reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Snídaně v pánském pyžamu [TV hra]

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
51 minut
„Komedie o tom, jak se svatba v zastoupení proměnila ve svatbu novou“

Celkové hodnocení filmu Snídaně v pánském pyžamu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.8.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.3.2014
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.8.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.8.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17870minih17870Robin a Mariana (1975) 
Robin and Mariana n
minih24725minih24725Škola hříšníků (1965) 
n
minih112093minih112093Qissa: Příběh opuštěné duše (2013) 
QISSA – Der Geist ist ein einsamer Wanderer n
minih19372minih19372Soudce a jeho kat (1974) 
Der Richter und sein Henker n
minih62702minih62702Kubula a Kuba Kubikula (1955) 
Kubula a Kuba Kubikula n
minih42395minih42395Rodina policajtů 2: Zkouška víry (1997) 
Breach of Faith: Family of Cops II n
minih51455minih51455Zámecká zrůda (1995) 
Castle Freak n
minih13266minih13266My se nehněváme (1966) 
Ne nous fâchons pas n
minih47629minih47629Oni (2008) 
The Strangers n
minih39902minih39902Dárek z lásky (2004) 
Noel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
5   - curil
2   - Pitryx
7   - Serpentina
8   - satyr
6   - rosta12
10 - miroslav22
7   - tvo
6   - blackpoint
8   - marketastu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.723/4.694