reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Skandál!

Bulworth

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
102 minut
„Pozor! Tento muž je rozhodnutý říci pravdu.“

Celkové hodnocení filmu Skandál!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.8.2009
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.12.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.12.2007
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.8.2009
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2016
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15459minih15459Parohy (1947) 
n
minih76516minih76516Vraždy v Yorkshiru: 1980 (2009) 
Red Riding: In the Year of Our Lord 1980 n
minih40562minih40562Killer (1989) 
The Killer / Die xue shuang xiong n
minih30149minih30149Zulu (1964) 
Zulu n
minih27091minih27091Přízrak svobody (1997) 
n
minih29739minih29739Králové sexu (2000) [TV film] 
Rated X n
minih35783minih35783Moje válka (2001) 
Boźe skrawki / Edges of the Lord n
minih25024minih25024Austin Powers: Špión, který mě vojel (1999) 
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me n
minih45546minih45546Bláznovo zlato (2008) 
Fool's Gold n
minih63023minih63023Zrádný prsten (2009) [TV film] 
Ring of Deceit n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 %
8   - curil
6   - rosta12
4   - yoogurt
4   - Raptor150
10 - mary.charl
1   - Kloby
6   - blackpoint
7   - shadowdark
6   - Kiki-Jiki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139598
Osobností: 599586
Fotografií: 517393
Plakátů: 250436
Obsahů a biografií: 128929

Poslední komentáře

Cirkus Humberto (1988) [TV seriá...

Cirkus Humberto
Pěkné pokoukání co je   člověk ochoten obětovat pro   cirkus. Jen my do toho   neseděli někteří   koprodukční herci. Vaškchu   to dotáhl až do samého   konce přes věškeré   úskalí.

Autor: wena | Hodnocení: 7 / 10

Odpojit (2012)

Odpojit
Takový menší návod jak si   dát pozor co člověk dělá   na síti. Docela si člověk   neuvědomuje jak se dnešní   používání síťě dá   zneužít od více >

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Papírová města (2015)

Papírová města
Od malička jí miloval ale   ona byla tajemná jak hrad v   Karpatech. Když se rozhodl   že jí opravdu chce a zblbnul   svoje kámoše co jim v hlavě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Rudý mák (1955) [TV inscenace]

Rudy mak, skladatel R. Glier

Rudý mák
Sice tendencny baletny film,   ale zaujimavy ako dokument o   baletnom subore 50. rokov   minuleho storocia vtedy este   ND Bratislava. Nedavno více >

Autor: PoppundGruber

Need for Speed (2014)

Autařská oddychovka

Need for Speed
Film s průměrným   příběhem odpovídající   zhruba hře, podle které je   natočený. Nejlepší na tom   asi je to, že tam nejsou   scény točené více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.888/0.863