reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smějící se policajt

The Laghing Policeman

Další název:
Hromadná vražda v San Francisku / An Investigation of Murder / Massenmord in San Franzisco
Žánr:
Rok:
1973
Délka:
111 minut

Celkové hodnocení filmu Smějící se policajt

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.5.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.10.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2014
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.4.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.3.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.11.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.11.2007
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47434minih47434Seržant Pepper (2004) 
Sergeant Pepper n
minih106726minih106726André úžasný (2000) 
André le magnifique n
minih26490minih26490Still Crazy - Pořád naplno (1998) 
Still Crazy n
minih37185minih37185Ztraceno v překladu (2003) 
Lost in Translation n
minih23371minih23371Za každou cenu (1991) 
True Colors n
minih86308minih86308Dobrý voják Švejk (1954) 
Dobrý voják Švejk n
minih32972minih32972Adam Šangala (1974) [TV minisérie] 
Adam Šangala n
minih28481minih28481Zkurvenej pátek (2000) 
Next Friday n
minih127300minih127300Sedmero krkavců (2015) 
Sedmero krkavců n
minih4767minih4767Buffy - zabíječka upírů (1992) 
Buffy the Vampire Slayer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - cicis
8   - curil
7   - hvezdyn
5   - RM
8   - oulisna
9   - Johnny1
4   - tvo
5   - blackpoint
10 - bolzanos

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

12:50 - 13:00

8 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

13 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.483/0.462