reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smlouva s vrahem

I Hired a Contract Killer

Další název:
Najal jsem si vraha / J'ai engagé un tueur / Vertrag mit meinem Killer
Rok:
1990
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
14.1.2010

Celkové hodnocení filmu Smlouva s vrahem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2012
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2011
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2010
LU-80-M-33_R
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33336minih33336Ptačí svět (2001) 
Le peuple migrateur n
minih11867minih11867Malé ženy (1994) 
Little Women n
minih36764minih36764Smolař (2003) 
The Cooler n
minih38764minih38764Šílení (2005) 
Šílení n
minih32906minih32906Corky Romano - Noční můra mafie (2001) 
Corky Romano n
minih6825minih6825Dr. Quinnová (1999) [TV film] 
Dr. Quinn Medicine Woman: The Movie n
minih40461minih40461Polská svatba (1998) 
Polish Wedding n
minih58397minih58397Poldové (2010) 
Cop Out n
minih52775minih52775Doktorka Quinnová (1993) [TV seriál] 
Dr. Quinn, Medicine Woman n
minih54890minih54890Kawasakiho růže (2009) 
Kawasakiho růže n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - Mlapiska
8   - HanzRaptor
7   - leopard60
10 - volam
8   - LU-80-M-33

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

25 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

10 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

15 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139584
Osobností: 599567
Fotografií: 517310
Plakátů: 250400
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.86/0.828