Zari
ohodnotit

Obsah filmu Smrt modelky

 
Atraktivní blondýnka z Texasu Anna Nicole Smithová v sedmnácti otěhotněla a pracovala jako pomocná síla v kuchyni, což rozhodně nebyl život, který si vysnila. Jednoho dne tedy vzala syna a vyrazila do světa. Zpočátku sice jako modelka neuspěla a skončila jako tanečnice v baru, později se však proslavila jako playmate Playboye a stala se hvězdou bulvárního tisku, když se v šestadvaceti provdala za osmadevadesátiletého miliardáře. Když po čtrnácti měsících ovdověla, snažila získat pro syna dědictví a postavit se na vlastní nohy. Jenže když už se zdá, že by se vše mohlo podařit, přichází tragická smrt.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

decepticon
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.8.2012
Otrasne spracovany film. Na zivotopis je to prilis   kratke a tak je vsetko riesene na rychlo - a   celkovo film posobi akoby na poslednu chvilu   vystrihli polovicu filmu bez ohladu na vysledok.   Hudba je tiez otrasna a k tomu vsetkemu aj cesky   dabing je biedny. Ovela lepsi, kratsi a hlavne   pravdivejsi je dokument "Poslednych 24hodin -   Anna Nicole Smith"

/19.8.12/ cz dab pro   Bonton film vyrobilo Studio Budíkov v roce 2008   [hodne slaby]
cesta64
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.3.2012
Dneska
už taky natočí film o každé štětce. To už   by bylo smysluplnější věnovat ten filmový   materiál na natočení dokumentu o   rozmnožování veverek.
gabikazavacka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2010
Naozaj hlavná hrdina sa nepodobala len výzorovo   na Marlyne Monroe, ale i jej osudom, že zomrela   mladá ako ona a pravdepodobne na predávkovanie   liekmi. Film sa mi páčil.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Smrt modelky (2007)Smrt modelky (2007)Smrt modelky (2007)Smrt modelky (2007)
Reklama