reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smrt pana Lazaresca

Moartea domnului Lăzărescu

Další název:
The Death of Mr. Lazarescu
Žánr:
Země:
Rok:
2005
Délka:
150 minut

Celkové hodnocení filmu Smrt pana Lazaresca

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2008
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.11.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2010
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.9.2012
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2010
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49224minih49224Prokletý ostrov (2010) 
Shutter Island n
minih38272minih38272Úsvit mrtvých (2004) 
Dawn of the Dead n
minih60885minih60885Storm Warning (2007) 
Storm Warning n
minih22615minih22615Vlak smrti (1992) [TV film] 
Death Train n
minih60955minih60955Bezúčelná procházka - Strašnice (2005) [TV film] 
n
minih7680minih7680Flintstouni - Dino hlava rodiny (1994) 
The Flintstones: The Best of Dino n
minih26911minih26911Blízke diaľavy (1979) 
Blízke diaľavy n
minih41265minih41265Sprejeři (2004) 
Quality of Life n
minih25088minih25088Jatka č. 5 (1972) 
Slaughterhouse-Five n
minih54534minih54534Jak Ťuk a Bzuk putovali za sluníčkem (1977) [TV seriál] 
Jak Ťuk a Bzuk putovali za sluníčkem n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 %
8   - Mlapiska
9   - Akana
4   - satyr
8   - rosta12
7   - Hakamiah
8   - beretap
8   - menderly

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - Idiopatické ...

19:20 - 19:40

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.518/0.491