Duben
ohodnotit

Slunce, seno, jahody

Žánr:
Rok:
1983
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1984
„Víte, že dojivost závisí na kultuře prostředí? Student Šimon o tom musí přesvědčit svérázné obyvatele jihočeských Hoštic - i místní krávy.“

Chyby ve filmu Slunce, seno, jahody


1) posloupnost
Škopková kouká na Angeliku první dva záběry je tam Nicolas.Angelika říka chci aby jsi to byl poprvé ty. Někdo mladý a krásný. Škopková se dívá na Škopka :-) pak v dalším záběru na televizi Angelika leží ,ale už je u ní Joffrey de Peyrac.

Vložil: alesgooo

2) posloupnost
Jezeďácký džíp má stejnou SPZ (ST 21-65) jako žlutá jezeďácká škodovka. Použili jednu SPZ na dvě auta.

Vložil: scorpiontom

3) posloupnost
Na konci filmu, když Pláničkův otec přijíždí v autě před družstvo, tak při pohledu na družstvo vjíždí nejprve Tatra s Pláničkovím otcem a za ním utíkají pionýři. Následuje střih z pohledu od družstva a teď utíkají nejdříve pionýři a za nimi následuje Tatra.

Vložil: scorpiontom

4) posloupnost
Vence pozoruje z ulice, jak se Béďa domlouvá s Blaženou na špehování Šimona, a stojí přitom na traktoru. Když pak Blažena ze zámečku odchází, Venca za ní přijede na motorce.

Vložil: Barney94

5) posloupnost
V poslední minutě filmu, když Šimon přijíždí s Jirkou na motorce ke vlaku, aby opustil Hoštice, je záběr na Jirku, který sedí na zabrzděné motorce, která má řídítka otočená na pravou stranu. V dalším záběru, když Šimon nasedá na vlak a mává Jirkovi se zadního okna vlaku na rozloučenou, je v pár sekundách vidět motorka, která má však řídítka na levou stranu. Což je nemožné, jelikož, když Šimon nasedá na vlak, Jirka hned běží za ním, aby mu mával, takže řídítka nikdo nemohl otočit.

Vložil: maty.pely

6) logická
"Hořící Sosnovec" chtěli hasit hudbou a limonádou?

Vložil: SvoKar

7) logická
Když Venca po zábavě hledá Blaženu, tak omylem přepadne Sobotkovi, tak mu Sobotka dá ránu pěstí. Když se pak setká s Blaženou, pod střechou stodoly, má monokla na druhém oku.

Vložil: Járis8140

8) ostatní
čas 1:06
Když přijede předseda Rádl s živočichářem pro Škopkovou a Šimona má auto SPZ... Při následujícím záběru, kde auto přijíždí ke kravínu žádnou SPZ nemá...

Vložil: Mrnus

9) ostatní
Škopková se chystá do kostela, jde od babky na posteli, a stín střechy zasahuje na dvůr. Škopková přistoupí k oknu, a stín ani není vidět.

Vložil: SvoKar

10) ostatní
(cca 1:04:50) Babka mluví s kohoutem, sedícím na pelesti, v pozadí na šňůře visí bílý ručník s červenými pruhy, kousek napravo od něj je tuším peřina, nalevo nic. Po střihu je hned u něj nalevo polštář.

Vložil: SvoKar




Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Slunce, seno, erotika (1991)

 Slunce, seno, erotika (1991)
Slunce, seno, erotika n
 
Žánr: komedie
Země: Československo
Režie: Zdeněk Troška

(---)

Slunce, seno a pár facek (1989)

 Slunce, seno a pár facek (1989)
Slunce, seno a pár facek n
 
Žánr: komedie
Země: Československo
Režie: Zdeněk Troška

(---)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10