Duben
ohodnotit

Skrytá identita

The Departed

Další název:
Infernal Affairs; Na druhej strane (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
152 minut
Premiéra v ČR:
26.10.2006
„Policista s maskou gangstera a gangster s maskou policisty rozehrávají složitou hru, ve které nejde jen o život.“

Komentáře k filmu Skrytá identita

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 72
jarda53
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2010
Velice slušné kriminální   drama o organizovaném   zločinu,kdy Leonardo DiCaprio   stojí na správné straně   zákona v utajení a kolega   Matt Damon, je také   policista, který pracuje pro   zločince,jde po krku   Leonardovi. Kdo tento film   neviděl a má rád thrillery   ať jej zhlídne.
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2007
po delší době zase film, co   stojí za to. výborné   obsazení slibovalo mnohé a   to také splnilo. DiCaprio se   vrátil na výsluní (řekla   bych)- ztvárnění policajta   v utajení, kterému z toho   už hrabe, a začíná být   paranoidní....skvělé.   Celková atmosféra Irska   zmítaného pocity filmu jen   prospěla - a teď navíc   přidejte podmanivou,   sugestivní hudbu a trochu   možná přitažený za vlasy,   leč překvapivý, konec....a   máte výborný film
hledaseniki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Skrytá identita
Oscarový film, který si toho   oscara opravdu zaslouží.   Film plný korupce, napětí,   akce, zábavy. Herecké   obsazení super. Celkem jsem   se obávala toho, že v   hlavní roli je Leonardo   DiCaprio, který mě nikdy   ničím neoslovil, ale byl pro   mě celkem překvapením.   Super film.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2009
Skrytá identita
Tolik hvězd v jednom filmu.   DiCaprio, Damon, Nicholson,...   No prostě bomba. A ta   zápletka!!!
Až na   pár míst, kde se nic   nedělo, nemám co bych filmu   vytkl. Viděl jsem film na   cestě autobusem, zrovna když   jsem cestoval do ciziny, a   úplně jsem si začal   všechny ty mafiány   představovat.
Čest   Billymu Costiganovi.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.12.2011
Hodně dobrá mixáž   dramatu,krimi a thrilleru.Má   to napětí,spád,člověk   čeká jak to dopadne.Opravdu   dobrý a kvalitně obsazený   film!
beneva
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2013
Tohle křížové nasazení   krys mě pokaždé fascinuje a   rozhodně se u toho nedá   štrikovat. Mám ráda filmy   typu makačka na bednu a tohle   je přesně ono. Trochu   drsnější průběh než je   mi příjemné, ale dá se to   skousnout. Víc mi vadí   neslaná nemastná postava   slečny psycholožky. Mohu jen   doporučit.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.9.2012
No tak tomu říkám film teda   - poprvé jsem na něj   "čuměl, jak tele na   nové vrata"....:-).
Dost se mi zamlouval děj   a filmu jistě neuškodilo to   hvězné herecké obsazení,   je to přímo napráskané   hereckými esy.
Nemám   co dodat, tomu filmu nic   nechybí.Můžu jenom   doporučit.
Petra.Barbie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2008
Kriminální drama na velmi slušné úrovni.
Skepticky jsem přistupovala k   Leonardu Di Capriovi v roli   tajného agenta, nějak jsem   si toho nasládlého Romea či   Jacka neuměla představit   jinak než kříčícího:   "Jsem pán světa."   Ale někdy je skepse dobrá.   Film pak může překvapit jen   pozitivním dojmem, jako je   tomu v tomto případě.   Kriminální drama jsou mým   oblíbeným žánrem a   rozhodně nejsem zklamaná.   Děj je dynamický, akční   scény nejsou přehané, krimi   se nesnižuje na úroveň   automobilových honiček a   přestřelek, ač samozřejmě   se zde tyto prvky akčího   filmu objevit musí, pak by   šlo asi o jiný žánr, je to   zakoncipováno do zajímavého   děje s překvapivými novými   obraty a závěrem. Leonardo   di Caprio konečně ukazuje i   jiné stránky svého   hereckého talentu. A měl by   se jich spíše držet a   vytvářet více   charakterních rolí, k nimž   řadím ještě Letce. Kvality   na to po shlédnutí tohoto   filmu určitě v mých očích   má.
petrusmev
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2016
Ohromné tempo bez jediného   hluchého místa (skoro jakoby   šlo o sestřih ukázek z   něčeho hodně dlouhého) a   vynikající výkony herců   (zvláště Leonarda DiCapria)   v nejednoduchém,   nejednoznačném a nechutném   policejně-mafiánském   prostředí.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Skvělý ,do detailu   propracovaný příběh agenta   FBI který je nastrčen do   mafiánské rodiny, mezitím   mafián nastrčený do FBI se   ho snaží odhalit . hvězdné   obsazení ,jasných 10
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2009
Departed řadím mezi jeden z   nejlepších krimi thrilleru.   Scorsese naplnil film   hvězdnými postavami, které   je nádhera sledovat.   DiCaprio jako tajný policajt   nemá chybu. Napínavý   thriller plný zvratů až do   samého konce.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.3.2023
Nebylo to vůbec   špatný,trochu mi vadila ta   délka filmu vypustil bych   nějaké dialogy a zkrátil   tobylo by to   akčnější,jinak herecké   obsazení super,Wahlberg   sprostej jak   dlaždič,policajti jeden   podrazák vedle   druhýho,hlavní mafián   Nicholson tam sedne a ten   konec jeden odpráskne   druhýho super.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2009
Naprostá parada od filmu   jsem moc nečekal ale moc   mně překvapil naprostá   senzace už hodně dlouho jsem   se tak u filmu ač akčního   nepobavil.Skvělé obsazení   skvělé téma a senzačně   natočeno.
Kuvik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2009
Film s príliš negatívnym   nábojom, so záplavou   vulgarizmov a arogantného,   resp. necitlivého   vyjadrovania. Jack Nicholson   ako mafián najhrubšieho   zrna, dokonca si môže podať   ruku so samotným diablom,   keď použije známu hlášku   "Non serviam - Nebudem ti   slúžiť". Ale aspoň sa   na nič nehrá, naproti tomu   Matt Damon hrá akože navonok   toho dobrého policajta, no   neviem kto z nich dvoch je   vlastne horší ? Filmu   nemožno uprieť kvalitné   spracovanie, veľmi slušný   scénar, resp. napínavý   priebeh (ale často aj dosť   nereálny) a viacero   výborných hereckých   výkonov, kde jasne kraľuje   L. di Caprio, no brutálny   charakter (najmä v druhej   polovici) a celkové podanie   tohto trileru ma príliš   neoslovuje.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2013
Z prvu jsem nemohl pochopit o   co se ve filmu jedná.   Nechápal jsem úlohy   různých postav a říkal   jsem si, že tento film asi   nebude tolik dobrý, jak tady   někteří uživatelé   píšou. Ale pak film nabral   jinou obrátku a vše se   vyjasnilo a podívaná se mi   začala velice líbit.   Suprové herecké výkony   hlavních i vedlejších   rolí, hlavně Jacka   Nicholsona.
Co mi na   filmu ale vadilo byla pořád   neustále ta veselá muzika,   která se spouštěla i při   akčních scénách. Matt   Damon mě postupem času   začal štvát, ale nic ve   zlém, protože to byl účel   režiséra, ale Saša Rašilov   jako jeho dabér nic moc.

SPOILER: Na tom   konci, jak ten maník zabije   Leonarda a pak toho černocha   jsem myslel, že do toho   praštim. Přišlo mi to   hodně nereálné. Když ten   černoch vidí mrtvého Lea a   za ním pachatele, tak ho snad   hned oddělá, ne? Ale ono to   bylo obráceně a pachatel pak   zabil i toho černocha.   Prostě to byla obrovská   filmová hloupost.

Film se mi ale pak velice   líbil, nicméně když tenhle   snímek dostal Oskary, tak   proč také něco nezískala   Tajemná řeka? Tajemná řeka   je podle mě lepším filmem a   přesto film Clinta Eastwooda   nedostal ani muk. Nechápu,   kdo v tý Americe ty Oskary   vybírá, protože mi to v   tomhle přijde dost   nelogický.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Jeden z nejlepších remaků   všech dob, který ve   většině případů   překonává originál.   Scorsese sice není moc rád   když se Identita nazývá   remakem ale je to více než   patrné. Scorsese však filmu   dodává svůj obvyklý   gangsterský šmrnc čímž se   od originálu velice liší.   Navíc má film více postav a   ještě k tomu si Scorsese pro   film vybral špičkové   obsazení kde hlavně exceluje   Jack Nicholson jako hlavní   gangster. Zdatně mu však   sekunduje i Matt Damon a   dokonce i z DiCapria se   konečně začíná stávat   herec.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.3.2013
Tak tohle na mě zapůsobilo   přesně, jako když český   zpěvák přezpívá světový   megahit - pokud ho neznáte -   dobrý, ale běda, pokud   vašim uším zazní   originál. A třikrát běda,   pokud jste měli tu čest   poslechnout si původní   píseň jako první...   Zkrátka a dobře - záře   hvězd, motherfuckerský   slovník a špinavý Boston   nemají šanci dosáhnout na   adrenalinovou poetiku Volavky   s duší. Čtvrtá hvězda je   za DiCapria, Nicholsona s   Damonem v tomto snímku   vnímám pouze jako velkou   finanční zátěž.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.11.2012
Geniální krimi s perfektním   obsazením a hlavně skvělou   zápletkou, která nenechá   diváka ani na chvíli v   klidu. Přes délku filmu   výborné napětí, žádná   hluchá místa - oskary to   nedostalo za nic =)
goranchorvat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Lahůdka
Jeden z nejlepších né-li   nejlepší krimi thriler   který jsem kdy v životě   viděl, přehlídka famozních   hereckých výkonů zvláště   pak Di Capria,Nicholsona v   režii famózního Martina   Scors.Dějová linie vám   nedá ani na vteřinu   vydechnout, rozmanitost postav   a dějová zápletka jak by se   zprvu mohla zdát již   mnohokrát zpracována, má   několik nečekaných   dějových zvratů které vás   doslova pohltí.Na konci filmu   máte pocit že by jste si   dali ještě tak 2 hod   přídavek.Famózní !!!
Snura
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Po pravdě řečeno, myslím,   že Scorsese natočil už   mnohem lepší filmy. Oscary,   které posbíral za tento   snímek, byly tedy spíše za   jeho celoživotní zásluhy ve   filmovém světě. Škoda,   námět určitě výborný a   dalo se z toho, zvlášť při   tak skvělém hereckém   obsazení dostat jistě více.   I když ty hvězdy... Sheen a   Baldwin měli vlastně jen   štěky, Wahlberg také   nedostal mnoho prostoru, Damon   byl mnohem lepší jako Jason   Bourne a především DiCaprio   odehrál už mnohem lepší   role, než byla tato. Ale Jack   Nicholson, ten byl tradičně   výborný.
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.4.2007
Kokám,koukám a stále   čekám,kdy že to přijde,ten   strhující zážitek na   který budu vzpomínat - a   ono opět nic.Já   nevím,nějak mi tvorba   Martina Scorsese připadá   stále   stejná,šedá,nevýrazná a i   zbytečně složitá.Stejně   jako Letec je to pro mě jen   zajímavý příběh,slušně   natočený,se scénářem z   části kopírující   Volavku,z části vycucaný z   prstu a jako celek působí   složitě a místy i   nelogicky.Avšak narozdíl od   Letce je přece jen toto dílo   poutavější a není tak   nudné,z čehož plyne,že   jsem u něj neusnul,ale   stejně už musím hodně   přemýšlet a vzpomínat o   čem to vlastně bylo a co tam   šlo.Herecká elita co se zde   objevila a co je tak klasická   pro mistrovi filmy,mě nějak   zvlášť nezaujala a   nejvýraznější byl Jack   Nicholson,ikdyž je to spíš   jeho zjevem,než tím co   předvedl.Leonardo i Matt byly   skoro jak dvojčata,pletli se   mi jejich postavy a celkově   byly oby nevýrazní.Vyjímkou   byl snad jen Martin   Sheen,kterému role sedla a   scény s ním byly jistým   oživením děje.
  Suma sumárum Skrytá identita   nemá drive, postavy jen   přichází a   odchází,odříkají své   dialogy,prohodí pár   vtípků,pronesou pár   zajímavých hlášek a   překombinovaný scénář   při tom jen pomalu a pomalu   plyne.
Barney94
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.6.2018
Chvílemi jsem se ztrácel,   ale celkově se mi film   líbil. Nejlepší postava   byla Frank Costello. Jen   některé scény nemusely být   tak dlouhé.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.12.2013
Skrytá identita
je hodně hustej film,u   kterého se i přes jeho   délku nudit   nebudete.Parádní herecké   výkony,zajímavý   námět,dobře natočeno,super   hlášky,lze jen doporučit...
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2009
Brilantní film se spoustou   zvratů,které opravdu   nečekáte.Paráda!Co film   podle mě sráží, je postava   Madeleine.Je to vyloženě   figurka,která slouží jen   jako chudá berlička ke   zdramatizování děje.Navíc   opravdu ani po velmi,velmi   dlouhé době nechápu,jak jí   DiCaprio dostal do   postele.Musel by hrát sám   sebe jako hvězdu,ale takhle?
lion71
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2015
Výborný
scénář a dobré herecké   výkony. Já jsi nemůžu   pomoct ale Nicholson si ty   své negativní role   vyloženě užívá, je tak   pravdivě odporný až z toho   mrazí v zádech.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Takhle nějak si představuju   dnešní Boston,temný,zlý   člověk pokud není hodně   dobrej Přítel Franka   Costella se musí bát aby ho   právě vynikající Jack   Nicholson neposlal čuchat   drny,a teď k   film,napínavý,výborný   scénář, skvělá atmosféra   Martyho režie je zkrátka   geniální při výběrů   herců nemohl zvolit lépe.Ten   konec mi přišel až moc   zmatej ale měl něco do   sebe.A Oscar?? mno letos byla   slabá nominace.
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.4.2013
Sérii Volavka jsem viděl   před několika měsíci. Bylo   to fajn. Až do teď jsem si   však nemyslel, že bych byl   nějaký její velký   obdivovatel. Ano, mělo to   nápad, mělo to emoce, mělo   to spád, mělo to atmosféru,   mělo to výborné herce a   taky zcela dokonalou hudbu (s   postupem času je to u mě   jeden z nejlepších OST   vůbec). Po shlédnutí   Skryté identity si však   stále více uvědomuji, že   ten film má jenom minimum   slabých míst, a teď díky   seznámení s tímhle   hollywoodským flákem ve mě   teprve začíná pořádně   rezonovat (dokonce mě to   donutilo jí bod v hodnocení   jen tak přihodit), navíc mě   to nutí k brzkému   opětovnému shlédnutí,   alespoň prvního,   nejvydařenějšího a   samostatně fungujícího   dílu.
Z mnoha důvodů   jsem rád, že jsem se včas   doslechl, že onen mistrův   majstrštyk, který konečně   páni akademici shledali   dostatečným pro udělení   ceny za nejlepší režii je   „pouze“ remakem jakési   pár let staré hongkongské   kriminálky. Díky tomu jsem   totiž nebyl zmlsaný z této   americké verze a dokázal si   originál užít naplno. Bez   všeho toho pozlátka. Ehm.
Skrytá identita má hned   několik zásadních   problémů, pokud jste viděli   Volavku, pokud ne, problémů   ubyde, ale ani potom to není   zdaleka nezapomenutelný film   (obzvláště v kontextu s   předchozí Scorseseho   tvorbou).
Hlavním   kamenem úrazu asi zůstává   už jenom ten fakt, že je to   remake. Žádný „film,   volně vycházející z/se   inspirující“ ale spíše   opravdu sprostá vykrádačka.   Dá se totiž říct, že   jediné scény, které mají   opravdu atmosféru jsou ty,   které jsou téměř   políčko po políčku   zkopčené z originálu. A i   když nejsou špatné,   působivosti Volavky ani tak   nedosahují. Scénárista   William Monahan by v tomhle   případě zasloužil spíš   jednu do zubů, než zlatýho   plešouna za něco takového.   Nebojím se totiž říct, že   téměř veškeré jeho   vlastní myšlenky jsou   nudné/blbé/otravné/místy   až parodizující sebe sama   (postava Jacka Nicholsona,   při vší úctě k němu, by   se hodila spíše do komedie   než do „gangsterského   eposu“ (kterým se Skrytá   identita tváří být).   Zkrátka jeho nápady jsou   povětšinou naprosto   zbytečné. Kdyby nakonec   obšlehl scénář pánů Maka   a Chonga slovo od slova, byl   by výsledek mnohem   lepší.
Tím, že   režisér spojil tři, zhruba   100 minutové snímky do dvou   a půl hodin, by se dalo   čekat, že vznikne jedna   dlouhá, napínavá a   zábavná jízda. Jenom ten   první přívlastek ve   výsledku platí. Vznikla   totiž dlouhá (ve smyslu   opravdu táhláááááá),   místy zajímavá, místy   naprosto nudná, mnoha   zbytečnými, stále se   opakujícími dialogy   rozmělňovaná jízda. Občas   se trochu dupne na plyn, aby   se vzápětí o to prudčeji   brzdilo...A já radši   plynulou jízdu. Paradoxně   tedy zkrouhnutím stopáže   snímek absolutně ztratil   tempo. Kapitolou samotnou pro   sebe je trochu   překombinovaný konec, v   originálu to docela fajn   fungovalo (až mě to skoro   šokovalo), tady se to ale   muselo nečekaně   přizpůsobit nějakým   normám a tudíž zlo musí   být potrestáno. Ani tak to   sice není typický   hollywoodský konec   čehokoliv, ale už jenom tou   drobností to opět ztrácí   na působivosti. Nejlepší   scény? Seznámení s Frenchem   v baru, pornokino, 344 Wash   poprvé a koneckonců i to   překombinované 344 Wash   podruhé, několik momentů s   Farmigou a DiCapriem.
Musím se však zastavit u   herců. Identita mi po   premiéře zůstala v hlavě s   poznámkou „plno hvězd.“   Jak už to tak bývá, méně   je mnohdy více. Faktem totiž   je, že opravdový prostor   vyniknout mají jenom tři z   nich – totiž Nicholson (až   přehnaně moc zbytečného   prostoru), Damon (možná   chvílemi trochu toporný,   paradoxně kvůli tomu ale   dost přesvědčivý) a   DiCaprio. Pokud měl někdo   dostat Oscara, tak to byl   určitě poslední jmenovaný.   Tenhle chlápek u mě   vystřídal už mnoho   různých statusů od „ten   trapák z Titanicu“ (asi v   mých 12 letech) přes „ale   jo, on je docela dobrej“ (20   let) k „sakra, jakoto že   toho kluka nemám ve svý   TOPce?! (současnost). Přesto   mám pocit, že ani jeden z   výše jmenovaných, včetně   Lea na původní herce nemá.   Za což ovšem opět může   jistý Monahan. Ostatní   zúčastnění? Martin Sheen   má v mých očích podstatně   blíže k nominaci za   nejlepšího herce ve   vedlejší roli, než   skutečně nominovaný   Wahlberg. Já vím, četl   jsem, že Identita je nejvíc   „fuckující“ oscarový   film v historii, ale opravdu   si nemyslím, že když milý   MarkyMark obstará 50% těchto   „fucků“, které semtam   proloží nějakou tou   spojkou, předložkou či   citoslovcem, že je to   dostatečný důvod k nominaci   (ještě že ho nakonec   nezískal). Vedle Sheena a   DiCapria mi tak nakonec   udělala radost ještě Vera   Farmiga. Ta její role není   (nečekaně) nijak   vyjímečně napsaná, přesto   má tahle holka úžasný   kouzlo.
Když se mám   zmiňovat o řemeslné   stránce, tak tady tvůrci   vedle nešlápli, obraz je   čistý, těch několik málo   efektů má úroveň a je na   tom zkrátka tak nějak   poznat, že to všechno stálo   velký peníze a zároveň to   působí docela obyčejně.   Opět musím zmínit Volavku,   jejíž mírně omšelý look   přispíval atmosféře   podstatně více. A pak ta   hudba. Zatímco v Infernal   Affairs tvoří jeden ze   stěžejních pilířů, zde   jí opravdu beru jenom jako   doplněk, který pasuje tak   dokonale, že jsem jí po   většinu času vůbec   nevnímal. A to není   rozhodně pochvala.
Ve   výsledku je to slušný film,   pokud neznáte Volavku. Pokud   ano, je to spíše nepříliš   povedená předělávka, s   pár vlastními zbytečnými   nápady, se stonásobým   rozpočtem, tunou známých   xychtů a 4 plešouny. Bez   emocí. Spádu. Originality.   Atmosféry. Výrazné hudby.   Ale skoro s 300 mega na   celosvětových tržbách   komerčně druhý   nejúspěšnější Scorseseho   film (Bez zohledňování   inflace). Jakto?
Zimmy871
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Nicholson + DiCaprio =   zajimava kombinace. Film vas   vsadi do irske mafianske   rodiny. Kez by Nicholson byl   nesmrtelny a stale natacel   filmy podobneho razeni, ale   bohuzel uz je na nem jeho vek   v tohhle filmu videt.
Charlie35
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.10.2010
Čistokrvný policejní   thriller z dílny Martina   Scorseseho mě velmi   potěšil, neboť tento druh   filmů mám velmi rád. Ze   začátku trochu   překombinované, ale pak už   to odsejpá, je to paráda.   Jack Nicholson opět září   svým ďábelským charismatem   a osatní herecká esa s ním   zdatně drží krok.
mikee007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.10.2016
Všichni se filtrovali, někteří i infiltrovali..
Film Skrytá identita mi   hodně připomněl knihy   Fredericka Forsytha. A to je   pochvala, protože je   miluju.
Je to hlavně   skladbou příběhu. Nejprve   pomalý rozjezd,   vysvětlování kdo je kdo, a   následně pak svižný dej a   dechberoucí finiš.
Divák nakonec zjistí,   že skoro všichni jsou   něčí špioni a může   občas působit problém se v   tom chaosu neztratit. Za to   ostatně strhávám jeden   puntík.
Nicméně   Martin Scorsese opět   dokázal, že točit umí a   výběrem herců se strefil do   černého. Všichni jsou ve   svých rolích dokonalí.   Takže za mě super. Až   Scorsese opět něco natočí,   určitě se půjdu infiltrovat   do kina.
Pardal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2007
Hodně dobrá detektivka,   rozhodně lepší než   Scorseseho předchozí Letec a   Gangy v New Yorku, ale tenhle   snímek se podobá špíše   Mafiánům nebo Casinu a   oproti nim přeci jen dost   zaostává, jednak Di Caprio   není De Niro, herci vůbec   nedosahují kvalit jako   předchozí oblíbená   Scorseseho sestava... Navíc   je film vymyšlený takže se   v něm najdou momenty kterým   bych v reálu moc nevěřil...   The Departed má smůlu v tom   že režisérovy předchozí   gangstery byly   nepřekonatelné a potom i   přes to, že se jedná o   nadprůměrný snímek , mě   spíše sklamal!
Tom_Hardy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.11.2007
Svižná mafiánská   hříčka, ve které Scorsese   připomíná, že málokdo to   s mafiány umí tak jako on.   Ani na minutku jsem se   nenudil, což je nepochybně   dáno i tím, že jsem   neviděl originál. Nicméně   i kdybych už věděl, co se   má dít, pořád bych si   stejnou měrou vychutnal   herecké výkony všech   zúčastněných, živelným   DiCapriem počínaje a   pološíleným Nicholsonem   konče. Akorát Damon mi   přijde tradičně   nevýrazný, ale o to lepší   je pak hra se sympatiemi a   především silnější   finiš, ve kterém se krví   nešetří. Parádní hra na   kočku a na myš, která   stojí na vynikajících   hercích, Scorseseho   patřičně starosvětské   režii a správné dávce   černého humoru (jen málokdy   se někde zabíjí tak   „suše“). A propo,   příznivci předlohy možná   budou skučet (nejspíš   stejně nesmyslně, jako v   případě Lake House), ale   Skrytá identita rozhodně   nevypadá na to, že by byla   pouhým vykleštěncem   něčeho jiného. Funguje   zcela samostatně, každý   prvek příběhu má své   místo a každá postava svůj   účel...
JVSoolen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2008
Staromilsky natocena   kriminalka, napinava do   posledni minuty a dobre   zahrana a natocena. a ten   finalni zaber s krysou, to je   vrchol geniality.
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2012
Ten kdo viděl hongkongskou   Volavku (2002) zjistí, že   scénář je téměř stejný.   Co ale dělá Srytou identitu   vskutku výjmečnou filmouvou   lahůdkou je to koření   Scorseseho režie a bravurní   herecké výkony hvězdné   trojice.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.7.2011
Nikdy bych neřekl, že bude   americká sřílečka, kde   potoče krve víc jak v Nilu a   dám tomu 9/1o, ale pod touto   prací je mistrovský podpis   Scorsese a když proti sobě   postaví dvě krysy, kterými   jsou Matt Damon a Leonardo   DiCaprio a jejich   "otcem" je   Nicholson, opravdu nešlo   jinak. Fuckt!
Papaja73
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Dynamická,akční podívaná   u které se rozhodně nudit   nebudete.Je to herecký   koncert Damona a DiCapria a je   opravdu těžké   posoudit,který z nich z   tohoto duelu vyšel   vítězněji.Film má   výbornou zápletku,akce   střídá akci a napětí by   se dalo krájet.Jeden z   nejlepších snímků,jenž   byl v daném žánru v   poslední době natočen.
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.3.2007
The Departed
Herecky nabouchaný film, kde   výkony samotných aktérů   místy vyráží dech.   Nenašel bych žádný nudný   okamžik ani momenty v   nižším tempu, především   záslouhou trojlístku   DiCaprio, Damon a Nicholson, i   když uřvaný a věčně   prudivý M.Wahlberg tomu dodal   šťávu. Překvapivý byl   samotný závěr, kterému   jsem se i zasmál, v dobrém   slova smyslu. Za super   podívanou, kterou 'Skrytá   identita' určitě je, může   nejspíš Martin Scorsese. Ale   zase takovou revoluci bych v   tom neviděl, ničím neurazí   a přinese radost většině   diváků.
olgab
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2008
K tomuto filmu je skoro   zbytečné se   vyjadřovat,jedině,že bychom   chtěli házet samými   superlativy.Prostě Martin   Scorsese.Mafiánky mu jdou   jedna báseň.Rozhodně si   udělené Oscary   zaslouží.Nutno ocenit   herecké výkony všech   herců,především   DiCapria,který se tak ukázal   v úplně jiné poloze než v   předešlých filmech.Skvělý   film,kterému se nedá nic   vytknout.
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.4.2011
Typický Scorseseho film -   drsná mafiánská krimi bez   happy endu a zas výborná!   Kvůli DiCapriovi jsem ji   stále odsouvala, ale musím   říct, že tady mi nevadil.   Napínavé to bylo tak, že   jsem to chtěla na chvíli   stopnout, protože se to   nedalo vydržet.Mám jen jednu   logickou výtku ke konci a to,   jak se ocitl na místě   závěrečného setkání na   střeše ten čtvrtý, ale to   se dá odpustit.
ValaMalDoran
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Film plný policistů,   donašečů, nikdo neví kdo   na koho donáší. Na konci se   mezi sebou jeden po druhým   posřílí. Akční film je to   hodně. Akorát jsem   nevěděla, komu mám fandit.
michal33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2008
Nabitý děj a dokonalý   herecký koncert mých   oblíbenců DiCapria,Damona a   Nicholsona...skvělá   podívaná a hlavně solidní   výkon L.DiCapria,který se   velice dobře přehrává z   rolí nedospělých chlapců   do rolí pořádných   chlapů...
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Film jsem shlédla, souhrou náhod
třikrát během týdne. A   vůbec toho nelituji.   Doporučuji! Film můžete   vidět třeba desetkrát a   stejně vám něco unikne. Je   to film, že kterém excelují   snad všichni, kdo v něm   hrají. Nemám, co bych tomuto   filmu vytkla. Bourne se nám   pěkně vybarvil!
movie-freak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.6.2011
Dokonale zdařená kopie filmu   Volavka z roku 2002. S tím   rozdílem, že zde jsem si   nepletl hlavní protagonisty (   asiati jsou si dosti   podobní). Jo a taky je tento   film více znám, i když jde   s Volavkou o naprosto   totožné děje. Proto dávám   9 z 10.
BlackElvis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Ballhaus se Scorsesem odvedli   skvělou práci. Celkově je   to ale takový málo   uvěřitelný. Nebýt herců   skončí tento film   pravděpodobně mezi těmi   průměrnými sračkami.   Nicholson při natáčení   nejspíš dostal naprostou   svobodu a je to jen dobře.   Zasranej mafiánskej boss, to   je přesně to, co potřebuje.   Wahlberg geniálně   hláškující, trochu   otravnej ale správnej polda.   Damon je č****. DiCaprio   předvedl něco, o čem se dá   bezpochyby říct - geniální   výkon. Ve Skryté identitě s   ním nikdy nevíte, co zrovna   udělá, nebo jak se rozhodne   a udržuje film ve skvělém   napětí.
Nymeria
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.12.2011
výborný film od Martina   Scorsese a samozrejme   výborní herci...proste   krimi, drama, všetko tak ako   má byť :)
Gredor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.9.2009
Je to hodně poutavé   kriminální drama s   propracovaným dějem a   doopravdy s nečekaným   vyvrcholením filmu. Super   film!
Amthauer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2009
Nebudu pět žádné ódy na   scénář - že není hloupý   je zřejmé, ale žádné   ultra-zvratové orgie alá   Prison Break nebo Dark Knight   se taky nekonají,   přinejmenším jednou věcí   budete sice před koncem filmu   asi překvapeni, ale o tom ten   film není. Ten film je o tom   pozorovat dva hlavní   protagonisty a to, jak se   vypořádávají se svou   "trojjediností",   tj. s tím, že existuje   rozpor mezi tím, jací jsou,   na co si hrají a jak je vidí   okolí - které je pravé já   osoby a jaké z toho vznikají   nejistoty v psychice, o tom je   tenhle film. A velmi tomu   napomáhá skvělé   ztvárnění Deppem a   DiCapriem, přičemž hlavně   druhého jmenovaného bych   opravdu vyzdvihl a myslím,   že nejen tímto filmem už   musel definitivně umlčet   všechny, kdo se pořád   nemůžou přenést přes   fenomén   "Leo-z-Titaniku-idol-srdc   í-puberťaček".   Samozřejmě ani   (skoro)vedlejší role nejsou   docela bez vývoje či   charakteru a také je   výtečně ztvárnili zéjmena   Nicholson s Wahlbergem. Takže   to je to, o čem toto dílo je   - opravdu skvělí herci.
Stegr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Tomuhle filmu Oscara za   Nejlepší film ze srdce   přeju! Výborně jsem se u   něj bavil. Neznamená to ale,   že bych se často smál,   spíš mě každou chvíli   napětím mrazilo v zádech...
Pauleta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Není pochyb o tom, že   Scorsese natočil lepší   filmy, které by si Oscara   zasloužily více než Skrytá   identita. I tak jde ale o   výborný snímek s dobrými   hereckými výkony.
Markst
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Až na nějaký hluchý místa   tenhle film nemá chybu,ale za   ty místa jsem dal o dva   stupně níž, protože mi   přišlo že jich tam je   docela dost, ale jinak ten   příběh a hlášky Marka   Wahlberga nemaj chybu.
viana
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.10.2009
identita
Nejlepší napínavé drama s   nečekaným koncem,bezva   obsazení,prostě tento film   nemá jedinou   chybičku!!Vřele   doporučuji!!
m6k
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.6.2017
Scorsese se vždy snese...
Film jsem si pustil, protože   jsem o něm někde dočetl,   že je o policejní kryse   nasazené do mafiánského   gangu a zároveň o   mafiánské kryse nasazené do   policejního sboru. Kdy mezi   mafiánským bossem a krysou   je takový freudovský,   otcovsko-synovský vztah.   Navíc, že toho mafiána   hraje Jack Nicholson, to byla   filmofilská výzva.
Film má vůbec silné,   hvězdné herecké obsazení.   Tu policejní krysu, nasazenou   do mafiánského kožichu,   hraje Leo(š) di Kapřík a je   to druhý film, ve kterém se   mi herecky opravdu líbil,   (tím prvním byly Celebrity   Woodyho Allena). Tu druhou   krysu, opačného gardu, pak   hraje démon Matt Damon.   Dále například i Vera   Farmiga, (která mě tak   okouzlila, coby Norma   Batesová, v seriálu Bates   Motel), a další plejáda   prvoligových hollywoodských   plejerů.
Je to   nadprůměrná gangsterka s   výbornou psychologizací   postav. Snad jen ten   unhappyendový závěr je   trošku divoce   překombinovaný. Martin   Scorsese se ovšem v   podobných žánrech pohybuje,   jako žába v louži a jeho   filmy stojí za vidění. Tak   je tomu i tentokrát, jen ta   móda dvouapůlhodinových   filmů mě příliš   neoslovila. Kdyby se taková   půlhodinka prostříhla,   filmu by to prospělo, jak   stromům v sadu.
Jekky
Hodnocení:
Přidáno: 13.10.2007
tento film je podobný žánr   jako zelené peklo i když   brutálnější zelené peklo   je lepší ale i tohle je   zajimavé rozuzlení a   zajímavá zápletka
ender
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Jak se u remaku vyhnout   srovnání s originálem?   Neznat originál. Jenže já   ho znám. Ve Volavce je o   znatelně víc napětí.   Skrytá identita vypráví   příběh srozumitelně, skoro   polopaticky a nabízí   maličko odlišný závěr,   který kdyby si pan režisér   odpustil, získal by asi ode   mě o hvězdičku víc.
FDbJakub
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.11.2008
Hvězdně obsazený krimi film   čerpá z nejednou   zpracovaného scénáře, co   se dá. Aby však nebyl jen   pouhým remakem na starší   filmy, přischystá nám na   konec nejedno překvapení.   Celý film se snažíme   rponiknout do problematiky   hlavních postav, když už   konečně jsme s postavami   zžiti, Scorsee nám je   doslova v jedné sekundě   zabije. Film je tedy   vyjímečný nejen svým   skvělým zpracováním, ale   takétímto koncem.
Největší radost mi   udělal Leonardo Di-Caprio. Od   tohoto filmu jsem háklivý na   to, když někdo řekne, že   je to jen ulízánek z   Titanicu. Bradka a krátké   vlasy, ostrý pohled udělali   své. Nejenže však tvrdě   vypadal, ale také svou roli   výborně zahrál. U Matta   Damona toho k řečení již   tolik neni, zahrál dobře,   ale ničím nepřekvapil. A   pak je tu samozřejmě   Nicholson, který jako vždy   dokazuje, že stále nepatří   do důchodu. Ba naopak, neumim   si představit nikoho lépe,   kdo by tak famózně zahrál   mafiána. Nicholson jej   vlastně ani nehrál,   Nicholson jím prostě byl.   Neméně dobře zahrál i Mark   Wahlberg, který ačkoliv byl   jistě nejsprostším   článkem celého filmu,   vyšel z příběhu bez újmy.   Tito všichni herci spojují   dohromady geniální film,   který z pozadí koordinuje   Martin Scorsee.
Tak so   řikám, že se na něj asi   ted půjdu podívat.
mischel251
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2011
Tak včera som mala možnosť   vidieť tento film a stálo to   teda za to, v hlavných   úlohach moji naj herci ako   Matt Damon či MARK Wahlberg,   ale aj Leonardo Dicaprio boli   skvelý. Film bol strašne   napínavý až do konca vôbec   som netušila ako to môže   skončit.Ozaj veľmi dobré!!!
zeus12xy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2015
Hodně dlouhé a napínavé   krimi, které stojí za to   vidět. Má atmosféru i   hvězdné obsazení. Ale   bohužel spoustu logických   trhlin, takže se nedá   považovat za věrohodné.
Thomax
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.6.2008
Takhle má vypadat napínavý   thriller. Zaprvé bych   ohodnotil perfektní   obsazení. Jack Nicholson má   na padouchy prostě ten   správný ksicht a hrát je ho   asi hodně baví. Leonardo   DiCaprio se konečně odtrhl   od své přeslazené a   milenecké minulosti a je to   jen dobře. Matt Damon je   možná až moc usedlý, ale   co se dá dělat. Zápletka je   brilantní. Celou dobu   fandíte tak trochu oběma   stranám a čekáte kdy se   celá utajovaná akce sesype   jak domeček z karet. Konec je   absolutním vyvrcholením   celého filmu a najde se asi   málo diváku, co čekalo   právě takovýto konec.   Prostě skvělá podívaná.
Komparsista11
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2009
Konečně pořádná krimi,   kde Caprio nehraje   zamilovanýho mladíčka.   Žádný zamilovaný scény,   prostě drsnost reality. Jako   příznivec nové americké   kinematografie považuju   tenhle film za jeden z   nejlepších, co jsem viděl.
PogoJoe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Kvalitní, solidně   zpracovaný   policejně-mafiánský   thriller. Ale nejlepší film   roku? NE. Dodržel mé   očekávání, avšak   nepřidal nic navíc. Herecky   vévodí LdC a JN, nezklamal   nikdo. Líbivě padnoucí   hudba pana Shorea, zábava až   do konce, nikoli však   strhující. 4 hvězdičky,   ani o chlup víc.
matne
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.10.2013
"100.lidí = 100.názorů..."
Udělal jsm chybu. Díky   "chvále ze všech   stran," a "velice   pozitivním   komentářům," jsem od   filmu čekal příliš... Ač   je slušně obsazen, prvních   20.minut, je jakýsi   "nutný předkrm."   Děj se rozjíždí kolem   60-té minuty, kdy je i   "sem - tam príma   akce." Přesto jsou   "nápadná výplňová   místa." Z děje by se   dalo "vytěžit" -   myslím daleko více. Takto   divák čeká "kdy se   opět posune kupředu..."   Herecké vykony na slušné   úrovni.Takto pojatý děj, je   vhledem k minutáži vleklý.   Potěšilo mě až posledních   30.minut "kdy je děj   přímo strhující a stále v   akci." Umělecký   přínos subjektivně   minimální. Přesto   DOPORUČUJI, avšak   "nečekejte   neskutečné!"
P.S.Obdivuji kohokoli -   jež "Skrytou   identitu" shlédl   vícenásobně.
aribary
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.3.2010
Martine ty lumpe!!!!
Krucinál,to se dělá   tohleto!!!Dvě a půl hodiny   čučím jak magor do telky a   fandím Leovi aby se z těch   srač.k vyhrabal a začal   konečně normálně žít a   čekám konečně,kdy si ruka   spravedlnosti sáhne po kryse   Mattovi
a najednou   prásk Leo death a ještě ke   všemu ho picne někdo,koho   jsem si za celý film ani   nevšiml že tam hrál.Dvě a   půl hodiny našlapaného   děje a najednou rozuzlení   během půl minuty a dvou   výstřelů???Styď se a   koukej natočit pokračování   s pěkným oslím můstkem,že   to Leo přežil a jde po   zbytku bandy mafiánů ve   spolupráci s tou fešnou   psycholožkou???Co Ty na to   pane Scorsese???
Le_Chuck
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2007
Volavka natiahnutá do   oblečku Godfellas. Solídne   remeslo, ktoré v záplave   všadeprítomnej surovosti   (vraždy, intrigy, podrazy) a   klasických Scorseseho   trademarkov (brutalita,   šialení zabijaci, fuckujúci   pózeri) nedovolí divákovi   sa príliž nudiť. Nič viac,   nič menej.
Monk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.11.2007
Ano, je to remake   hongkongského filmu Volavka.   Ano, Scorsese natočil lepší   filmy. No a co má jako sakra   bejt? Ani tyhlety řeči těch   rádoby kritiků mi   nedokázaly ten film znechutit   a královsky jsem se bavil.   Úžasní Matt Damon a Jack   Nicholson, překvapivě dobrý   Leo DiCaprio a výborná   režie Martina Scorseseho   (jako ostatně vždy). Oscar   byl zasloužený!
yakub
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2007
No koukl jsem se na ten film   spise kvuli reziserovi, ktery   teda jako konecne dostal za   ten film oskara a i obsazeni   rikalo, ze by to stalo za   shlednuti. Po filmech a hlavne   nominacich na oskara za   Zuřícího býka, Mafiány,   Letce, kdy mu to vzdy uniklo,   jsem si rekl, ze se teda   kouknu, ze to musi byt   pecka...
No koukat se   na to da :) Chvilema jsem se   sice ztracel, ale film ma   urcitou linii deje, kterou   clovek snadno odhadne a tak   zhruba vi, na co se kouka a co   se bude po cely film dit, coz   mi bralo trochu elan vydrzet   tech dalsich xxx minut   blablabla deje, nez prijde to,   co ja uz vim, ze prijde. Mala   zapletka na konci, CEKANA   pointa a vrcholny konec, ktery   si kazdy od zacatku preje.   Konec tecka ende.
Rezie podle odborniku   dobry... film podle divaka   prumerny..
palec   nerozhodnuty... vzhledem k   tomu, ze tam hrali dobri   herci, dobry (sice okoukany)   napad, ale abych neurazil, tak   palec mirne nahoru :)
Dudelino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.4.2007
Ano, ve Skryté identitě   Scorsese nějaké scény   doslova kopíruje, měl ale   prý k dispozici pouze   původní scénář, samotný   film nikdy neviděl, příběh   i postavy v jeho podání jsou   ale mnohem barvitější,   nápaditější, konec pak v   každém z filmů vyznívá   trochu jinak.
mudr.pavlik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2008
Velice povedený film.
Skvělý námět, scenář   i zpracování.
Velice   mě překvapil Leonardo di   Caprio, zahrál zde velice   dobře.
A závěr ...   boží mlýny melou pomalu,   ale jistě.
jedlickaj
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2007
No musím říct že herecké   osazení láka na shlédnutí   tohoto filmu jak magnet   špendlíky. Bohužel si   nemyslím že by způsob   zpracování scénáře byl   stejně kvalitní jako   obsazení. Film je místami   nepřehledný a to i v   závěru filmu. Postavy   dělají najivní rozhodnutí   které by neudělala ani   blondýnka. Škoda holt jména   herců a režiséra není   vše.
Regal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2010
Tak tenhle film zaslouží   absolutorium! Neskutečné   napětí od začátku do   konce. Takhle má vypadat   pořádná kriminálka. Vivat!   Rozhodně doporučím   každému, kdo má rád žánr   krimi. Díky pane Scorsese.
Danbenq
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Musím říct,že prvních   10minut jsem to moc nechápal   kdo je kdo protože Leonardo   DiCaprio a Matt Damon byli k   nerozeznání.Mě se tento   film líbil.Jack Nicholson tam   hrál supr i ostatní herci.Co   se mi nelíbilo a to jak herec   Mark Wahlberg tam sprotě   mluvil ale roli hrál   dobře.Určitě si tento film   nenechte ujít.
ryss
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.6.2009
Mám rád, jak Leonardo Di   Caprio hraje /až na Titanik/,   ještě když se k tomu   připojí dobrý scénař, je   se na co koukat.
BeesWax
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Podle mě výborně natočený   film, který rozhodně   dosahuje kvality Oscara, jen   pro mě, jako fanouška Jasona   Bournea, škoda že Bourneovo   Ultimátum nenatočili o rok   dříve..Identita by neměla   šanci...muj názor

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24952minih24952L.A. - Přísně tajné (1997) 
L.A. Confidential n
minih56610minih56610Bohem zapomenuté město (2008) 
Intrusos (en Manasés) n
minih58223minih58223Škola života (2009) 
An Education n
minih28323minih283236. den (2000) 
The 6th Day n
minih100789minih100789Pád Bílého domu (2013) 
Olympus Has Fallen n
minih38841minih38841Bella a Sebastián (1965) [TV seriál] 
Belle et Sébastien n
minih44679minih44679Servírka (2007) 
Waitress n
minih13756minih13756Nebezpečné hry (1998) 
Wild Things n
minih45096minih45096Těsně vedle (2007) 
The Heartbreak Kid n
minih17266minih17266Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 
One Flew Over the Cuckoo's Nest n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Volavka 3 (2003)

 Volavka 3 (2003)
Volavka 3 n
Wu jian dao 3
Žánr: krimi
Země: Čína / Hongkong
Režie: Lau Wai-Keung, Alan Mak

(remake)

Volavka 2 (2003)

 Volavka 2 (2003)
Volavka 2 n
Infernal affairs 2
Žánr: krimi / drama
Země: Hongkong
Režie: Lau Wai-Keung, Alan Mak

(remake)

Volavka (2002)

 Volavka (2002)
Volavka n
Infernal Affairs
Žánr: krimi / drama
Země: Hongkong
Režie: Lau Wai-Keung, Alan Mak

(remake)

TV Program

ČT1 - Bydlet jako... na plátně

17:00 - 17:30

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

17:15 - 18:00

4 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2003/1) [TV pořad]

16:40 - 17:55

39 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376382
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann