reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smrt pod ochranou církve [TV film]

Death in Holy Orders

Rok:
2003
Délka:
173 minut
„Ani posvátná půda není imunní vůči zločinu.“

Celkové hodnocení filmu Smrt pod ochranou církve

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.4.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2007
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2009
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12712minih12712Moderní doba (1936) 
Modern Times n
minih20438minih20438Tajemství hradu v Karpatech (1981) 
Tajemství hradu v Karpatech n
minih8715minih8715Hrátky s čertem (1956) 
Hrátky s čertem n
minih7985minih7985Hlídat Tess (1994) 
Guarding Tess n
minih8914minih8914Příběh Chiary (1995) [TV film] 
La storia di Chiara n
minih3689minih3689Baywatch Nights (1995) [TV seriál] 
Baywatch Nights n
minih6533minih6533Dobrodruh z Istanbulu (1965) 
Estambul 65 n
minih27588minih27588Kytice (2000) 
n
minih17091minih17091Propast (1989) 
The Abyss n
minih28181minih28181Moulin Rouge (2001) 
Moulin Rouge n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
6   - Prasoid
6   - Charlie35
6   - Faye
8   - Blanche21
7   - Milicent
10 - butlerka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.223/0.201