reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smrt snesla vajíčko

Morte ha fatto l'uovo

Další název:
Death Laid an Egg
Žánr:
Rok:
1968
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu Smrt snesla vajíčko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.3.2012
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
Bellis20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
sebek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25261minih25261Anděl smrti (1998) 
Fallen n
minih11888minih11888Malíř Jörg Ratgeb (1978) 
Jorg Ratgeb - maler n
minih17909minih17909Rocky (1976) 
Rocky n
minih22365minih22365Velký závod (1994) 
Iron Will n
minih70733minih70733Poražení (1953) 
I vinti n
minih30765minih30765Deník Bridget Jonesové (2001) 
Bridget Jone's Diary n
minih32095minih32095Dýmka míru (1949) 
n
minih58841minih58841Zlatý slavík 1982 (1983) [TV pořad] 
Zlatý slavík 1982 n
minih43433minih43433Ať přiletí čáp, královno! (1988) [TV film] 
Ať přiletí čáp, královno! n
minih62846minih62846Adam a Eva (1984) [TV hra] 
Adam a Eva n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 %
4   - Agostino
9   - fred.appl
10 - dederon
3   - T800
4   - Bellis20
5   - sebek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139563
Osobností: 599525
Fotografií: 517281
Plakátů: 250373
Obsahů a biografií: 128885

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Bohužel velké zklamání.   Ohrané vtipy z předešlých   dílů, podtržené zvukem,   aby člověk vůbec věděl,   kdy se má zasmát. Bohužel i   tady více >

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 2 / 10

Polda (2016) [TV seriál]

Polda
Rád seriál podpořím -   určitě je to to lepší z cz   seriálové tvorby. Výborná   oddechovka na nedělní   večer, Matáskovi sedí role   dokonale. více >

Autor: aegis | Hodnocení: 9 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
Sice zdlouhavé, ale hodně   dobré dílo. Skvělé   herecké obsazení mě   povzbudilo abych vydržela.   Nelituji.

Autor: angi5 | Hodnocení: 9 / 10

Noční zvířata (2016)

Skvělý film

Noční zvířata
Film plný emocí, i když to   tak ani nevypadá. Bolest,   láska, osamělost, slabota,   síla, touha, ztráta, a tak   bych mohl pokračovat. I když více >

Autor: DaveSnoop | Hodnocení: 9 / 10

Thriller - en grym film (1974)

Švédský Kill Bill na cestě za pomstou,,,

Thriller - en grym film
Švédský Rape and Revage   exploitík, který údajně   inspiroval šílence z   videopůjčovny pana Tarantina   k natočení Kill Billa. Co   ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.291/0.27