reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Smrtelná kořist

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2008
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.2.2015
Duri86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2014
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2008
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.4.2014
K3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2007
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.7.2013
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2011
macavelli
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2010
frankleone
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
12.2.2011
Trasher
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.5.2012
janesson9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.12.2014
POciSEM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15345minih15345Pán šelem: Braxovo oko (1995) 
Beastmaster: The Eye of Braxus n
minih24538minih24538Půlnoční kolona (1972) 
Půlnoční kolona n
minih42833minih42833Krvavý diamant (2006) 
Blood Diamond n
minih69887minih69887Poupata (2011) 
Poupata n
minih120432minih120432Lunar Cop (1994) 
Lunar Cop n
minih40229minih40229Pohotovost (1994) [TV seriál] 
E.R. n
minih10358minih10358Ulice zlata (1986) 
Streets of Gold n
minih43440minih43440Kořist (2007) 
Prey n
minih43085minih43085Divočáci (2007) 
Wild Hogs n
minih28358minih28358Lovec policajtů (2001) 
Exit Wounds n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.1 %
8   - Prasoid
3   - martin.stu
6   - Duri86
8   - AGAMEMNON
1   - ras84
5   - K3
6   - rosta12
9   - zazrakpave
6   - Spurs
7   - macavelli
1   - frankleone
10 - Trasher
7   - janesson9
10 - POciSEM
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.176/0.154