reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sníh padá na cedry

Snow Falling on Cedars

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
128 minut
Premiéra v ČR:
13.7.2000
„První láska je jen jedna“

Celkové hodnocení filmu Sníh padá na cedry

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.7.2010
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.7.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.3.2007
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2010
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.12.2013
Dezidor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14596minih14596O zapomnětlivém černokněžníkovi (1991) 
n
minih12510minih12510Milujeme (1951) 
n
minih43084minih43084Robinsonovi (2007) 
Meet the Robinsons n
minih40640minih40640Případ pro zvláštní skupinu (1989) [TV seriál] 
Případ pro zvláštní skupinu n
minih66357minih66357Bitva o Hill 60 (2010) 
Beneath Hill 60 n
minih25953minih25953Orlie pierko (1971) 
Orlie pierko n
minih26918minih26918Poéma o svedomí I, II (1978) 
n
minih37404minih37404Kdo je kdo (1973) [TV film] 
Kdo je kdo n
minih10190minih10190Zvony smrti (1971) 
When Eight Bells Toll n
minih77864minih77864Útěk z Kandaháru (2009) 
Kandahar Break n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
7   - Erkul
6   - curil
6   - Frolíček
6   - mat.ilda
6   - Faye
8   - cerfik
6   - R.RICKIE
8   - satyr
6   - Petak69
9   - Blanche21
8   - rockwoman
8   - zepo
6   - rosta12
8   - KURUAZIE
10 - fidelio
7   - Janinka73
6   - Moutain
2   - Dezidor
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139588
Osobností: 599580
Fotografií: 517337
Plakátů: 250414
Obsahů a biografií: 128919

Poslední komentáře

Táta na plný úvazek (2004)

Táta na plný úvazek
Na smutné pozadí se nabaluje   příběh ovdovělého Olivera   v podání Bena Afflecka,   který je naštvaný na celý   svět, protože jediné co mu   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.427/0.403