reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sneh pod nohami

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1979

Celkové hodnocení filmu Sneh pod nohami

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41235minih41235Wolf Creek (2005) 
Wolf Creek n
minih20877minih20877The Doors (1991) 
The Doors n
minih9963minih9963Karate Kid 3 (1989) 
The Karate Kid III n
minih42535minih42535Zamoření (2006) 
The Plague n
minih58388minih58388Seriózní muž (2009) 
A Serious Man n
minih15553minih15553Páv se zlatým okem (1967) 
Reflections in a Golden Eye n
minih57054minih57054Chlapec, který spatřil vlkodlaka (1973) 
The Boy Who Cried Werewolf n
minih44911minih44911Teta (1987) [TV seriál] 
Frankensteinova teta n
minih36665minih36665Chouchou – miláček Paříže (2002) 
Chouchou n
minih33986minih33986Pavoučí teror (2002) 
Eight Legged Freaks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.4 %
6   - curil
6   - hvezdyn
4   - Bara.40
6   - MaKy92z
7   - Milicent
6   - rosta12
8   - tvo

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:25 - 02:30

9 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:50 - 01:35

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

69 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.546/0.521