reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Širé Sargasové moře

Wide Sargasso Sea

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Širé Sargasové moře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.7.2011
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.4.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.7.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.6.2011
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25063minih25063Akt (1997) 
n
minih51142minih51142Internát (2007) [TV seriál] 
El Internado n
minih18487minih18487Saturnin (1994) 
n
minih3490minih3490Báječný život (1964) 
Wonderful Life n
minih27245minih2724510 důvodů, proč tě nenávidím (1999) 
10 Things I Hate About You n
minih67699minih67699Obrněné operace 1 – Motory války: Obrněné útočné operace (2010) [DVD] 
Armoured Missions – Engines of War: The Armoured Assault Mission n
minih36179minih36179Paví pírko (1987) [TV film] 
Pávie pierko n
minih38888minih38888Goofyho má každý rád (2004) 
Everybody Loves Goofy n
minih41432minih41432Skrytá agenda (2001) 
Hidden Agenda n
minih10639minih10639Kouzelný měšec (1996) 
Kouzelný měšec n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - green-tea
4   - Lienocka22
9   - satyr
9   - Kycky
8   - Minnie
8   - rosta12
10 - Area
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.053/1.027