je celý pobyt otravuje,   nesnesitelný bratranec,   partička frajerů kteří si   dělají také zálusk na   trojici dívek, a totální   nešikovnost hlavních hrdinů   na prkně. Začíná série   ztřeštěných zážitků a   tuhý boj o dívky.
Papaja73
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.7.2008
Tento film je určen pro   určitou věkovou skupinu   diváků a od toho se odvíjí   i příběh,jednání a mluva   hlavních hrdinů.Asi   proto,že už nejsem ve   stejném věku jako Jáchym a   Rendy,všemu se přihlouple   nechichotám,nemám   přihlouplou,zákeřnou sestru   ani ještě přihlouplejší   rodiče,mě tento film   příliš nezaujal.
legenda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.2.2006
Nehaňte film môj...
Hovoríme tu o filme o   teenageroch pre teenageroch.   Film bol pre mňa uspokojivo   zvládnutý, cielom nebolo   natočiť žiadny umelecký   film, ale film pre pobavenie   širokej masy divákov. Splnil   to, zasmial som sa pri ňom,   pobavil, uvoľnil a rozhodne   som sa nenudil. To su   kritéria pre moje hodnotenie   v danej kategórií zábavnych   nenáročných filmov. Tento   film ich splnil a kecy, o tom,   že nebol zvládnutý po   scenáristickej, či inej   stránke nezdieľam (Jay and   Silent Bob Strike - tento film   nebol zvládnutý po žiadnej   stránke, no určite nie   Snowboarďáci), aj keď je   pravda, že sa vo filme   objavili chybičky krásy, no   nikto nie je dokonalý...
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.11.2004
Příjemná oddechová komedie   pro teenagery z hor, docela   vkusná, solidně zahraná,   až na pár výjimek tedy   (Vondráčková, Seidlová), s   dobrou kamerou, střihem a   hudbou. Ale skutečně jen pro   pobavení.
Strength
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Tahle komedie se mě opravdu   líbila, myslím, že   zpracování bylo velice   povedené a podkreslení   hudbou se povedlo. Upřímná   "touha" chlapců   stát se muži byla hodně k   pobavení a pan   "domácí" taky   neměl chybu. Scény měly   opravdu dobrý nádech, třeba   ta, kdy se snažil nastříkat   snowboad a přišla matka, no,   já jsem rozhodně spokojena.
Ivett
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.10.2007
Tak tenhle film mě teda   zrovna neuchvátil. Možná se   dá najít pár celkem   zábavných momentů, ale   žádná sláva to není.   Taková průměrná, místy   trapná komedie.
sylwikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.2.2011
Jáchym a Rendy dostanou k   Vánocům snowboard, a tak   společně vyrážej na hory.   K jejich nelibosti s nima ale   jede i Marta, Jáchymova   sestra. Bydlení mají   domluvený na horský chatě u   Milana, což je Jáchymův   bratranec a mají to zadarmo.   Ale nic neni tak idylický,   jak si kluci plánovali. Na   chatě musí stále něco   opravovat, pomahat v kuchyni a   v podstatě dělat Milanovi   poskoky, jináč by je   vyhodil. Navíc jim pobyt   znepříjemňuje ještě   Marta, odjede Milanův pes   Mazlík a Rendy s Jáchymem   dokonce zjistěj, že ani   vlastně neuměj jezdit na   snowboardu… Na chatě sou   ubytovaný i holky, který by   kluci rádi sbalili, ale   nejdřív se musej zbavit   party „místních   kreténů“, který je chtěj   pro sebe…
Podle mě   nejlepčí film s dvojicí   Kotek - Mádl. Celej film   obsahuje spoustu vtipnejch   situací, je to skvělý pro   zlepčení nálady. Hodně se   mi líbí i herci ve   vedlejších rolích -   zvláště pak Jirka Langmajer   coby drsnej správce Milan a   hlavně opět naprosto   dokonalá Pavla Tomicová jako   věčně nadržená Gábina :D   Nemůžu nezmínit účes   Lucky Vondráčkový - dredy   jí moc sluší:) Je pravda,   že už to nežeru tak, jako   když sem byla mladší, ale   pořád to považuju za   výbornou komedii :)
AcidBurn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.2.2006
Tento film překonal rekord -   nevydržel jsem se na něj   dívat víc než sedm minut v   kuse. Žhavý kandidát na   Plyšového lva roku. Film o   teenagerech pro teenagery se   dá udělat daleko daleko   líp. Snaha točit u nás   filmy á la USA je směšná.   Tomu taky odpovídá   výsledek.
Pokud   chcete filmy o teenagerech,   pusťte si Láska je láska   nebo Kluci nepláčou. Pokud   se chcete pobavit nad   podobným stylem humoru jako   Snowboarďáci, pusťte si   Kameňák...
BlackElvis
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Průměrný a někdy až   morbidní film. Po   Kameňácích nejhorší   česká komedie. Film, který   se vlastně líbí asi tak 60   - 70% teenagerů, jenom proto,   že je o sexu a teenagerech.   Dnešní mládež má   problém, že neví, co je   dobrý film.
AshT
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.12.2009
Pro mě horši než 2 díl,ale   mělo to i své světlé   stránky humoru.Kotek se mi   zdál slabší než bmádl,ale   je to můj osobní názor.
Wish
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.7.2008
ta 4. je za tu snahu udělat   něco novýho (i když teď   mě napadá,že tu máme   např. takový Sněženky a   machry...ale dobře, budiž za   ty 4)...jinak bych dala   3....byla jsem na tom v kině   a totálně mě to otrávilo.   reklamy to vždycky nafouknou,   ale tohle bylo nafouknutý   víc než dost. tři   "hlavní hrdinky"   měly tak   "obsáhlej"   scénář, až jsem z toho   málem dostala kopřivku - jak   se tohle všechno mohly vůbec   naučit??!! podle mě   nejhorší Janákův film z   "trilogie" Kotek,   Mádl. btw: postavu Mádlovy   sestry jsem Ester Geislerový   nevěřila ani trochu.
sismik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2008
Vydařená česká komedie
Skvěle udělaná komedie.   Bavila jsem se od začátku   až do konce. Výkony herců   sice průměrné, ale vše je   odpuštěno za vtipnost jejich   postav. Hudba k filmu od Dana   Bárty je opravdu skvělá a i   díky ní dávám hvězdičku   navíc. Pokud se chcete   pobavit vřele doporučuju,   ale jen jedno upozornění:   Nedívejte se na Rafťáky a   nedoufejte, že se pobavíte   stejně jako u téhle komedie,   je to jen slabí odvar toho co   uvidíte ve Snowboarďácích.
Ondra44
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.12.2008
Velká bublina
Spousta povyku pro nic. Trochu   vše nafouknuté reklamou a   upoutávkami. Jestli tomu   dobře rozumím, tak   nejdůležitější v životě   je zasunout, hlavně žádné   city a vztahy. Trochu divný   pohled na život.
callaghan
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.4.2008
Pro mě je vždycky problém   vůbec najít odvahu a donutit   se podívat na film, o kterém   hodně lidí básní, jaký   že to je špičkový film, a   přitom už ze šotů tuším,   že to bude docela určitě   brak a blbost. A Mádl s   Kotkem a spol. mě jenom   utvrdili v názoru, že moje   předtucha je správná.   Snowboarďáky jsem sice   vydržel až do konce, ale   jediné plus, které ode mě   můžou dostat je za to, že   jsou v tom zvětšujícím se   moři českých filmů pro   teenagery (které jsou teda   hrozné) asi   nejstravitelnější.
Verik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2005
Snowboard
Je to vtipný film ze světa   snowboardingu.Ale spíše pro   teenagery.Některé rodiče by   tento film nemusel oslovit.
petr-bures
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2016
Pro mě kultovní záležitost   a film, který ovlivnil celou   moji generaci. Prkno pak byla   naše modla :-) Tohle nikdy   neomrzí
Rosomak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.11.2005
Pro mě ostuda roku.   Režiséra bych nejradši   umučil k smrti. Takhle   trapnej film tu už dlouho   nebyl.
Herecké výkony   jsou mizerné, režie přímo   příšerná a scénář tak   jednoduchý, že by ho napsalo   i malé dítě, které má za   sebou první třídu.
Bohužel i technicky film   hodně pokulhává. Kompozice   záběrů je hrozná a takové   ty cool vychytávky s   transfokací vyznějí   naprázdno...
Celkově   si z filmu odnesete nulový   zážitek... já sem se   snažil na film co nejdříve   zapomenout:)
christinak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.3.2005
Asi první komedie pro   puberťáky v české   kinematografii se moc   nepovedla. Možná za to   můžou nepřesvědčivé   herecké výkony hlavních   herců nebo někdy až trapný   hlášky. Každopádně jsem   čekala mnohem víc, takže je   pro mě tento film velkým   zklamáním.
pizzzaro
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.11.2004
zábava na sněhu
Nefalšovaná týnejdžrovská   komedie, která   nepředstírá, že je něco   jiného. Připomíná   americké Prcičky, ovšem na   rozdíl od jejich jiných   napodobenin je takřka stejně   zábavná, alespoň já jsem   se bavil, a to i přestože   už mi není náct. Navíc se   jedná o českou záležitost,   což myslím jako velké   pozitivum. Takže pokud se   chcete zasmát u českého   filmu a moc nepřemýšlet nad   jeho hlubším smyslem,   určitě vyražte na   snowboarďáky.
Michal1667
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.2.2006
Hlavní vlna zájmu o tento   film je pryč. Povedlo se stal   se z něj hit. Ale ruku na   srdce, kdo se na něj podíval   2x? Sowboard miluji ale sílu   a chuť na tento film jsem   znovu nenašel. Něco tomu   chybí, americké komedie pro   teenagery jsou přece jen o   kus dál, tento český klon   se vydařil jen tak na půl.   Nějak se u Prknařů nebavím   a spousta věcí mi zde   přichází spíše trapných   než vtipných, třeba   nesohlasíte a máte pravdu   12-16 let opravdu několik let   nemám :).
Pete
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.2.2005
Jelikož už nejsem teenager   (škoda), moc mě   Snowboarďáci nechytli. Asi   třikrát jsem musel ocenit   dobrý vtip nebo dobře   zahranou scénku, ale jinak   průměr z české kotliny.   Více bodů jsem dal hlavně   za skvělou hudbu, která dala   filmu švih.
d.lilien
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Myslím si, že něco   takového už tu dlouho   nebylo. Když si chci   odpočinout u českého filmu,   což mi připadá u dnešní   české filmové tvorby dost   nereálné, vyberu si z těch   novějších právě tenhle   film. Je to srandovní,   nenáročné a s novými   hereckými nadějemi. Prostě   úplně normální komedie:-)
charlie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2005
No Mazliku!
Čekala jse komedii typu Prci,   prci, prcičky, ale byla jsem   příjemně překvapena.   Nesmí se dávat na   předsudky!
1) Jasně   byla cítit přitomnost   typické české komedie (viz   začátek při   štědrovečerní večeři)
2) Konečně se v české   komedii objevila i nějaká   novota. Teenageři se taky   musí na sebe na plátně   podívat.
3) Dostanete   chuť na pořádnou zimu.
Ba.tista
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Celkem povedená kmedie o   puberťácích kteří se   chcou za každou cenu zalíbit   krásným holkám. Komedie   plná humoru, trapných   situací a občas i napětí.
Ajanka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Tento film jsem viděla   několikrát, ne kvůli tomu,   že byseměažtak líbil, ale   mám doma teenageři, kterým   se film líbil. Pro mě na   kouknutí jednou uplně   stačí, nějaký velký   obdiv, ale potom se taky   strhla velká lavina   snowboardistů. Jinak pěkná   hudba, která doprovází   celý film se mě líbí i   teď ji můžu slyšet.
xmafianx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.9.2008
Myslim si, že na to jak je to   jednoduchý, tak je to celkem   v pohodě. Tyhle teenegrovský   filmy se daj perfektne zkazit,   ale taky - jako v tomhle   připade, celkem povest..
Lusinka1312
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Rok co rok trávili vánoce s   rodiči a jejich otravnými   rituály. A den za dnem snili   o svých vlastních   nabušených vánocích. Ten   den právě nastal. Rendymu a   Jáchymovi je konečně   šestnáct a můžou vyrazit   na svou první skutečnou   pánskou jízdu. Čeká je   týden na horách, kde si   budou užívat jak se dá.   Naučí se jezdit na   snowboardu, pořádně pařit   a samozřejmě balit ženský.   Zažijí prostě týden na   který se do smrti   nezapomíná.
No – to   asi skutečně zažijí, ale   ne zrovna tak, jak si   představovali.
Madam_Horatio
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.10.2006
jojo
Tolik se o tomhle filmu   mluvilo a nic moc...
Antoni
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.1.2014
trapárna
navíc obsazená   Vondráčkovou, hroznou   herečkou a ještě horší   zpěvačkou. jejímž   největším životním i   kariérním úspěchem je   klofnout hokejistu
Normann
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Člověk se při shlédnutí   mimoděk neubrání srovnání   s filmem Sněženky a   Machři...pokud to tedy budu   brát z téhle stránky, je   film hodně slabým   průměrem. Jinak ovšem zcela   v souladu s kvalitou novodobé   české produkce, tedy   kvalitou nulovou. Kde film   ztrácí na vtipu, snaží se   dohnat vulgárností.Dávám   2/10 a to mohou být Kotek s   Mádlem zatraceně rádi.
Millie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2005
Je to hezkej film, ale trošku   mě zklamal. Mnohem víc se mi   líbil film Sněženky a   machři se Suchošem
Diadi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.5.2007
Mně se tenhle film velice   líbil. Snad proto, že jsem   maminka (v té jsem se opravdu   viděla) a mám doma dvě   dospívající děti. Skvělá   hudba a dobrá oddechovka.   Společně jsme ho celá   rodina viděli několikrát.   Hlášky jsou chytlavé a   drží se dodnes nejen u nás.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih12598minih12598Mistr Loutkář 2 (1990) [Video] 
Puppet master II. n
minih40348minih40348Kamenný řád (1975) [TV seriál] 
Kamenný řád n
minih148105minih148105Temná věž (2017) 
The Dark Tower n
minih62789minih62789Murder-Set-Pieces (2004) 
Murder-Set-Pieces n
minih5630minih5630Čintamani a podvodník (1964) 
Čintamani a podvodník n
minih62131minih62131Gladiátoři (2009) 
Claang the Game n
minih25276minih25276Návrat idiota (1999) 
Návrat idiota n
minih73268minih73268Vůdce daroval Židům město (1944) 
Theresienstadt n
minih13047minih13047Můj přítel d'Artagnan (1989) 
Můj přítel d'Artagnan n
minih13281minih13281Mys hrůzy (1991) 
Cape Fear n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Svatá kněžna Ludmila

11:10 - 12:05

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani