reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Skleněná past

Glass Trap

Další název:
Christmas Rush
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Skleněná past

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.3% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.6.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.5.2012
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.8.2009
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.6.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.12.2008
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.5.2012
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.6.2014
Komro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2008
mslezak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.12.2008
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2008
Arachnid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.3.2009
Kostelec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18861minih18861Silverado (1985) 
Silverado n
minih39406minih39406Malý svět Dona Camilla (1951) 
Don Camillo n
minih31763minih31763Atlantida: Tajemná říše (2001) 
Atlantis: The Lost Empire n
minih16591minih16591Poslední ples na rožnovské plovárně (1974) 
n
minih40004minih40004Sbohem, pane profesore (1969) 
Goodbye, Mr. Chips n
minih9052minih9052Chci domů (1989) 
Je veux rentrer á la maison n
minih44895minih44895Láska podle předlohy (2007) 
The Jane Austen Book Club n
minih68184minih68184Příliš pozdě na loučení (2009) [TV film] 
Too Late to Say Goodbye n
minih88451minih88451Blissovy trampoty (2011) 
The Trouble with Bliss n
minih47994minih47994Imigranti (2009) 
Crossing Over n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.3 %
2   - curil
1   - hvezdyn
1   - M.A.G.
1   - Roman333
9   - oulisna
7   - rosta12
9   - MILAN19611
5   - mrakoslap
6   - Komro
1   - mslezak
8   - LadaMVK
3   - Arachnid
2   - Kostelec

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

60 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

25 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

45 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517409
Plakátů: 250444
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.563/0.54