reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sluneční ulice

Sonnenallee

Další název:
Eastie Boys
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
16.11.2000
„Báječná léta ve východoněmeckých pelíšcích. Zvonové kalhoty, desky Rolling Stones, první láska, maturita za dveřmi a na konci ulice Berlínská zeď.“

Celkové hodnocení filmu Sluneční ulice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2013
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.9.2007
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.6.2008
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2010
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.12.2008
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
Mr.Nikotinman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10953minih10953Křižník Potěmkin (1925) 
Broněnosec Poťomkin n
minih2414minih2414A (1998) 
n
minih15757minih15757Petrolejový princ (1965) 
Der Ölprinz n
minih122177minih122177Man From Reno (2014) 
Man From Reno n
minih46487minih46487Ach, ta Nasťa! (1971) 
Och, už eta Nasťa! n
minih4160minih4160Bitva o Midway (1976) 
Midway n
minih2492minih2492A.D.A.M. (1988) 
A.D.A.M. n
minih69467minih69467Živí mrtví (2010) [TV seriál] 
The Walking Dead n
minih39707minih39707Dracula 2: Vzkříšení (2003) 
Dracula II: Ascension n
minih40414minih4041440 let panic (2005) 
The 40 Year – Old Virgin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
7   - ajaajena
4   - Agostino
6   - Zimmy871
9   - saraSun
4   - Rendys
7   - Tristan_
3   - Area
8   - miratskyl
1   - 10kacka10
4   - Status
5   - jjano
6   - Pefto
2   - ivetkaa777
6   - Mr.Nikotin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.784/0.761