Duben
ohodnotit

Slečna Drsňák

Miss Congeniality

Další název:
Miss špeciálny agent; Miss Undercover
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
26.4.2001
„Nejdrsnější adeptka na královnu krásy se musí stát tou nejpůvabnější...“

Komentáře k filmu Slečna Drsňák

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.1.2012
Nasadit do Miss postavu,   jejíž představitelka má 35   let? už jen v tomhle je to   dost nadsazené. Nijak extra   mě nezaujala ani hlavní   myšlenka filmu, ani jeho   výsledná podoba. Ale není   ani vyloženě špatný.   Prostě průměr.
Erkul
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2011
Ve formátu akční   krimikomedie se oparvdu Sandra   Bullock dostala k vrcholům   své herecké kariéry. Velmi   působivé, místy sice   zběsilé a až   neuvěřitelné, avšak plno   zajímavých komediálních   situací a famózní výkon   Michaela Caina.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Gracie v podání Sandry   Bullock byla zvyklá nosit   pohodlné oblečení a vypadat   nenápadně. Avšak případ   jí donutí obléci se do   šatů a lodiček, což jí z   počátku dělá dosti velké   problémy! Velice vtipně   podaná   "kriminálka".
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.9.2009
Vsoce vtipný film o   ošklivém kačátku, které   se labutí stalo - a dokone i   ten chlap se našel. Klasická   story, která má však šmrnc   a styl. Nemusí dělat   přehnané vtípky, stačí si   nazout podpatky :o) Sandra   Bullock je prostě herečka,   které její výkony věřím,   a je i zde velmi přirozená.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2010
Tenhle film není žádný   extra,žádná extra   zápletka, nic moc děj,   celkem obyčejné. Žádný   oscarový snímek, no a. I tak   mám tenhle film moc ráda,   vždycky se u něj pobavím, i   přesto, že jsem ho viděla   několikrát. Je to film pro   každou náladu
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.8.2014
Snímek vlastně převážně   ukazující, jak to chodí v   zákulisí před a během   volby 'Královny Miss'.   Scénář nezachází do   krajností a humor je držen   velmi na uzdě. Příběh tedy   běží volně a přiměřeně   zábavně. Největším   kamenem úrazu však je, že   to, co se skutečně děje v   zákulisí takové soutěže   je veřejnosti známé, takže   film přijde v mnohém   neoriginálně, tudíž   značně předvídatelně. A   bohužel, půvab Sandry Bulock   mě nijak nepřesvědčil o   její drsné povaze. Ale   snažila se a to se cení. O   špatný snímek se však   nejedná. Vyprávění si   drží tempo a smysl pro humor   a jedinkrát neškobrtne,   takže takový odpočinkový a   veselý filmový zážitek   rozhodně zanechá.
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.6.2011
Já tu Sandru Bullock sice moc   nemiluju,ale tento její film   není zase tak špatný.Docela   jsem se i nasmál,i když jsem   samozřejmě tušil,kdo tu   Miss vyhraje.Ale   jinak-stačilo mi to vidět   jednou.
Petra.Barbie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.6.2008
Jak se stát z "chlapandy" kráskou:-)
Narozdíl od jiných   kmedošek, kde se ošklivka   stane krasavicí a jinak   kromě make - upu, účesu a   oblečení nikde nic, tohle je   taková svěží komedie,   postavená na přirozeném   výkonu Sandry i její dvorní   dabérky Dagmar Čárové,   jejíž hlas prostě k Sandře   neodmyslitelně patří.   Agentka v podání Sandry je   tak roztomile nešikovná,   když se učí na podpatcích,   objevuje šminky a chce   "světový mír",   nechybí akce a spád,   prostě žádná laciná   brekanda pro holky, ale dobrá   komedie pro všechny generace,   i když se odehrává v   zákulisí soutěže MISS.
PORTER
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.8.2014
Bohužel S.Bullock vůbec   nemusím a ještě v akční   komedii,pokusy o vtipné   scény v jejím podání mě   nepřišly moc směšný ani   příběhově se to moc   nepovedlo.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2013
Konání americké soutěže o   královnu krásy je ohroženo   anonymním dopisem, jehož   autorem je nebezpečný   psychopat FBI vmísí mezi   soutěžící kolegyni Gracii   Hartovou (S. Bullock). Ta i   její kolegové musí   vynaložit enormní úsilí,   aby atentát na soutěž   hlavní organizátorce   překazili. musí ze z drsné   agentky stát skutečnou miss.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.8.2010
Agentka Hartová je více   Chlap, než si dokáže   většina nás, „pravých   chlapů“(myšleno podle   pohlaví:-), dokáže vůbec   představit. Jo příroda z   ní sice udělala ženu, ale   díky jejímu vystupování by   jí v ní hledal asi málokdo.   Ale zázraky se skutečně   dějí – FBI má hlášenou   možnost bombovýho útoku   při finále Miss a kdo jinej   může mít celou situaci víc   pod kontrolou než jedna z   finalistek? Díky   nepředvídatelnym okolnostem   má k týhle roli nejblíž   právě tahle agentka, šéf   McDonald tuhle práci i přes   snahu podřízených totiž   odmítne:-) Hartová z toho   není zrovna odvázaná, ale   díky péči desítek   vizážistů a hlavně Victora   Mellinga se z ní stává   skutečná dáma, i   když…občas jí ulítne   nějaká ta nevhodná věta,   takže o zábavu je   postaráno…Opravdu sem se   výborně bavil. Přestože   jsem Sandru Bullock neviděl   zrovna ve velkym množství   filmů, tahle role jí sedla   opravdu dokonale, jako by ani   nehrála…Pokud je Johnny   Depp Jackem Sparrowem, tak   Sandra Bullock je bezesporu   skutečná slečna Drsňák...
Pixel116
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Perfektní komedie v podání   jedné z nejlepších hereček   Sandry Bullock,která se jako   agentka FBI bez vychování   dostane do Miss USA
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Když bude postupovat všechny   ti zákroky,aby se   přiblížila ženské   kráse,to bude fajn.Srandovní   komedie se S.Bullock jako   drsňačka,která s chovánim   ženy nemá nic společného.A   to se s ní ma stát Miss.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.9.2011
Dobrá komedie - akce - Do   filmu obsadili docela hodně   známých herců, ale Sandra   tady docela kraluje.
ras84
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.5.2013
Miss špeciálny agent (2000)
priemerná komédia, ktorá   nenadchne, ale ani výrazne   neurazí. teda ak je vonku   sychravo a vy máte chuť na   jednoduchú popkornovú   romantiku so sympatickými   hercami

+   smiech postavy stvárnenej   sandrou bullock
+   svetový mier :)
+/-   jednoduchý a predvídateľný   scenár
nash
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.2.2005
Sandra Bullock je dost pěkná   a i hraní ji překvapivě   jde, ale ty dialogy! Spousta   hlášek je pouze   rádobyvtipných, trapný   pocit jsem měl jak z Michaela   Caina, tak ze Shatnera. Ale   jako oddechovka dobrý,   hlavně díky Sandře.
huron
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2006
Nic extra originálního, nic   extra vtipného, ale mě film   sednul a Sandru Bullock mám   prostě rád. Film je   popkornovou komedií a na nic   víc si nehraje.
Naomi21
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.6.2008
Příjemná komedie, u které   se zasmějete a nebudete si u   ní připadat trapně tak jako   u mnohých dnešních   rádobyfilmečků, které se   prohlašují za úžasné   komedie. Sandra je   přesvědčivá, milá a na   roli Gracie se opravdu hodí.   Chtěla bych tu ale vyzvednout   také roli Michaela Caina -   jeho přítomnost ohromně   oživuje celý film, je v ní   prakticky nedostižný.
Takže vzato kolem a   kolem: v deštivém dni   potěší a srdce pohladí   holka, která chce být chlap,   ale musí být dámou.
Ivett
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.9.2007
Není to zrovna klenot   kinematografie, ale co. Z toho   se nestřílí. Prostě   vypnout mozek, chvilkama se   při filmu nudit a jen   zřídka se zasmát.....
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2009
Tuhle komedii mám děsně   ráda, stejně jako Sandru   Bullock! Hrozně mě baví,   jak z ní dějal krásku,   učí jí se chovat a tak.   Super film!
vampyer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Skvely film od skvelej   herecky. Sandra sa dokazala   vysporiadat s "ulohou   chlapa", cize riadnej   drsnacky a samozrejme aj ako   miss zaziarila, ked sa z nej   stala okuzlujuca zenska,   pritom vsak nestracajuca   drsnost agentky FBI. Tato   uloha jej padla ako uliata a   herecky vykon bol takisto   bezchybny. 9/10
Didinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2008
Prostě komedie, která to o   sobě ví a nechce být   ničím jiným. Charakterizuje   to hláška "Proč nemám   mozek, buhehe." Umím se   dívat ráda hlavně na   takové filmy. Líbilo se mi   obsazení parodujících rolí   slavnými herci.
vernom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2011
10/10
Perfektní komedie o tom jak   se i z agentky může stát   misska. Vtipné hlášky ve   filmu nechyběli. Sandra to   parádně zahrála a pobavila.
soptik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2005
Dobrá vtipná komedie. Sandra   zase v trochu jiné, ale   skvělé roli.
ancaz
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2011
Dobrá komedie pro chvíle   nudy. Místy to sice je lehce   stupidní, ale který   americký film není, že?   Vždy si užvívám chvíli,   kdy na podiu Sandra zmydlí   Benjamina.
martas_v
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Ano hezké, občas pořádně   pitomé. Zasmějete se, ano,   ale ne moc často. Sandra je   dobrá, ale miss čehokoliv v   36letech? To neměli někho   mladšího? Jednou zkouknout a   zapomenout.
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2008
Jedna z nejlepších   komedií,které jsem kdy   viděla.Proměna feministické   agentky FBI v miss bez mozku   úplně famozníí.....
beretap
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2010
beretap
Tak trochu námět z My Fair   Lady, neotesaná holka z ulice   královnou, lehký film u   kterého nemusíte   přemýšlet, ale přece jen   jste zvědavi jak celá   proměna dopadne a to vás   trochu vtáhne do děje.   Sympatická Sandra Bullock   táhne celý film, její   osobnost je všudypřítomná.
Verik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.2.2005
Miss
Tenhle film mě nějak moc   nezaujal.Ale je docela   dobrý.No ale,že by to byl   nějaký velký trhák se zas   říct nedá.
Brcko.GOS
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Prostě Sandra
Filmy se Sandrou Bullock   prostě musí potěšit snad   každého diváka. Tento   snímek má svou eleganci,   místy vtipné hlášky,   krásné slečny,   charizmatický Michael Caine,   je to film, u kterého může   posedět celá rodina a   nezklame žádného z jejích   členů...
Angelitos
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2010
Když to berete s nadhledem,   tak je to pořádná   ´čurina´. Nesmí se u toho   moc přemýšlet, spíš se   jen chlamat :D Sandra je   super. Myslím, že nebýt   jí, tak si ten film vede o   mnoho hůř.
Petr1984
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2009
Hodně vtipná a povedená   komedie. Téma sice hodně   banální - z ošklivýho   kačátka se stane kočka -   ale jinak zaobaleno do   komediální krimi. Celý film   stojí na výkonu Sandry   Bullock, která má   neuvěřitelnej rozsah   hereckých poloh. Bavilo mě,   že šlo o svižnou   záležitost bez patosu a   ubrečených scén.
mrejca
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.6.2018
Zápletka je lehce naivní,   Sandra se snaží, ale   nejlepší je Caine, Shatner a   Candice. Ať žije světový   mír ;)
Lusinka1312
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Konání americké soutěže o   královnu krásy je ohroženo   anonymním dopisem, jehož   autorem je nebezpečný   psychopat, který si libuje v   atentátech všeho druhu.   Agenti FBI po něm už dlouho   pasou a nyní se jim naskýtá   velká příležitost, jak ho   chytit. Rozhodnou se vmísit   mezi soutěžící svoji   kolegyni Gracii Hartovou   (Sandra Bullock), pak   přinutí porotu, aby jí   vybrala mezi pět finalistek a   šílence na ni prostě   nalákají. Ale pokud má být   zychráněn život desítek   soutěžících, budou ze sebe   muset všichni vydat to   nejlepší…
Peto508
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.1.2008
docela zaujímavý film,občas   sa zasmejete.ale nie je to   klenot.sandra bulock je tam   fakt dobrá,ale na priek tomu   je to celé chabé
Petrusis
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.1.2004
To že ve filmu hraje Sandra   Bullock jej ještě nedělá   dobrým. Není ničím   zajímávý a působí dost   laciným dojmem.
JaneTrought
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2013
Skvělá komedie :)
Úžasná komedie na   pobavení. Dobré herecké   výkony. Zápletka sice nic   moc, ale komu to vadí? Mě   osobně se film velice líbil   a doporučuji! :)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih12647minih12647Mladý mistr (1980) 
Shi di chu ma n
minih56774minih56774Kdyby všichni chlapi světa (1955) 
Si tous les gars du monde n
minih23501minih23501Zachraňte Willyho! (1993) 
Free Willy n
minih58397minih58397Poldové (2010) 
Cop Out n
minih38053minih38053Umučení Krista (2004) 
The Passion of the Christ n
minih12952minih12952Mravenci nesou smrt (1985) 
Mravenci nesou smrt n
minih54623minih54623Ponyo z útesu nad mořem (2008) 
Gake no ue no Ponyo n
minih40075minih40075Evropský gigolo (2005) 
Deuce Bigalow: European Gigolo n
minih24499minih24499105% alibi (1959) 
105% alibi n
minih8439minih8439Hombre (1967) 
Hombre n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější (2005)

 Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější (2005)
Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější n
Miss Congeniality 2:Armed and Fabulos
Žánr: akční / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Pasquin

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Mít tak holku na hlídání (1980...

14:30 - 15:05

13 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

14:20 - 15:15

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:30

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

13 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani