reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Syndikát smrti

Lethal

Další název:
Syndikát smrti (SK)
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Syndikát smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.1% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.12.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.3.2014
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2015
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.5.2014
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.12.2007
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.5.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.8.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.4.2011
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.5.2008
SWAT0013
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.10.2012
cynik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.5.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2008
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.8.2009
Sandwitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
vilo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Renat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.3.2008
Arachnid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58423minih58423Prima děvčata (1988) 
Some Girls n
minih13373minih13373Na růžích ustláno (1934) 
n
minih17991minih17991Romaneto (1980) 
n
minih20209minih20209Šimon a Matouš jedou na Riviéru (1975) 
Simone e Matteo: Un gioco da ragazzi n
minih135719minih135719Já, Earl a holka na umření (2015) 
Me and Earl and the Dying Girl n
minih52122minih52122Ústup, nesmysl! (1952) 
Retreat, hell! n
minih37480minih37480U nás na farmě (2004) 
Home on the Range n
minih147955minih147955Loď (2016) 
The Vessel n
minih75301minih75301Druhá strana (2011) [TV film] 
Ferocious Planet n
minih19860minih19860Stvoření světa (1957) 
La Création du monde n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.1 %
2   - curil
1   - Pitryx
8   - martin.stu
5   - thejduk
4   - vlk1410
2   - MildaX
4   - oulisna
1   - miroslav22
7   - KURUAZIE
5   - Raptor150
1   - SWAT0013
1   - cynik
6   - Kloby
10 - lisak-18
4   - Sandwitch
4   - vilo
5   - Renat
4   - Arachnid
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140506
Osobností: 602482
Fotografií: 520544
Plakátů: 252130
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.529/0.501