reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sladká Charity

Sweet Charity

Žánr:
Rok:
1969
Délka:
133 minut
„Americký muzikál inspirovaný slavným dílem F. Felliniho Cabiriiny noci.“

Celkové hodnocení filmu Sladká Charity

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.6.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.7.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.8.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.8.2014
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39156minih39156Polární expres (2004) 
The Polar Express n
minih10366minih10366Kočičí princ (1978) 
Kočičí princ n
minih39591minih39591Námluvy (1961) [TV inscenace] 
Námluvy n
minih31975minih31975Plán 9 (1958) 
Plan 9 from Outer Space n
minih21464minih21464Tucet špinavců: Smrtelná mise (1987) [TV film] 
Tucet špinavců: Smrtící mise; The Dirty Dozen - The Deadly Mission n
minih42506minih42506Najatý vrah (1961) 
Il Sicario n
minih35932minih35932Pofoukej mi jahody (1990) [TV inscenace] 
Pofoukej mi jahody n
minih25619minih25619Nápoj lásky č.9 (1992) 
Love Potion No.9 n
minih8812minih8812Studie jednoho strachu (1967) [TV inscenace] 
Studie jednoho strachu n
minih12562minih12562Nezvěstný (1981) 
Missing n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 %
9   - clara.bow
8   - melakara
9   - Milicent
9   - dederon
9   - Johnny1
7   - volam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140527
Osobností: 602541
Fotografií: 520668
Plakátů: 252152
Obsahů a biografií: 129562

Poslední komentáře

Lví srdce (2013) [2k digital]

Lví srdce
Silný severský snímek,   který nepostrádá vtip a   nadhled. Zároveň vás z   několika scén pěkně   zamrazí. Některé scény mi   připomínají více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 9 / 10

Pád Bílého domu (2013)

Akcna cukrova vata...

Pád Bílého domu
Akcny film so zaujimavym   napadom,ale jeho realizacia je   slabsia.
Celkovy napad   obsadenia "Olympu" hranici so   sci-tematikou a je plny patosu více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PUSTINA....

Pustina
to je seriál hodný ocenění   a to mezinárodně;herecké   výkony jsou bez chyby s   plným nasazením a   syrovostí.Zde by byl   příklad pro ČT více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Předčítač (2008)

Předčítač
Silný, dramatický příběh,   který jsem sledovala   zpočátku s pusou dokořán.   Ještě větší silou však   udeřilla skutečnost, která   spoustu více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Návrat (2003)

Návrat
Opravdu velice silný film,   který není zase až tak   daleko od pravdy. Atmosféře   nahrává i fakt, že krátce   po natáčení představitel   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.509/0.483