Duben
ohodnotit

Smrtonosná past 3

Die Hard: With a Vengeance

Další název:
Smrtonosná pasca 3 (SK); Stirb langsam - Jetzt erst recht
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
128 minut
Premiéra v ČR:
5.10.1995
„Bruce Willis v souboji se šíleným teroristou, který kvůli pomstě neváhá zničit celý New York“

Komentáře k filmu Smrtonosná past 3

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 43
klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2020
Opravdu hodně zdařilá   akční klasika. Většina   filmů na pokračování má   kvalitativně sestupnou   tendenci ale tady to určitě   neplatí. Osobně se   domnívám, že tenhle třetí   díl je z celé série vůbec   nejlepší. Asi je to tím,   že Willis zde dostal v   Samuelu L. Jacksonovi zcela   rovnocenného parťáka a   všechno dotvrdil v roli   hlavního záporáka skvělý   Jeremy Irons. Děj má opravdu   strhující tempo a žádná   vysloveně hluchá místa.   Příjemným zpestřením je i   tuplovaný podvod se zlatem ve   finále. Tenhle film patří   ve své kategorii ke špičce.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2018
║Rozpočet   $90miliónov║Tržby USA   $100,012,499║Tržby   Celosvetovo $366,101,666 (z   toho v Japonsku film zarobil   pekných $81,762,589)║   Režisér John McTiernan a   jeho návrat k tejto   legendárnej sérii priniesol   ďalšiu strhujúcu jazdu   Johna McClane, kde sa ani na   chvíľu nepoľavuje. A   ponúka zbesilý dej plný   pascí, ktoré za pochodu   rieši McClane s tým že   nemôžu chýbať jeho   klasické hlášky a akcia na   každom kroku. Do deja   výborne zapadá aj postava   Zeusa hraná Samuelom L.   Jacksonom, ten ako nechcený   parťák McClanea vytvoril   spolu s ním skvele sa   dopĺňajúce duo. /90%/
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2017
Klasika
Ach jo. kdyby naši   nešťastní překladatelé   už při první   "Pasti" tušili,   kolik dílů bude následovat,   jistě by nás neobtěžovali   tak dlouhým a krkolomným   překladem názvu. Vždyť   "DIE HARD" je tak   krásný název, ať už ho   čtete německy, nebo   anglicky.
Navíc už to   ani žádná past není. John   McClane jezdí po New Yorku   jak motorová myš a za ním   zůstává jen spoušť.
Ale smrtonosné to je, to   zase jo. Newyorkský policista   v podání tradičně   skvělého Bruce Willise zase   dostává strašlivě do   držky a jestliže se o   kočkách říká, že mají   devět životů, sveřepý   strážce zákona navíc s   pořádnou opicí za krkem,   jich v tomto dílku   spotřebuje tak patnáct.   Obvykle totiž být spláchnut   miliony litrů vody z   přehrady, spadnout z deseti   metrů na záda, nebo být   pět metrů od detonace,   která vymlátí stanici   metra, nebývá většinou   úplně slučitelné se   životními funkcemi.
Ale vem to čert. Hlavně   když to šlape...
McClane dostal ve   "trojce" parťáka v   podání Samuela L. Jacksona a   i díky jejich vzájemnému   špičkování a téměř   nepřetržité akci nám celý   filmek pěkně odsýpá.
Profesor Snape, který   geniálně hrál záporáka v   díle prvním, byl nahrazen   jeho ještě více zlotřilým   bratrem zosobněným   výborným Jeremy Ironsem a   opět to byla skvělá volba.  
A i když svého času   třetí díl Die Hard nebyl   nějak hlasitě oslavován,   časem nám dozrál a stala se   z něj báječná akční   klasika.
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.6.2015
Smrtonosná past 3
Bruce Willis šetří slovy,   ale když už promluví,   stojí to za to. Vynikající   akce která trva od začátku   do konce a i tento třetí   díl se velmi zařadil mezi   klasiky. Ostatně, vše v čem   Willis hraje, je kultem.   Tenhle chlapík si vybírá   role drsňáků, co se nebojí   rozstřílet padouchy na   maděru.
A protože je   Die Hard velmi známý a   oblíbený, rozhodla se   skupina odborníků prozkoumat   scénu po scéně a přijít   na kloub tomu, jestli by byl   někdo opravdu schopen   přežít takový nářez jako   John McCane. V prvním díle   by podle lékařů musel   čtyřikrát zemřít,   všechna ta zranění by ho   nedotáhla až do konce. Na   dokončení všech pěti   dílů pak potřebuje celkem   čtrnáct životů.
mark20185
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2015
smrtonostná past 3 nebylo to   jako 1 a 2 byl jiny děj i   trojka nebyla špatna john   mckay pořad stejny jinak   docela dobry film
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2014
John McClane je zpátky ve   třetí pasti, která je už   založená na úplně jiné   koncepci. John McTiernan   usoudil, že by třetí   McClaneova sólovka už mohla   připadat stereotypně a tak   ho již nenechal pobíhat na   jednom místě a dal mu   parťáka. Ne však policistu,   ale obyčejného civilistu,   kterého ztvárnil Samuel L.   Jackson. A byla to trefa.   Brucemu Willisovi výborně   sekundoval a společně tak   vytvořili dvojku, kterým ani   dvojice ze 'Smrtonosné   zbraně' nesahá po kotníky.   Padoucha si tentokrát   střihnul Jeremy Irons. A   musím přiznat, že potkat   bych ho asi nechtěl. Pro   Johna si připravil důmyslný   plán, jak ho vyřadit ze hry   a rozjel největší   vykradačku, jakou kdy Amerika   zažila. Ale to by nebyl John,   aby mu nešlápl na kuří   oko. A tak se po mírném   úvodu, kdy se zhruba dozvíme   o co kráčí, rozjede   zběsilé tempo, které není   k zastavení. John i jeho   civilní parťák se neustále   ženou napříč New Yorkem a   přitom neustále hláškují,   že to jeden nestačí ani   sledovat. Nic tu není   ponecháno náhodě. Rychlá   napínavá atmosféra jakoby   si nechtěla odpočinout. John   McTiernan rozhodně věděl co   dělá. A tak vzniklo   pokračování, které svým   tempem nenechá vydechnout,   pobaví, a zanechá akční   zážitek, na který se jen   tak nezapomene.
Šmak
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2012
Tak Smrtonosná Past 3 je,   abych pravdu řekl, už jen   Béčkový film s názvem   těch prvních dvou   Ačkových...
Zeus(Samuel L. Jackson) se   mi v tomhle filmu celkem   seděl,ale už to není jako   předešlé díly.
Pak   mě zaujaly některé   hlášky, které byli i dobře   vybrány do scén, a i do   situace. Jediné co mě   zamrzelo bylo to, že John   McClane neumí skloňovat   jméno Zeus(1.pád - Zeus, 2.   pád - bez Dia), ano měl   kocovinu, ale to ho   neomlouvá... Přesto filmu   dávám 6/10.

Drak 'Šmak'
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.7.2012
První a druhý díl jsou   naprosto stejné ,mimo to že   jednička je v mrakodrapu a   dvojka v letadle, jinak jsou   uplně stejné. Třerí díl   je natočený jinak,   vyšinutec honí McClana po   celém NY se zadáváním   různých úkolů nebo ,pokud   tam nebude včas ,vybuchne   bomba tamhle a tamhle atd...
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.6.2012
John McTiernan toho moc   nenatočil,ale i z toho   mála,dokážeme vyčlenit   pár snímků o kterých se   bude mluvit ještě za 20   let.Jedním z nich je   Predátor a ten druhý je   samozřejmě Smrtonosná   past.Když v roce 1988   natočil jedničku,ani on a   ani diváci možná nečekali   takovej úspěch nebo že   vyjdou i pokračování a co   nečekal ani ten   nejvěrnější skalní   fanoušek?Že i následující   díly budou držet krok s tak   dokonalou a bezchybnou   jedničkou.Stalo se!Třetí   díl je sice o trošku   jiném,ale opět tu máme   velmi chytrého   záporáka,který je sice   celou dobu o krok napřed,ale   náš hrdina si ho stejně   nakonec vychutná,spousta   super hlášek,výbornej   Samuel L. Jackson a hlavně   neskutečné tempo a spousta   akcí, dělají z filmu víc   než důstojné   pokračování!Takhle má   prostě vypadat strhující a   akcemi nabitý akční film a   já nemohu jinak---->90%
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.4.2012
SMRTONOSNÁ PAST 3

Režie třetího   pokračování filmů s   poručíkem Johnem McClanem se   ujal opět John McTieman.   Náš známý policista nám   zvlčil, přišel o ženu,   stal se z něj alkoholik, ale   neznámý terorista přesto   stojí právě o něj a   jiného protivníka nechce. Do   akce se přimíchá nechtěně   černošský majitel obchodu a   teď lítají v průšvihu   oba. Doslova běhají po   celém městě, tak jak si   přeje neznámý Simon. Ale to   by nebyl McClane, aby si s   ním neporadil. Jen se trochu   dát do pořádku a vrátí se   kondice i zdravý rozum a   diváci se mohou nerušeně   bavit. U série Smrtonosné   pasti je podivuhodné, že s   dalšími díly téměř   nedochází ke snižovaní   kvality. Nejde v žádném   případě nějakou   nastavovanou kaši. Každý   příběh je sám o sobě   vynikajícím filmem, který   se zařadil na špičku   akčních filmů.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2011
Simon říká... a Willis   lítá po New Yorku jak   šílený. Je to dobrý nápad   na akční film. Scéna, kdy   je s nápisem Nesnáším   černochy na ulici, je   taková, že člověk neví   jestli s má smát, nebo ho   litovat. Ale kde skončí   Smrtonosné pasti ? Pokusem o   zničení světa. Člověk   neví až kam to poženou   scénáristi.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Stále dobré, ale už trochu   provařené pokračování ve   kterém se jede na stejné   vlně. Bavil jsem se opět   slušně a tady to mělo   skončit!
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2011
Bruce Willis opět chytá   gangstery, ale tentokrát na   to není sám. Velmi dobře mu   pomáhá Samuel Jackson,   který mimo jiné nesnáší   bělochy, takže skvělá   dvojička. Příběh nás   tentokrát nezanese do budovy   ani na letiště, nýbrž do   města New York. Víc akcí,   legrácek, zkrátka vše, co   předchůdci mají míň.
Hlavní gangster je tady   tentokrát humornější a z   hlavních hrdinů si dokonale   střílí a vodí za nos a   myslím, že je jasné   proč.
Tenhle díl mám   rád stejně jako jedničku.   Prostě bomba!
kockak1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2011
Když se něco mimořádně   vydaří, je těžké v tom   pokračovat. Smekám před   tvůrci, protože drží krok   s jedničkou, která byla   dokonalá. Mě tedy trochu   vadil Jeremy Irons, nějak mi   jako terorista neseděl i   když zahrál výborně a   konec se mi taky moc nelíbil.   Ale přesto všechna čest!
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2011
Tretí diel tohto filmu je už   záujímavým tým, že sa dej   odohrává v New Yorku, keď   John vstúpi do štvrti s   nápisom "nesnášim   negry".
Simon   dává tvrdé príkazy   Johnovi, aby všetko   zachránil.
I tretí   diel ma tejto ságy nesklamal.
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2011
Trochu podceňovaná trojka   série si se svými   předchůdci co do zábavnosti   nijak nezadá. Je možná   mírně překomplikovaná, ale   Willis tvoří s Jacksonem   skvěle se doplňující   dvojici, napětí, akce a   humor jsou namíchané v tom   správném poměru a Jeremy   Irons příjemně překvapí   svým excelentním padouchem.
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.12.2010
Z celé série je tento díl   podle mě nejslabší, přesto   stále dobrý akční film. J.   Irons se mi moc na záporáka   nehodil,   "odpornosti"   předchozích nedosahuje ani   zdaleka.
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2010
John McClane poslední dobou   nějak chátrá – se svojí   Holly nemluvil už rok a svý   problémy utápí v alkoholu.   Jenže potom se objeví ve   městě jakýsi šílenec,   říkající si Simon, který   po New Yorku odpaluje velmi   sofistikované bomby. Tenhle   muž zná McClanea a chce si s   ním zahrát hru Simon řekl.   Pravidla jsou neúprosná –   za nesplnění úkolu - BUM.   První z jeho pochybných   příkazů je vyslání Johna   do Harlemu, kde má chodit s   veselym sloganem „Nesnášim   negry.“ Samozřejmě upoutá   pozornost – naštěstí   však zrovna mírumilovného   černocha Zeuse s jehož   pomocí se snaží toho   nebezpečnýho magora dostat.   Tím magorem není nikdo jiný   než Peter Simon Gruber,   který se rozhodl pomstít   bratrův vyhlídkový let z   30. patra Nakatomi Plaza.   Všechno však není tak   prosté, jak se na první   pohled zdá…
John   McClane potřetí a taky   naposled v plný síle. Díky   spolupráci se Zeusem přibylo   hlášek oproti dvojce,   Obměna nastala i u obsazení   – Samuel L. Jackson, Jeremy   Irons nebo taky nenápadný   „Kopající pták“ Graham   Greene. Na výbornou se   povedla taktéž hudba a   vrátil se irežisér prvního   dílu John McTiernan. Celkově   se svým zpracováním tenhle   díl odlišuje od   předchozích dvou a o   „smrtonosné pasti“ jako   byl mrakodrap Nakatomi či   letiště už se v pravém   slova smyslu mluvit nedá.A   taky chybí ty klasický   Vánoce a „Let it snow!:-)   Ale v originalitě nápadů,   dějových zvratů, charismatu   záporáků a typicky   McClaneovskému Bruci   Willisovi do týhle série   bezesporu skvěle zapadá.   Takže poslední díl se   rovněž skvěle povedl.   Čtyřku ač s lítostí, do   týhle série i přes její   nesporný kvality prostě   zařadit nemůžu…
martas_v
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.5.2010
Klasika akčních filmů,   super zahrané a natočené.   Nejvíc mě dostalo, jak šel   Willis mezi černochy s   cedulí - Nesnaším negry :).
beretap
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2010
beretap
Ani potřetí mu teroristi   nedali pokoj. John McClane je   na dně. Manželka ho nakonec   přece jen opustila. A nebude   se moci utopit v alkoholu,   protože bude muset znovu   zachraňovat lidstvo, nebo   alespoň jeho část - a   tentokrát samotný New York.   Našel si jej totiž zhrzený   bratr Hanse Grubera a hodlá   vyhodit do vzduchu školu   plnou dětí, pokud McClane   nebude chodit po New Yorku   např. s nápisem   "Nesnáším negry"   a řešit jeho záludné   hádanky...
Widlaak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2009
Na tomhle filmu je vidět, že   peněz bylo dost a nikde se   nešetřilo a není zde nouze   o velkolepé akční scény a   výbuchy přímo v centru New   Yorku. S prvním dílem to má   společný akorát název, ale   jako samostatný akční film   je to skvělá jízda, navíc   Brucovo hlášky jsou pořád   vtipné.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Die Hard: With a Vengeance
John McClane je legenda. Svou   akční cestičku si vyšlapal   už v roce 1988 pak šlapal   dál do roku 1990 a třetí   cestu započal v roce 1995.   John McTiernan se opět   vrátil na post režiséra a   byla to dobrá volba.   Scénáristé se rozhodli   pojmout třetí díl trochu   jinak, ne v tom smyslu, že je   tu méně akce, kdepak. Je jí   tu stále dost, jenže   protože v předchozích dvou   dílech John měl sólo,   rozhodlo se, že do třetice,   aby to fungovalo a bavilo to   stále stejně dají mu   parťáka. Tohle by ovšem   nemuselo vyjít, jenže vyšlo   a to protože jeho pomocníkem   je Samuel L. Jackson. Šlape   jim to skvěle, mají chemii v   tom drsňáckém stylu,   hláškují jedna báseň a   samozřejmě zachraňují   svět. Třetí pokračování   je stejně jako všechny   předchozí nabité akcí,   zbytečně se tu nemluví,   protože za všechny mluví   činy, je to akční jízda,   která diváka baví od   začátku do konce. Jistě   mnohé napadlo a hrozně se to   řeší, že McClane by tohle   všechno nemohl přežít, ale   víte co, tohle je akční   film, od kterého očekávám   zábavu a to, že je to někdy   moc se dá přejít pokud vás   McClane baví ať už svými   hrdinskými kousky nebo svými   hláškami. Série, která   baví i po letech, což se   nedá říct o spoustě   dnešních filmů.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2009
Tak trojka je velmi slušně   udělaná.  
Dobrý nápad   skvělé scény plné akce   jsou dotaženy do skvělého   konce.
AshT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.9.2009
Zase 3 díl byl nejslabší   už jsem myslel že to bude   propadák ale..... Když jsem   zistil že to navazuje na 1 a   že Simon (Jeremy Irons) Peter   Grube tak to zacalo byt   zajímavé.
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2009
Smrtonosná past 3
V tomto díle jde o hromady   zlata, které se podaří   lupičům odcizit i přes   snahy policie ale to by tů   nesměl být Bruce Wilis,   který všemu nastolí řád,   ale NE pořádek! Podle mě   nejvtipnější díl!
Albertosaurus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.6.2009
pro mě nejlepší akčňák
Smrtonosná past 3 je čistá   akční zábava, která   nezvedá nohu z plynu po celou   dobu stopáže. Je v ní snad   všechno co může fanoušek   akčního žánru chtít:   přestřelky, pěstní   souboje, honičky v autech,   výbuchy, závod s časem,   časované bomby, chytrý   záporák, hláškující   hlavní hrdina a k němu se   absolutně nehodící   parťák, který hláškuje   snad ještě víc. Všechno je   natočeno pěkně drsně a   postaru. Nechybí ani   rozmlouvání hrdiny a   prevíta vysílačkou. Jenom   John přestal najednou kouřit   (: Jinak je to diehardovské   až na půdu.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2009
I třetí díl se odehrává v   N.Y. tentokrát jde o zlato z   Wall Streetu. John McClane je   opět plný vtipu a akce a   tentokrát má i parťáka   Zeuse v podání Samuela L.   Jacksona.
Charlie35
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2009
Na Smrtonosné pasti 3 je   vidět, že se vrátil do   režisérského křesla John   McTiernan. Vynikající   comeback Johna McClanea,   téměř jako jednička.   Dávám 10.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Willis dostal nedobrovolného   parťáka Samuela L. Jacksona   a rozhodně je to správná   dvojka, která se vzájemně   doplňuje.Film si drží   dobře rychlé tempo, za   kterého hlavně utkví   honička v taxiku přes   město.
halounak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.11.2008
Bruce opět ve formě. Chemie   mezi Zeusem a Johnem je   jedním ze stavebních kamenů   filmu. Záporák dobrej ale   opět nedosahuje kvalit toho z   jedničky. Hudba je   perfektní, jako ve všech   dílech. Tímhle dílem to   mělo skončit
FDbJakub
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2008
Stejně jako druhý díl,   nenadchne, ale zároveň ani   nezklame. Tvůrci hlavně   projevují originalitu, že   McClaina zasazují do větší   prostoru města. I popáté   jsem se zase bavil, ale   jednička už to prostě neni.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.4.2008
John McClane konecne opustil   klaustrofobni prostory a   vyrazil do ulic. Treti   smrtonosna past je velkolepa,   dunive akcni, ale porad je zde   dostatek humoru a John je   porad tim omlacenym hrdinou,   ktery se ale neda.
Rocky4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2008
Trojka dopadla taky relativně   dobře, jedná se sice o   nejslabší článek série,   ale všude takový díl být   musí, u sérií, které mají   více pokračovaní. Je tady   víc akce než ve dvojce,   bratr Hanse Grubera chce   pomstít jeho smrt a je to   prácička jak jinak než pro   Mclainea. Smrtonosná past   ještě nikdy nezklamala.
BlackElvis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Viděl jsem to nejmíň   stokrát, ale stačí mi jenom   slyšet Willise s Jacksonem,   jak se hádají nebo na sebe   pouštějí hlášky a směju   se tak, jako u žádného   jiného filmu. Ani trojka   nijak neztrácí tu   realistickou akci a nic   nepřehání. Atmosféra   stoprocentně nejlepší z   celé série, ale ta   originalita a svěžest   jedničky zůstává   nepřekonaná. Yippee-ki-yay,   motherfucker! :)
Rendys
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2007
Willis má perfektní filmy   tenhle je jeden znich nenechte   si to ujít je třeba   zhlédnout všechny díly už   jsem těším na zatím   poslední
Ivett
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.9.2007
Johne promiň, ale za tenhle   díl ode mě dostaneš jen   devět. Už to prostě neni,   co to bejvalo....ale i tak   furt hodně, hodně moc   dobrý...
Pauleta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.6.2007
Druhý díl byl horší než   první a tenhle je horší   než druhý. Ale i přesto je   to výborná podívaná, při   které se člověk dobře   pobaví. Jen se podle mě už   moc do těch scén nehodily ty   hudební motivy, stejné jako   v předchozích dílech. Je to   o dost jiný film než   jednička a dvojka, tak mohli   hudbu změnit, ale to je věc   názoru.
kali.4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.6.2007
Takhle kdyby vypadaly všechny   třetí díly, to by bylo   radosti (propříště bych   ale prosil méně odfláknutý   závěr). Po boku již   tradičně zpoceného a   „hláškujícího“ Willise   válí černý parťák s   rasistickými sklony (Samuel   L. Jackson) a chytrý, leč   až příliš sebevědomý   terorista v podání (dle   mého) vynikajícího Jeremyho   Ironse. Film se snaží v   žádném případě neztratit   tempo, což se mu daří díky   dynamické akci, a jako   koření nesmí chybět   peprné a silácké řeči.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.6.2007
Třetí díl se pokouší   vší silou navázat na   předchozí dva velmi   úspěšné díly. Bohužel se   mu to až tolik nedaří. I   když nechybí opět   podívaná v podobě   dynamických akčních scén a   ani Bruce Willis, příběh je   trochu slabší a filmu   chybí, abych tak řekl   šťáva a šmrnc.
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.6.2007
To už bylo trochu na mne moc.   Film je přehlídkou akčních   scén a dalo by se napsat, že   je jimi až překombinován.   Už snímek sám o sobě   postrádá smysluplný děj.   Vlastně je to celý   nebetyčná pitomost.   Odpusťte mi to slovo.   Snažím se jim v   komentářích vyhnout. Film   postavený na Willisově   hvězdě a umění tvůrců   zvláštních efektů. Na   rozdíl od prvních dvou   snímků této série, tak   trojka velice pokulhává.   Stačilo mi ji sledovat pouze   jednou. Za snahu uděluji   filmu pět bodů.
Tom_Hardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Třetí díl si se svými   předchůdci (co se týče   humoru a akce) v ničem   nezadá, ale má i   nejjasnější slabiny. První   je zbytečně ztlumený   soundtrack. Tou druhou slabý   závěr a tou třetí   (nejpodstatnější) ubohý   Jeremy Irons, který chtěl   vystihnou chladnokrevného   teroristu za pomoci jemných   gest, ale bohužel ve   výsledku vypadá jako velmi   zženštilý terorista. I   přes tyhle nedostatky je to   však stále vynikající   pokračování...
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.9.2006
Tempo je zběsilý, koně se   splašili - přesně tato   věta od Daniela Landy sedí k   celé trilogii (prozatím   trilogii).Třetí a opět   perfektní pokračování s   New Yorským policistou JOHNem   McCLAINem.Velmi kvalitní   herci (BRUCE WILLIS, SAMUEL   L.JACKSON) a excelující   JEREMY IRONS dělají   nezapomenutelný   snímek.Kultovní hlášky se   sice táhnou celou trilogií,   ale trojka je v tomto ohledu   nejlepší.Opět se JOHN   McTIERNAN ukázal jako borec   se skvělými filmy.
liko
Hodnocení:
Přidáno: 4.5.2006
Do poklidného newyorského   rána zasáhne výbuch bomby v   obchodním domě.Terorista,   který si říká Simon,   požaduje policistu   McClane.Začne s ním hrát   hru "Simon   říká".Nejdříve ho   pošle do Harlemu s nápisem   na zádech "Nesnáším   negry!".Zachrání jej   černošský obchodník.Simon   zadá další úkol: Dal bombu   do jednoho z vagonu   metra.Jedná se o blázna,   nebo o pomstu?Nebo je za tím   úplně něco jiného?

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih12595minih12595Mistr Kickboxu (1992) 
Sidekicks n
minih149926minih149926Padesát odstínů svobody (2018) 
Fifty Shades Freed n
minih156060minih156060Paradox (2017) 
Sha po lang: taam long n
minih7223minih7223Džusový román (1984) 
n
minih71824minih71824Ledová smrt III. (2010) 
Fritt vilt III n
minih163188minih163188Ještě větší lhář (2017) [Video] 
Big Fat Liar 2 n
minih46135minih46135Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (2008) [Video] 
Starship Troopers 3: Marauder n
minih48242minih48242Hlavní výhra (1982) [TV inscenace] 
Hlavní výhra n
minih34107minih34107Lara Croft Tomb Raider: Kolébka života (2003) 
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life n
minih4387minih4387Bod zlomu (1991) 
Point Break n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Die Hardest (2015)

 Die Hardest (2015)
Die Hardest n
 
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké / Japonsko


(pokračování)

Smrtonosná past: Opět v akci (2013)

 Smrtonosná past: Opět v akci (2013)
Smrtonosná past: Opět v akci n
A Good Day to Die Hard
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: John Moore

(pokračování)

Smrtonosná past 4.0 (2007)

 Smrtonosná past 4.0 (2007)
Smrtonosná past 4.0 n
Live Free or Die Hard
Žánr: akční / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Len Wiseman

(pokračování)

Smrtonosná past 2 (1990)

 Smrtonosná past 2 (1990)
Smrtonosná past 2 n
Die Hard 2
Žánr: akční / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Renny Harlin

(pokračování)

Smrtonosná past (1988)

 Smrtonosná past (1988)
Smrtonosná past n
Die Hard
Žánr: thriller / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: John McTiernan

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190534
Osobností: 697813
Fotografií: 763956
Plakátů: 376532
Obsahů a biografií: 178260

Poslední komentáře

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Dračí princ (2015)

70%? To jako vážně? :-D

Dračí princ
Po dlouhé době bude mé   hodnocení úplně jinde, než   u zbytku uživatelů. Cca 70%,   tedy nadprůměr, je opravdu   velký přestřel. Ruská   verze více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

Nesvatbovi (2005)

Nesvatbovi
Já mám tuhle komedii fakt   rád. V mém věku už na   takové velké lásky moc   nevěřím, ale ve filmu mě   to baví. Owen Wilson je   sympoš a více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Erikovy narozeniny (1998) [TV ep...

Erikovy narozeniny
Lehounce přihodím směrem   nahoru, ale díl se povedl,   skvělej byl Fez ačkoliv toho   moc neřekl, ale i Erikova   maminka, opět několik   silných hlášek a scének:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10