Duben
ohodnotit

Simpsonovi [TV seriál]

The Simpsons

Další název:
Simpsnovi / Simpsonovci; Die Simpsons
Rok:
1989
Délka:
22 minut, 667 dílů
„Každodenní příhody jedné typické středostavovské americké rodinky“

Komentáře k filmu Simpsonovi

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 137
klasifikátor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.8.2020
Tady zas jdu jednou absolutně   proti větru ale nemohu si   pomoct. Bože kde to jsme,   když humor představuje otec   opilecký primitiv a lenoch a   jeho synáček prolhaný   sprosťák, který neumí nic   než vymýšlet levárny a   podrazy. Pominu to jak to asi   působí na děti jako jednu z   cílových skupin. Mně se   tohle prostě nelíbí a taky   mě to uráží. Ať je z   téhle nevkusnosti na hrnci   třeba celý svět pro mě   bude vždy o několik levelů   výš náš poetický Krteček   nebo Křemílek a Vochomůrka.   Dal bych ještě méně ale   něco si zaslouží výborná   dabingová práce.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.10.2011
To už je dávno, co jsem to   sledoval. Prostě jsem se   přeorientoval na jiný styl   humoru. Nejvíc se mi líbily   ty poznámky na tabuli, co   psal Bart na začátku   každého dílu.
curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2010
První sezóna byla   vynikající, i když   seriálek pokračováními   svou úroveň nesnižuje. Dnes   mi ale trochu připadá, že   je poněkud   "přesimpsonováno"   v ČS televizních stanicích.   Příběhy rodinky vysílají   snad čtyři současně. Ale   mně to nevadí, koukám   pořád dokola. Jedna z   nejlepších hlášek: Váš   chlapec je v bezpečí jako   láhev vodky na ruské   svatbě.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.11.2010
I když Simpsonovi nejsou   zrovna můj šálek čaje   (nelíbí se mi animace),   nikterak mě nepohoršují.   Dokonce se tam najdou i   scénky, při kterých jsem se   opravdu bavila. A modrá   trvalá paní Marge je opravdu   unikátní! :-))
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2008
Simpsonovy jsou fakt úžasnej   kreslenej seriál, můžu   doporučit. Režisér se   snažil zakomponovat do filmu   všechny životní situace   daného jedince. Opravdu prima   seriál.
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.11.2011
Simpsonovi
1. série - 10/10
Můj   nejoblíbenější seriál, u   kterého se vždy směji   nahlas. V originálním   znění je úplně super, ale   ani český dabing neubírá   na kvalitě. Simpsonovi jsou   zhruba mého věku a já je   sleduji už od narození, i   když se vysílací stanice   dosti mění (pamatuji si že   vždy v úterý 18.10 na ČT1,   a hned po nich   "Přátelé" -   postupem času se začali   přesouvat na ČT2 a nyní   běží na PrimaCOOL). Mojí   nejoblíbenější postavou je   samozřejmě Homer Simpson,   jeho vtípky jsou   nezaměnitelné, originální,   ztřeštěné. Vše co dělá   je pro rodinu (aspoň si to   tedy myslí, i když opak je   většinou pravdou) a je   prostě super. Jinak tyto   postavy mají představovat   typickou americkou rodinku,   která je zdegenerovaná   televizí, nemá tušení o   realitě a je těžce   konzumní. Scénáristům se   povedla satira téměř   všeho, ať už jde o postoj   vůči přistěhovalcům   (Apu), o péči o životní   prostředí (věčně   připomíná bezbraná Líza),   nadnárodní korporace   jednající ve vlastním   zájmu (pan Burns) a celkově.   Nezbývá mi než zajít do   obchodu pro klobouk, abych ho   mohl následně smeknout...

2. série -   10/10
Simpsonovi zrají   jako víno a druhá série je   ještě o mnoho lepší než   první. Lepší vtípky,   lepší zápletka, prostě   bomba!

3.   série - 10/10
V době   karantény Corona viru jsem se   rozhodl vrátit zpět k   Simpsnům. Třetí série   pořád vynikající, přesně   jak si vše pamatuji z   dětství z devadesátek.

4. série -   10/10
Čtvrtá série   která předpověděla   přichod Corona viru. Pořád   tak dobré jak jsem byl vždy   vzvyklý. Mým novým   experimentem je najít sérii,   ve které se vše začalo   zhoršovat :)
pataamat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2009
Tento seriál je jednoducho   dokonalý ten humor je tak   povrchný a jednoduchý , že   musí rozveseliť človeka z   akéhokoľvek prostredia
PROCESOR
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2017
PROCESOR!
Seriál co neomrzí. Kde si   amíci dělaj prdel sami ze   sebe. Kéž by podobnou   sebereflexi měli i jiní a   nebrali to vše tak   vážně...
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2009
Má vůbec cenu komentovat   jeden z nejlepších   animáků? Asi má :-).
Je zajímavé, že v té   slavné puritánské( ikdyž   na to se oni jenom hrají )   Americe se tento seriál   promítá :-).
Postavičky z tohoto   seriálu zaujali snad na   celém světě.
Hlavně   Homer.
A náš dabing   jim v tom taky hodně pomohl.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2009
Simpsonovi..................co   k tomu dodat
Homer je   naprosto skvělý a cela   rodinka samozřejme taky.
Český dabing na   jedničku.
Petra.Barbie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Animovaná legenda:-))
Seriál Simpsonovi je opravdu   už kultovní. Byly doby, kdy   jsem do něj byla skutečně   "zažraná" ve svém   teenagerském věku, později   mne to samozřejmě poněkud   pustilo, dnes se sem tam na   nějaký díl podívám, ale   nemám vysloveně důvod ho   nějak negativně kritizovat.   Má prostě určitou   originalitu, vtip, i když se   později už začaly některé   motivy opakovat, přesto si   stále drží slušnou   úroveň. Naši dabéři se   zde skutečně   "vyřádili" -   Martin Dejdar jako Bart je   nepřekonatelný a což teprve   Jiří Lábus v roli Marge! To   je bomba!!! Líto je mi ale p.   Bedrny, který se ze   zdravotních důvodů musel   dabingové práce na postavě   Homera vzdát. Pro p. Zavřela   jistě nebylo snadné   převzít dabing této   postavičky, ale snaží se   maximálně, i když je   jasné, že k   "Homiemu" bude   stejně už navždy patřit   právě ten hlas Vlast.   Bedrny. U Simpsonových se mi   vždy líbilo, že i když je   to moderní animovaný seriál   pro mládež a mnohdy tam jsou   také lehce odvázanější   scénky, přesto to nikdy   nesklouzlo do roviny nevkusu,   vulgarit atd. Myslím, že   Simpsonovic rodinka pobaví   ještě další generace:-))
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2009
Veľmi pekný a zaujímavý   seriál nie len pre deti, ale   aj pre dospelých. Na   televíznej obrazovke som ho   už nevidel dlhšiu dobu,   predtým ho dávali neustále   na všetkých kanáloch.   každá jedna epizóda tohto   seriálu je výborná na   pobavenie a relaxáciu.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2010
toto neni klasicka pohadka pro   deti , nekde jsem cetl primo   ANIMOVANY FILM PRO DOSPELE.   Tak nevim co se tu nekdo   pohorsuje nad tim ze tam   krkaji ??? Simpsni jsou   kvalitka,nektere dily slabsi   ale v poho koukatelne jako u   vseho
LenC2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.9.2009
Jeden z nejlepších a   nejdéle vycházejících   kreslených seriálů , který   opravdu pobaví jak děti tak   dospělé . A konečně se   jeho nadšenci dočkali a   mohou si první a druhou   sezónu seriálu koupit na DVD   s českou podporou .
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.4.2011
Kdo na ně nekouká jakoby nebyl
Kdo by neznal   Simpsonovi?Bláznivou a   střeštěnou animovanou   žlutou rodinku?Já si s nimi   vždycky užiju plno srandy   když se na ně dívám na   Cool.Jsou prostě   nejlepší.Maj plno   bezvadných hlášek a   zábavných příběhů,   které nikdy neomrzí.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2009
animovanej a skvělí   SIMPSONOVI to je legenda  
která žije   a žít bude naprosto   senzační Český dabing
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2012
Kdo by tyhle žluťásky   neznal? vysílají se v 70ti   zemích světa, 22 let v   americké televizi a pořád   to je zábava...doufejme,že   to jentak neskončí   --->100%
Misantrop
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.1.2011
Začátek dobrý, konec špatný.
Počáteční řady dílů   byly vynikající, čerstvé a   kousavé. S postupem času se   úroveň animace zlepšovala,   avšak úroveň humoru   snižovala, ostří satiry   otupovalo. Nejnovější   epizody už nestojí vůbec za   koukání, a proto se na ně   také více nekoukám. Často   děj sklouzává do   nechutných, politicky   korektních konotací až   propagand. Výborné byly   vždy speciální   čarodějnické díly, ale i   těm nakonec předcházely   trapné jakoby   "omluvy", aby se   náhodou někdo necítil   dotčen ve své   umrněnosti.
Z postav   se mi líbí především   Líza, jakožto vegetariánka   a po vzdělání bažící   intelektuálka, která právě   kvůli tomu nemá žádné   kamarádky; dále pak se mi   líbí uličník Bart, jenž   je levoruký; Homer, že se   fláká v práci; a   misantropický tyran pan   Burns. Za největší švandu   ovšem považuji český   dabing Marge: v původním   znění je její hlas takový   zastřený nevýrazný   chraplák, ale teprve Jiří   Lábus, ten zábavný herec s   tváří chlípného   kněžoura, mu propůjčil   originalitu. Sranda už je jen   uvědomit si, že tu   hospodyňku mluví vlastně   Lábus, a představit si to!
Pecik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Co může být větší   seriálová klasika než   právě Simpsonovi. Už jen to   že je jim všem stejně tolik   let jak mě a celou tu dobu   pořád baví celý svět - to   už je umění!
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2018
║Rozpočet $750,000 (na   epizódu)║ __The Simpsons:   9.sezóna ▐ Tržby za predaj   DVD v USA $26,174,593 //počet   predaných kusov 804,703║   __The Simpsons: 10.sezóna ▐   Tržby za predaj DVD v USA   $11,961,269 //počet   predaných kusov 377,254║   __The Simpsons: 11.sezóna ▐   Tržby za predaj DVD v USA   $7,399,613 //počet predaných   kusov 246,736 ║ __The   Simpsons: 12.sezóna ▐   Tržby za predaj DVD v USA   $2,352,481 //počet predaných   kusov 81,148║ __The   Simpsons: 13.sezóna ▐   Tržby za predaj DVD v USA   $4,186,151 //počet predaných   kusov 138,725║ __The   Simpsons: kompletná   20.sezóna ▐ Tržby za   predaj DVD v USA $11,952,880   //počet predaných kusov   423,331║ ___ Asi ako jeden z   mála tomuto neprídem nikdy   úplne na chuť, komediálny   prejav ktorý si uťahuje z   Americkej kultúry je fajn   nápad ale pre mňa nič čo   by ma nejako zaujalo. Radšej   si pozriem v celku vydarení   Simpsons Movie. ____   2017:Nakoniec som sa ešte raz   odvážil pristúpiť k tomuto   bláznivému sérialu pekne od   začiatku a dá sa to. /70%/
payo1555
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2012
Bezva legrace
Moc se líbí tahle kreslená   rodinka, buran Homer,jistota   Marge, roštˇák Bart a   přemoudřelá Lisa. Jestli to   má být karikatura na   americkou rodinu, tak tam   musí být všude legrace.Je   fajn , že seriál umí být   aktuální a nebo jak si   dělá legraci z Evropy nebo   bližší Kanady.Já se   prostě výborně bavím!
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2013
Novej hasičák.
Dokončil jsem inventuru   svých novoročních   předsevzetí, celá A4 jich   je... a končí to těmi   stěžejními: Už nikdy   nebudu kouřit, Už nikdy   neztloustnu, Už nikdy nebudu   línej, Už nikdy nikam   nepřijdu pozdě, Už nikdy   nebudu chudej...
Tak   jo, přiznávám, neměl jsem   inspiraci pro komentář, tak   vlastně jen opisuju od Barta   Simpsona, kterej právě ve   škole za trest píše tohle   na tabuli a končí posledním   řádkem:
Už nikdy si   nedám novoroční   předsevzetí!

Tak dobrá. A co dál?   Že bych tady ukončil   komentář, když furt nemám   tu inspiraci?

CÁK! A přímo do ucha! A   jak jsem škubnul hlavou tak i   do nosní dírky! To už nebyl   ten kreslenej Bart, ale náš   skutečnej... Ježíšek mu   totiž naježil hasičák. Jen   takovou malou, roztomilou   repliku, jak jinak. Ale sakra   funkční... Naštěstí tam   má jen čistou vodu. Nebo...   ? „Co jsi to tam...? No   tfůůj! Hned sem pojď! No   nezdrhej... Jen počkej, ty   skrčku, až tě chytím!“   ... Simpsonům a našemu   uličníkovi s láskou. Táta.
Yontalcar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2012
Simpsonovi jsou senzační   rodinka, která umí pobavit.   Ne vždycky se jim to povede   na 100%, ale jejich pestré   příběhy to vynahrazují.   Není zde žádná pevná   návaznost, čímž jejich   dobrodružství získávají   naprostou svobodu. Jediné, co   by se dalo vytknout, je   věčné opakování starých   vtípků. Na tom je taky   postavená většina nových   dílů. Působí to na mě,   jakoby tvůrcům docházel   dech. Ubírají se zcela   jiným směrem než na samém   počátku, což je sice   přirozené (změna je   důležitý element), ale tady   se to ubírá špatným   směrem. Více ke komerční   zábavě než k satiře. Onen   pověstný duch Simpsonových   se kamsi vytratil a zůstal ve   starších sériích. Proto je   mám taky radši.
RwlBem
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.6.2016
Skvělé zrcadlo
americké (a nejen americké)   průměrnosti, pochopitelně   říznuté nezbytným   moralismem a patřičnou   dávkou amerického   patriotismu, které ale,   bohužel, velmi rychle   ztrácí na síle i   zábavnosti. Stačí několik   dílů aby divák zjistil že   je to jen kafemlejnek, kolem   dokola omílající to samé   schéma, akorát oblečené do   "nové" či   "neotřelé"   scénické dekorace. Zprvu   jsem byl nadšen výhledem na   krátký, úderný seriál   plný brizantního humoru a   nadsázky, ale čím víc   těch dílů je, tím víc se   z toho stává rozbředlá,   sama sebe zoufale   vysávající patlanina.   Škoda promrhaného   potenciálu. V tomto   případě platí že méně   by bylo více.
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Nejznámější žlutá rodinka
Jeden z nejdéle vysílaných   a nejsatiričtějších   animovaných seriálů naší   doby pro malé i velké   diváky slaví úspěch na   televizních obrazovkách   dodnes. I mě učaroval a   nepřestal bavit dodnes.   Myslím že každý si tu   najde svou oblíbenou postavu,   pro mě je to Homer a Bart. K   tomu se v seriálu objeví   spousta celebrit a   popkulturních odkazů.   Novější řady už sice   nejsou tak vtipné jako ty   starší ale i tak jde o   skvělý seriál pro pobavení   a oddech.
JVSoolen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Ten, kdo se necha odradit   podivnym vzhledem postav, tak   silne prouhloupi. Takovou   uzasne vymslenou a skvele   zacilou kritiku soucasne   spolecnosti nejde videt jinde,   nez v tomto serialu.
Rene1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Klasický seriál pro celou   rodinu. První díly byly   samozřejmě skvělé, teď   už se to začíná podobat   nastavované kaši.Ale pořád   je to nadprůměr televizní   tvorby.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Co napsat k seriálu   Simpsonovi? Již průměrné   hodnocení naznačuje, že to   nebude jen obyčejný seriál,   i já jsem ho bez pochyb   podpořil ,,desítkou",   skoro tak čistou, jakou   dostaly mé srdeční   záležitosti typu Šestého   smyslu či Sin City.
Je   to jistě dílo   nezařaditelné, s ničím   nesrovnatelné; podařilo se   zde použít archetypální   postavy, jež se po všechny   série nezměnily, velmi   vtipným způsobem a s   použitím vedlejších postav   se autoři mohou navést do   kdečeho, což také   náležitě dělají. Najdete   zde také variace na své   oblíbené i neoblíbené   filmy; samozřejmě nechybí   třeba Star Trek, Pokémon,   Umělá inteligence (to byl   velmi povedený díl); z knih   je pro variace oblíbená a   často vtipně používaná   Bible; pochopitelně se   objevují i známé osobnosti   či jejich znázornění.
Souhlasím s autorem   popisku, že seriál to není   jenom pro děti, ale spíš   nevím, kde přišel na to,   že by pro děti být měl; i   když zase ne že by děti   nepřitahoval, spíš si z   něj mnohé nevezmou víc než   z Digimonů, přitom   zkušenější se v každém   dílu zasměje věcem, které   ještě před rokem třeba   vůbec nepochopil.
Základem jsou tedy nejen   vtipně vymyšlené, ale i   stvořené, postavy líného   opilce, otce rodiny, Homera   (Vlastimilové Zavřel a   Bedrna), starostlivé matky v   domácnosti Marge (Jiří   Lábus), geniální dcerky   Lízy (Helena Štáchová),   darebného synka Barta (Martin   Dejdar) a nemluvněte Meggie   doplněné celoseriálovými   vedlejšími postavami -   např. pánbíčkářského   souseda Flanderse, Homerova   otce Aba, Marginých sester   Patty a Salmy, hospodského   Vočka, podnikatele   Burnse...
No a všechno   je doplněno snad nejlepším   představitelným českým   dabingem. Bedrna a Zavřel   jistě Homera zvládli   dokonale, ale nevím, jaké   slovo najít pro Lábuse v   ženské roli Marge a Dejdara   se Štáchovou v dětských   rolích - všichni tři zde   prokázali geniální   dabérské nadání, i když   Štáchová je slyšet také   jako Mánička (známá   kamarádka Hurvínka); za   hlavními herci nezaostávají   ani mnozí představitelé   vedlejších postav, třeba   můj oblíbený Dalimil Klapka   jako děda Simpson.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.6.2017
Býval to docela vtipný   seriál, ale poslední dobou   se točí snad výhradně   kolem imigrace,   přistěhovalců a podobně.   Zřejmě jsou točeny na   objednávku Evropské unie a   Sorose. Nebo jsou úmyslně   vybírány díly s touto   tematikou.
Rocky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2008
Nemusíte vidět každou   epizodu, abyste přišli na to   že tento animák je cool.   Pokud to stíhám rád na to   mrknu. Ale abych se přiznal,   už dlouho jsem žádnou   epizodu neviděl. Simpsonovi   tu ale s námi budou asi   pořád. Já myslím že ČT   je hned tak vysílat   nepřestane. Protože by   fanoušky asi hodně   naštvali. Skvělý pocit ze   seriálu dokresluje   vynikající dabing.
nick4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2008
animovaný seriál spíš pro   dospělé s hlavním dětským   hrdinou.I pox-té sezoně   stále skvělá   zábava,všiměte si kolik je   v seriálu leváků,autoři   jsou totlž leváci také.
netopir55
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Výborný televízní seriál   o rodince Simpsových,na čele   s Homerem,ženou March a   dětmi Bart,Líza a   Meggie.Tenhle seriál je   nejlepší,který kdy byl   natočen,skvělý a   jednoduchý humor musí   rozesmát snad   každýho,každý díl je   něčím zajimavý,pár je ich   i slabších,no všechny   tvoří jeden celek mnoha   rad,které se pořád a   pořád vyrábějí.
Papaja73
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.8.2008
Tak nevím i když tento   seriál běží v televizi   poměrně dlouho,nikdy jsem si   k němu nenašla cestu.Prostě   mě ničím nezaujal.Snad jen   vynikající český   dabink.Před tím smekám   klobouk.I když žádný   nemám:).
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2004
Tento seriál (kreslený) je   snad nejlepší ze všech   který jsem kdy viděl.
Fakt bezva.
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2004
Tento seriál (kreslený) je   snad nejlepší ze všech   který jsem kdy viděl.
Fakt bezva.
mikee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.5.2008
Pravděpodobně nejlepší   animák , který byl kdy   natočen , se spoustou   originálních dílů ,   nezapomenutelných hlášek ,   komických situací , plný   geniálních postav ,   podpořený famózním   českým dabingem. Snad asi   znáte všichni! 100%.
Steve997
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Myslím že tohle je pro mě   záležitost, které snad ani   nemám co vytknout. Úžasná   parodie na průměrnou nejen   americkou rodinku a hlavně na   styl dnešního života   vůbec. Každý díl skvěle   pobaví a nejlepší na tom   je, že seriál i po tolika   letech snad nemůže omrzet a   klidně si budu všechny   epizody pouštět pořád   dokola. Výborných jr hlavně   prvních deset sérií, pak   už to jde s kvalitou bohužel   trošku dolů. Svoje rozhodně   ale dělá také výborný   český dabing. Klobouk dolů!
reby
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2010
Pro mě nejlepší serial   ktery sleduju vždy když   můžu, klasická 20 minutová   oddechovka u který se   zasmějete,
nejlepší   jak vždy homer kotlí   flanderse :-)
sobmaster
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2007
Jednoznačně nejlepší   kreslenej serial, jakej jsem   kdy videl, srovnatelnej jedine   s Futuramou, která je také   od stejného tvůrce, ale   Simpsnovi jsou proste klasika,   ne kterou se může koukat   pořád dokola a pokaždý   najdu novej joke kterýho jsem   si predtím nikdy nevšim.
Zaplman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Legendární seriál
Naprosto legendární seriál.   Jedinečné postavy (Nejen   hlavní ale i vedlejší na   kterých se tvůrci opravdu   vyřádili protože postavy   jako Dr.Dlaha nebo Lenny a   Carl jsou nezapomenutelné).   Výborné příběhy (Jediná   výtka je že se často   omlývá téma : Homer udělal   hloupost a Magre je na něho   naštvaná ale to je   pochopitelné když seriál   má aktuálnně 19 řad)   hlavně Speciální   čarodějnické díly. Jediné   zápory vidím v občastné   trapnosti některých scén a   krátkosti jednoho dílu ale   to je hlavně způsobeno   dlouhou dobu výroby jednoho   dílu.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.12.2007
Bez nadsázky ten nejlepší   seriál, jaký kdy běžel na   nějaké tuzemské TV stanici.   Každý díl je něčím   zvláštní. Speciální díly   jsou bezchybné. Na jejich   popularitě a kvalitě se   velkou měrou podepsal i   výtečný český dabing.   Vždycky mě to pobaví a ani   nevadí že už to dávaj   potolikátý, protože mě to   snad nikdy neomrzí a budu se   na to dívat vždycky, i když   už jsem to viděl tolikrát.   Doufám že tenhle seriál   nepřestanou nikdy vysílat.
Strength
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.6.2007
Tohle je seriál, který mě   snad nikdy nepřestane bavit.   Koukám se na to co pamatuji,   když nestíhám - nahrávám.   Opravdu dokonalá komedie. Nad   Homera prostě není a jeho   rodinka k němu dokonale   ladí. Je to naprosto   perfektní oddechovka, kdy se   můžeme zasmát nad maléry   někoho jiného. Kéž by   takových příběhů jako   jsou Simsonovi bylo více.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2010
nejlepí americký seriál,   který znám... nejlepší   vtipy a prostě všechno.. je   to opravdu povedený   seriál!!! :-)
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2009
Klasika. Neznám seriál,   ketrý by mě dokázel bavit   tolik let v kuse a každým   dílem překvapit. Nejraději   mám Homera. Nikdy si neláme   hlavu s tím co jeho činy   způsobí, ale je plně oddán   své rodině a koblihám.
Vanous
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.4.2007
Jako toto je rozhodne nejlepsi   kresleny serial co byl kdy   udelan. I pres ohromne   mnozstvi dilu co se jiz za tu   dobu vysilani udelali,   neztraci rodinka zlutych   Simpsonovych nic na svem   krasnem drzem humoru a i po   tolika letech se vzdy moc   tesim na dalsi novy dil.
Elda1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Simpsnovy prostě nejlepší   seriál, u kterého se nikdy   nenudíte :) Nejvíc zábavy,   parodie na filmy, prostě   simpsnovi. S touhle žlutou   rodinkou se určitě nudit   nebudete :)
AshT
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Každýmu člověku když se   řekne Simpsonovi měl by o   tom seriálu trochu něco   říc.Opravdu vydařený   seriál pro velké i malé.
100000052556420
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2019
Znama kreslena rodinka ze   Springfieldu se zde   predstavuje.Simpsonovi jsou   jiz cooltovnim animovanym   serialem znamym po celem   svete!
scareface68
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2010
Najlepší animovaný seriál   s geniálnym českým   dabingom. Keď mi je smutno,   alebo som bez nálady,   Simpsonovci ma zaručene   preberú k životu!
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2010
Hrubý, sprostý, lehce   stupidní, ale přesto nikdo   nezapře, že to je na tom to   super. Je to léty   vybroušená klasika, na   kterou śe prostě nedá   nekoukat.
Amthauer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.10.2008
Nápaditá klasika,   vypointované scény,   správně archetypální   postavy (už jen namátkou   apollinská Líza versus   dionýský Bart), vtipná   absurdita a dost propracovaná   animace. Začalo to sice   nedávno slábnout, ale   série, která je úplně   nejnovější, se zase   vydařila opravdu velmi,   takže jak vidno páni   tvůrcové neztratili ještě   elán. No, a český dabing   musím také prostě alespoň   jednou větou pochválit.   Takže jediné negativum,   které mě ale na Simpsnech   občas fakt štve, je někdy   až přehnaná sentimentalita   (místo neotřele   vypointovaného závěru si   všichni přitrouble slibují,   že se budou mít rádi apod.,   prostě Amerika...) a s tím   související didaktičnost.   Jo, a zpívat by se taky moc   nemuselo :)
qerulant
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2007
Kolikže maj ti Simpsonovci   vlastně pokračování??? To   je vlastně nakonec jedno,   protože furt a furt a furt je   to neuvěřitelně vtipnej   seriál... Kdože je král   čekého dabingu???   Filipovský, Soukup nebo snad   Moravec??? Ale kdepak -   jednoznačně pan Bedrna! :-)
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.9.2013
Skvělý a nejdelší serial   na světě tento serial je   legenda všech serialu   jěště futurama zatracení   atk.
Nikii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Teměř pořád neokoukaný   seroš! Záábavný a někdy i   zajimavý. Kdybych se na jeden   díl dívala čtyřikrát za   den, stejně bych se na něj   další den dívala znovu. :-D
janka29
Hodnocení:
Přidáno: 21.4.2015
asi budem jedina, ktorej sa   tento serial vôbec   nepaci...!!! vôbec ma to   neoslovilo, humor divny, len   tie postavicky môzu byt.
callaghan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Snad nejlepší animovaný   seriál všech dob. Na   některé starší díly se   dívám znova a znova a   vždycky mě pobaví. Jenom   mě mrzí, že poslední   série (cca. od 12) vyloženě   ztrácejí vtip a dělají   těm prvním jen ostudu.   Vyzdvihnout zaslouží zcela   bezchybný dabing, v čele s   Dejdarem nebo Bedrnou, který   předčí i originál.
Verik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.9.2007
S tímhle seriálem v   podstatě rostu a jsem na něm   už skoro závislá. Ale co   bychom si namlouvali, vždyť   tuhle slavnou rodinku zná i   ten, kdo viděl třeba jen   jeden nebo žádný díl (což   se tedy myslím nestalo u   nikoho). I když už jsou v   některých dílech možná   už jsou pořád ty stejné   typy hlášek, ale já se jim   vždycky musím zasmát.   Prostě ani jeden díl mě   ještě nezklamal. Obzvlášť   halloweenské díly mám   nejraději:)
sokeres777
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Kdo by tuhle žlutou rodinku neznal?
Kdo by neznal tenhle   legendární seriál?   Naprostá klasika, a s tím si   nikdo nemůže dovolit   nesouhlasit. Je to už 30 let   od první série a pořád   dokáže bavit a bavit a   bavit. Zkrátka světová   jednička mezi seriály.   Všechna čest.
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Luke
výbornej seriál!!!!! prostě   nemá chybu!!! Mám ho hodně   rád!!! Tato rodinka mě   vždycky dobře pobaví!!! :)
Blackhawk13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Zábavná serial který   pobaví celou rodinu. Neradči   mám Bárta s Houmrem. Vždy   Bart naštve Houmra a Houmr   řekne Bártovi ty jeden   mrňavej a začne ho škrtit.   Je tam neomezený humor a děj   je to fakt nádhera.
Lpcko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2008
Nádhera k zasmání některé   dily jsou vysloveně směšné   . Prostě Simpsonovi . Včera   byl taky dobrej díl .
ricky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Abych byl upřímný, nevím   co se mi na Simpsoových   líbí- ale jsou prostě   legendární, hlavně pak   Homer... To je absolutní   jednička a v každém díle   dokáže rozesmát. Stejně   tak jako jeho otec a vlastně   všichni členové této   žluté rodinky. Springfield   je vymyšlené městečko, kde   žijí snad všechny   "druhy člověka"-   Ind, mafián, zkorumpovaný   starosta, neschopný policajt,   zámožný snob, divný   doktor, pobožná rodina,   páter, schopní a neschopní   učitelé, životem znuděný   barman, komiksák, barový   povaleč, někdy i známé   hvězdy... Seriál je prostě   úžasný a podle mě   nejlepší a   nejúspěšnější. Je sice   fakt, že se postavy   nevyvíjejí a už přes 20   let vypadají stejně, ale   právě to je to super- jinak   by už byli mrtví a my se   neměli nač koukat. Jediné   co mi občas vadí, jsou   písničky... Jinak ale   paráda, 99% (nic není   dokonalé)
mirhasik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Bezesporu nejlepší seriál   všech dob, který můžete   vidět pořád a pořád a   pořád dokola bez rozdílu   věku a pohlaví. Nové série   sice svou kvalitu ztratily,   nicméně pořád patří k   tomu lepšímu co nám   současná TV nabízí....
Janet1234
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2016
Simpsonovi úplně nejlepší   seriál jaký existuje!!   Koukám stále dokola snad   nikdy se nenabažím :-D.   Vždycky se těším na nové   díly
flawi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2011
Simpsonovi - důkaz, že v   jednoduchosti je krása a   síla. Žlutí panáčci v   čele s Homerem jsou   skutečným kultem. Pokud jde   o různé zahraniční   celebrity, tak účinkování   v tomto seriálu je pro ně   jistou prestiží - kdo nebyl   v Simpsonových jakoby nebyl.   Ale i přes nepopiratelný   fakt, že Simpsňáci jsou   velikým pojmem, pro ně   nejsou v rámci komediálních   seriálů ničím, z čeho   bych byla paf. Shlédnout 5   dílů, fajn. Udělat si   Simpsňácký maratón -   díky, radši ne.
suil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.12.2009
Simpsonovi mě nikdy nebavili,   vždycky jsem si je pustila   jen pro zaplácnutí času a   to jen pod podmínkou, že   neběželo něco, pro mě,   více stravitelného. Nebýt   českého dabingu, byl by to   pro mě úplnej odpad.
ergotoxin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Skvělý, vtipný a   častokrát i trefný   animák, který však   postupem času poklesl na   kvalitě, a to jak humoru, tak   i satiry. S   "novodobými"   Simpsony vidím hned několik   problémů; především   však to, že je seriál   zcela episodální, a 99%   dílů nemá vliv na díly   následující. To bohužel   zabraňuje rozvoji postav.
arciking
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.8.2008
Tomuhle seriálu bych dal   ještě před rokem bez   rozmejšlení 10, ale   poslední dobou to s ním jde   podle mě trochu z   kopce....možná by bylo na   čase skončit(promiňte   skalní fandové), ale jméno   který si tenhle seriál   vytvořil je dávno větší   než on....Homer je čim dál   tim tupější stvoření, až   už to ani není vtipný, a   jednotlivý díly stále více   absurdnější....dřív to   byl seriál o rodince   Simpsonů, teď už dávno ne   - témata se holt vyčerpala -   řeší se tam poslední dobou   lecos, ale Simpsonovic rodinka   tam už je jenom proto, aby   tam byla....
Daniela91
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Simpsonovi
Někteří říkají, že je   to "blbost". Ale já   si myslím pravý opak. Řekla   bych, že tohle je takový   trochu "netypický"   pohled na   "obyčejnou"   rodinku. Můžu říci, že   tento seriál už sleduji asi   rok a všem jej doporučuji.
Daniela91
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Simpsonovi
Jo, souhlasím. JE to   nejlepší animovaný seriál   jaký jsem kdy viděla. O   pětičlenné rodince, která   prožívá útrapy   každodenního života. Ale   proč představovat? Tuhle   báječnou rodinku zná přece   skoro každý.......
Proto dávám deset.
DejnaDee
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Nějak mě to nebere, tak jak   by asi mělo... i když musím   ocenit český dabing, ten se   mě prostě libí...
hellercz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Nejlepší animovaný seriál   :) Mám zarchivované všechny   díly a všechny série, vše   jsem viděl a až na pár   slabších dílů jsem byl   vždy spokojen a nyní, když   jde 1x týdně na ČT2 v   neděli novej díl, nemohu se   dočkat, až jej uvidím :)
Bolt
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Tento seriál se mi moc   líbí. Líbí se mi více   než celovečerní film, ale   nějaké epizody se mi také   nelíbyli např.: Homer   paloza, Nová chlapecká   kapela.
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2011
"Pitomé vulgární a   trapné,tlustý Homer který   není normální" aneb   narážky vály,parodie na   vše co jde,utahování si ze   všeho a ze všech,nejlepší   zpusob jak vyjádřit vše co   jest na srdci..a   žlutá?Žlutá je   dobrá...každý komu není   deset a mín pochopí že   tvurcum jde (krom toho pobavit   lidi) oto neco říct,nadhodit   nekdy i ožehavá temata a jak   se to podaří nejlíp?No   vtipně,šíleně,bláznivě a   takoví ti žlutáci jsou   protože být normální už   dávno krachli.-)
standa.kasna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Kdo by neznal tento skvely   serial. Podle mě je to velice   povedený jsou tam velice   povedené hlášky,scény atd
aspect777
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2010
Simpsonovi
Nejznámější   ,nejoblíbenější a snad   nejzábavnější animovaný   seriál všech dob.
Sleduju jej už od   dětství a myslím že ho   budou sledovat i moje   děti.
Reakce   ,narážky na události   poslední doby a   odzbrojující humor to je   tato Springfieldská rodinka.
pravo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Každý vie kto je Homer,   Marge, Bart, Liza, Meggie plus   desiatky ďalších   postavičiek. Je to rodinka   Simpsonovcov, ktorá dokáže   priniesť človeku hodiny   neuveriteľnej zábavy, veď   ja si už ani neviem   predstaviť väčší relax   ako si pustiť pár dielov   Simpsons za sebou.
Ell3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2010
Tomuhle seriálu nejde snad   nic vyčíst.Prostě,když se   chci zasmát,zlepšit si   náladu,tak se na něj   kouknu.Český dabing je   super(jinak si u všech   ostatníchh filmů,seriálů   stěžuji).Homer je   hvězda.ALE,co mi vadí,že na   to koukají i děti,podle mě   to není určeno dětem.Ti se   mají koukat na jiný   seriály-pohádky.Zodpovědný   rodič by jim to měl   zakázat.Můj názor   ovlivněný pohledem na   dnešní s prominutím   spratky.
Wharan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.9.2007
Bozí
Tento seriál jleduji jiz leta   v televizi a je skutecne muj   nejoblibenejsi. Kouzelny cesky   dabing jeste podtrhuje kvality   a hlavne vtipnost seriálu.   Jakmile vstoupil do ceskych   kin celovecerni film   Simpsonovi ve filmu, okamzite   jsem navstivil kino, premieru   a skutecne jsem si za tu   hodinu a pul vycistil mozek.   Vrele doporucuji :-)
ondrink
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.9.2016
je nieco lepsieho
animovaný seriál lepší   nenájdete...čo sa týka   komeialnych serialov, tak ho   porazí mozno len Fraiser,   alebo Priatelia... Simpsonovci   su zrkadlom dnesneho sveta.
moudrc
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Zcela jednoznačně nejlepší   seriál všech dob. Každý   díl v sobě skrývá   neuvěřitelné množství   gagů, vtipů, prostě všeho   možného, což ho vynáší   nad všechny ostatní.
richi23
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.8.2009
Tak simpsnovi jsou   nejvíc!!!!!!!!!
A Bart   s Houmrem dělaj věci to se   najde nesmát!!!
Ale   mám rád všechny !!!!!!
cesta64
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.5.2010
Simpsonovi pro mne končí   posledním dílem 12 série.   Změna dabingu Homera tuto   ústřední postavičku   totálně zničila. Z Homera   naprosto šíleného se stal   Homer naprosto nudný.   Vlastimil Bedrna to   neopakovatelným způsobem   otevřel, jeho jmenovec   Zavřel uskutečnil své Nomen   Omen.
dave86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Uzasny serial ktery se da   sledovat neustale dokola. 1-12   byly proste uzasne. Dalsi   novejsi serie se toci jakoby   novejsim zpusobem a to me uz   moc nevyhovuje. I tak legenda   kterou zna kazdy
insomniac
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2007
Kultový seriál o   "obyčajnej americkej   rodinke" na čele s   prihlúplym, ale zároveň aj   krásnym Homerom. Tento   seriál pozná azda každý a   kto nie, tak neodporúčam   nič iné, len POZERAŤ!!! V   tomto sa nájde asi každý...   I LOVE THE SIMPSONS!
kremak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2012
Simpsonovi
Tento seriál mám velice   rád. Hlavně dabing je   perfektní. Nejlepší je   prvních 12 sérií, pak už   se to horší. Nejnovější   díly jsou už o ničem. Také   dabing začíná pokulhávát.   Plno našich herců, jako je   Bedrna jsou nenahraditelní,   bohužel brzy i pan Bruder   či Klapka taky již nebudou   moci dabovat díky vysokému   věku. Také televize Prima   ukázala, že na ČT nemají   ani náhodou. Špatné   ozvučení,dabing i přesto,   že tam jsou téměř stále a   ti stejní dabéři. Ale i   také odfláklé titulky, kdy   v ČTéčku byly humorně   dabovány. Prostě mi to na   tý Primě nesedí. Díky   prvním 12ti sériím dávám   100bodou!
Ghost99
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2010
Simpsny zná teměř každy je   to klasika má hodně   povedených dilu kresba   skvělá a velmy dobry česky   dabing toto se nikdy nestrati
MADSpilkaPdy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.6.2017
cool wul
sry ale jako malej jsem tenhle   seriál miloval ale naše tv   mi to zhatila vytratila se   rodinná hodnota že   starších dílů Sry viděl   jsem zatím všechny řady ale   od dvacáté mě to nějak   nebaví to radši futuramu
Kozelíno
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2007
Nejlepší kreslený seriál   všech dob. Osobně si   myslím, že česky   nadabovaný je mnohonásobně   lepší než s titulkama.   Všechny postavy jsou   skvělé, seriál je   vtipný,... Prostě unikátní   seriál...
Anamorph
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Co mám sakra dodávat?   Vždyť TOHLE jsou Simpsonovi,   bezedná studnice těch   nejlepších hlášek a   parodií na všechno, říkám   na všechno! Všechny situace   ze žlutého seriálu se dají   parafrázovat i v běžném   životě. Ta hvězdička dolů   je za poslední série, které   nemají ze Simpsony nic   společného.
James000
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.5.2008
Nikdo neví jestli se   dočkáme 20 série ale   simpsoni jsou prý slíbeni do   roku 2010 tak nevím no ..Ale   už se těšim na 19 a 18   sérii..
Miluska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Pri tomto seriály sa viem   schuti zasmiať, proste je   úžasný a mňa baví aj jeho   repríza aj ďalšia, aj   ďalšia...
herzyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2007
SIMPSONS
''kazdej pise filmovym hvezdam   jen homer pise filmum ''   SKVOST kter
y se nikdy   neomrzi skoda ,ze predelavaji   p.BEDRNU
zuzane.summer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2013
Skvělý seroš!
Američani mají smysl pro   humor a Simpsnovi znám dlouho   a koukám se na ně už hodně   dlouho. Doporučuju! +   Skvělej dabing!
RATM666
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2010
K tomuto seriálu nie je čo   dodať..proste   najgeniálnejší animák   všetkých čias. Homer   forewer:-DD.....
Thamzarian
Hodnocení:
Přidáno: 1.2.2013
Pokud mám hodnotit seriál   Simpsonovi, nemůžu mu   udělit jednoznačný počet   hvězdiček jako celku. Co se   týče dílů z devadesátých   let, jedná se o naprosto   výjimečnou podívanou a   tyhle díly si můžu   pouštět bez omrzení dokola   dodnes. Bohužel úroveň   dnešních dílů se mi zdá   tragická a s původními   "Simpsny" mají   společné tak jména postav a   jejich barvu. Od první série   (která už byla výborná)   kvalita jednotlivých sérií   stoupala a myslím, že   nejlepší díly jsme mohli   vidět v sériích 4 až 6.   Těmto bych dal bezpochyb   devět hvězdiček. Každou   další sérií bych pak jednu   hvězdičku ubral. No a k   tomu, co nám Fox nabízí   dnes, jsem se již vyjádřil.   Z novodobé historie   Simpsonových bych vyzdvihl   akorát filmový počin. Ten   se docela povedl.
MichalVoska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2010
Humor po celá desetiletí
Fantazie, prostě animák pro   malé i velké, který se   nikdy neomrzí. Miluji už i   jen začátek, jak se zas asi   všichni poskládají na   křeslo :-)
Annaliese
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.11.2010
Vážně?
Asi mě všichni ukamenujete,   ale já si nemůžu pomoct.   Divné žluté postavičky,   strašná animace, pitomé a   vulgární hlášky, tlustý   Homer, který jenom pořád   pije a ještě další spusta   důvodů. Že by to bylo   vtipné? Nikoliv. Naopak   děsně trapné! Nenašla jsem   jediný díl, kde by to bylo   aspoň trošku normální.   Můj bratr o tom pořád   básní, ale já ty   Simpsoňáky vážně   nesnáším. (Buďte rádi,   že jsem dala aspoň tři   hvězdičky.
lesumir
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Tenhle serial jde na CT od   doby, co jsem za sebou tahl   kacera, teda, aspon myslim.
Porad neco noveho, ze je   to jeste bavi vymyslet. Urcite   se na to budou koukat jeste   moje deti a vnoucata , porad   se nataci nove serie, ale mi   zacina vadit Homer, koukam se   na to hezkou radku let a nekdy   je opravdu protivnej despota.   V. Zavřel tomu taky moc   nepřidal! Ale jinak je to   vynikající serial a jsem   rád za to, že ho dávají   každý den.
  nesnáším Halloweensky dily   :-)
Assguard
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2010
Tak tohle jsou snad   jediní žluťáci, na   které koukám pravidelně a   rád. Klasika, která   neomrzí 10*
flufit
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Bezesporu nejlepší   animovaný seriál všech dob   ... snad už všichni znaj   tyto animované legendy ...   nové série sice malinko   ztrácej na ty starší, ale   pořád je to velká sranda   ... autoři hýří pořád   novými nápady, že se až   nestačím divit ... tak   nechť sem jim daří i   nadále :)
maxxmates
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.11.2012
Bezkonkurenčně nejlepší   kreslený seriál, který   není pro děcka!!! Těžko ho   něco překoná,   bezkonkurenční...
nikola007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Simpsonovi
Simpsonovi sleduju už od   malička a i když to někdy s   nimi nevypadá dobře,pro mě   budou vždycky nej seriál
pueblan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2016
Prostě Simpsonovi. Nejlepší   seriál všech dob. I když se   semtam najde nějaký slabší   díl, pořád je naprostá   většina těch lepších. A   čarodějnické díly? No   comment, ty jsou prostě   úplně TOP :D Český dabing   je super. I když došlo ke   změně u Homera, tak to není   žádná hrůza. V.Z. není   sice V.B., ale člověk si na   něj bez problémů zvykne.
Tohle je prostě klasika,   kolik seriálů může říct,   že si stejnou úroveň   udrží po takovou dobu. Nebo   že se vůbec tolik let   udrží :D
j2x
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2008
Kdo neviděl - neexistuje!!!   Výborný seriál, výborný   český dabing (i když Bedrna   je Bedrna),... Je mi 27,   přijdu z práce domů a   pouštím Simpsony, stejně   tak i před spaním.. Není co   řešit!!! 10/10
myšička4444
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2011
Homer,Marge,Lisa,Bart,Maggie
tak toto je pecka od   začiatku.Vynikajúca   animovaná sprrrška..čo k   tomu dodať : pozerám to rada   a nie som určite jediná na   svete isto sa SIMPSONOVI   každému pačia..hlavne   čarodejnícke diely
Nair.Irnan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.11.2007
nad niektorými dielmi ktoré   som videla sa mi až rozum   zastavil:D neviem ako   vymýšlali dej každej jednej   časti ale rozhodne museli   mať obrovskú fantáziu a   hlavne originálnu čo už v   dnešnych filmoch a serialoch   chyba:D každá časť je   niečim originálna nejakým   heftom. skrátka najlepší   kreslený seriál.
Velinek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Hodnotit tuto satiru jako   úžasnou, suprovou,   bezvadnou, jedinečnou, ....   už by nemělo cenu, vše bylo   již řečeno nesčetněkrát.   Takže mi nezbívá, než vám   popřát, aby jste se u   sledování tohoto   animovaného klenotu dobře   bavili.
Niky.Souky
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Tuhle sérii jsem viděla   nedávno a je škoda, že jsem   viděla pozdější série   než tuhle. Protože pak můj   názor nemohl být objektivní   kvůli tomu, že se mi ty   pozdější díly zdají o   hodně vtipnější už kvůli   tomu, že jsem třeba   některé situace   "zažila" v TV...   Ale Simpsonovi beru pořád za   nejlepší animák, ať už se   dívám na jakoukoli sérii.
katush23
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2008
proste nejlepší   seriál!!můžu se na nej   koukat porad dokola a nikdy me   neomrzi, myslím že ho zná   snad každý. nemá chybu!
elvandenbmars
Hodnocení:
Přidáno: 18.1.2020
Michael Kors Bedford u0026 Astor
<strong><a   href="http://www.pandora-   jewelryoutlet.top/fr/">   ;sortie   pandora</a></strong&g   t;<br><strong><   a   href="http://www.pandora-   jewelryoutlet.top/fr/">   ;pandora   bijoux</a></strong>   ;<strong><a   href="http://www.pandora-   jewelryoutlet.top/fr/">   ;perles   pandora</a></strong&g   t;<br><br>[url=   http://www.pandora-jewelryoutl   et.top/fr/]sortie   pandora[/url]
[b][url=http://www.pand
rbsvk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Je to asi najlepsi animovany   serial aky som kedy videl.   Proste jednotka staci si len   pozriet jedu cast a uvidite ze   je fakt super.
Marigold
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Už teď je to zaručená   klasika. Spoustu dobrého   humoru a skvělých postav. Za   zmínku stojí také   VYNIKAJÍCÍ český dabing!   Kvůli velkému množství   dílů se ale postupem času   zápletky začínají   opakovat. Podle mě je lepší   sesterský seriál Futurama.
catty
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2014
Super
Simpsonovi jsou nejlepší   animák jaký znám.   Nejlepší série je asi 17.,   ale souhlasím s ostatníma,   že 25.série je trochu   horší než ty předchozí   ,ale na tom nesejde.
Hanka91
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.9.2010
Simpsonovi
Fajn seriál pro zabavení   volných odpolední a večerů   :-) pobaví. Jak pro mladší   generaci, tak pro rodiny, tak   pro starší. Nic   náročného, hodně veselé   :-)
the5013thing
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2008
Neznám nikoho koho by tento   seriál nebavil nebo by ho   nenáviděl. Dívá se na něj   i moje babička a to je co   říct. Asi neni člověk   který by o tomto seriálu   nevěděl. Tvůrci simpsnů   mají skvělé nápady a   divím se, že vždy dokážou   do znělky vymyslet vtipný   sraz rodiny Simpsnovi u   televize.
Ergon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Všechno v jednom
Asi jeden z nejlepších   seriálů a televizních   skvostů vůbec. Těší mě,   že scénáristy nemrzí   vymyslet pro jeden díl tolik   zápletek, jen si zkuste na   konci 20 minutového dílu   vzpomenout, čím vlastně   začínal, - - - filmoví   scénáristé by se měli od   tohoto seriálu hodně co   učit. Proto dávám tomuto   nestárnoucímu seriálu 10/10   :-)
zino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2012
Kultová záležitosť!
Poznáte iný animovaný   seriál, kde humor hlavných   postáv, tak ako postavy   samotné, za celé   desaťročie nezostarli?   Simpsonovci - to je kultová   záležitosť!

10/10 a to len preto, že   sa nedá viac...
katrin07
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.6.2012
je to super film a hodně   vtipný.má hodně násilné   věci,ale vtipu to   neubývá.je to o rodince   Marč a Houmra Simpsnových.
latys
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.7.2010
Takhle vypadá typická americká rodina?
Díval jsem se do přehledu na   FDb. a zjistil jsem že co do   hodnocení je tento   "americký komediální   skvost" na 10 pořadí co   do hodnocení kvality. To snad   ani není pravda. Jak to   hodnotíte filmy?? Tenhle   seriál je příkladem toho   jak lze animovanou tvorbu   zprznit k obrazu   svému(americkému).Postavičk   y v něm dokonce krkají!
Tenhle seriál nesahá   svojí úrovní ani po paty   maďarskému seriálu o   rodině Smolíkovich.   Tvůrcům Simpsnů jde   především o vydělání co   nejvíce peněz a tak točí   nové a nové díly a těmi   zaplavují trh.
Nesvědčí to náhodou o   naší době? Pokud jsou v USA   vychovávány děti na   takovýchle seriálech, tak se   nedivme že je svět v krizi,   a nejen v té materiální.
Eidos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2011
Výborný seriál s do   minulosti siahajúcou   históriou. Výborné vtipy,   umne zamaskované   "podtóny". Na tomto   seriáli som vyrastal a ešte   budem vyrastať. Pomyselný   Olymp seriálov bol   Simpsonovcami zdolaný.
Harihaka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2011
zlatá klasika
k Simpsonovým chci říct jen   to, že je to skvělý seriál   i dnes, po více jak 20   letech, se jeste je cemu   smát, bohuzel to uz tak   dobre, jako kdysi neni, to   jsem se mohla smát celou   dobu, ted uz se zasmeju   dvakrát trikrat, ale i tak to   jeste jde. Poslednich nekolik   řad, nevím kolik presne ale   je jich dost, se samy sebe   vykradaji a je to smutne.   nejvic je mi lito zmeny   postav, která se projevila   nejvice na homerovi. Dnesni   homer je hlavne neustale   kricici a vycuraný buran, kde   hlavni vtipy jsou založené   na ječení na bárta. Dříve   byl homer více milujici otec   a manzel, který mel sve   chyby, ale byl k pomilovani,   dnes na nem neni pritazliveho   nic. A vubec celi simpsonovi   zhrubli to neni nic, co by   podle me byl postup dopredu.
Tomasek.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.8.2014
Seriál,který doprovázel mé   dětství. Každá epizoda je   originální a má svůj   kouzelný smysl pro humor(i po   24.sérii) a to klobouk dolů.
345669236
Hodnocení:
Přidáno: 14.3.2008
Simpsnovi???
Komentář??? Tak tenhle   nejskvělejší seriál snad   ani komentář nepotřebuje!   Koukám na ně snad od 6 let   už jsem viděl všechny díly   a mohl bych se na ně dívat   dokola prostě není co dodat   škoda že tvorba skončila:-(
mishkyn
Hodnocení:
Přidáno: 24.1.2015
CVOKARE TY D.M.N.E !!!
Že tu píšeš hovna k   filmům, jsem si už zvykl,   ale nasírat se do SIMPSNŮ   ??? NEKOMENTUJ TO TY   VYPATLANEJ BLBE !!! Chtĕl   bych tĕ poznat a vidĕt blba,   jako si ty. Určitĕ máš   knír pod nosem viď?   Odpovídá to tomu co   píšeš. Všimni si, že si   vždy poslední, kdo píše ty   hovna. Nikdo na tvůj názor   nemá náladu.Dej si   vánočku, bikávu a koukej   se na AZ KVÍZ, k tomu se   hodíš... a i u toho maš   určitĕ debilní řeči.   koukej radĕji na   křesťanský magazín. tam se   snad poznáš !!!
Marvox
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2008
Seriál, který mám   skutečně rád:) Neříkám,   že ho nutně musí vidět   každý den, ale jsem rád,   když jsem zrovna doma a   vzpomenu si. To se pak dobře   pobavím... A je dobře, že   díly nenavazují a tak mi nic   neunikne... Nj, Simpsonovi   hýbou světem ... :)
stencl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2011
Není co dodat. Můj   nejoblíbenější seriál.   Miluji ho, je to pro mě   srdcová záležitost.   určitě na 100%
tapka123
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2016
super
Super seriál.
Koukám   na ně pořád dokola.
Nejvíc mě však baví   čarodějnické díly. Opravdu   zábavný seriál s velkou   kupou humoru. :-)
na-nazve-nezalezi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2014
Proste ...
Kazdy diel ma rozosmeje,   zasluzene 10/10. Serial, ktory   pozna kazdy a ten, kto ho   neznasa je totalny chuj.
Vincent.Mancini
Hodnocení:
Přidáno: 24.7.2013
Simpsonovi
To je ten nejlepší seriál   všech dob. Skvělé hlášky,   skvělé vtipy a většinou   pravidelné čarodějnické   díly.
KralovnaNoci
Hodnocení:
Přidáno: 4.3.2015
Simpsonovi jsou jeden z mála   seriálů, na které bych   koukala nejraději pořád. U   každého dílu se vždy   válím smíchy. Koukám na   ně pd malička a nikdy   neomezí...
green.tea
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2016
moc uzasny je to jeden z   nejlepsich animovanych serialu   dnestni doby koukala jsem na   vsechny rady.
daniel100
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.5.2014
simsonovi
Vtipný!Dělají si srandu ze   sebe!!!!!!!!skusíteto??určit   ě ano!
Fakt to   skuste jeto dobrý
katush
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Simpsonovci sú ten najlepší   seriál aký poznám. Ešte   som nevidela ani jeden diel   pri ktorom by som sa nebola   schuti zasmiala. Fakt   odporúčam....pri   Simpsonovcoch sa nudiť   rozdodne nebudete. ;o)
Ketrinn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2010
Simpsonovi jsou naprosto   úžasní...mám zatím 18   epizod na DVD...pouštím si   je furt dokola...nechápu   lidí, kterým se Simpsonovi   nelíbí...nejradši mám   Homera a to jak vždycky   dokáže něco plácnout a já   se směju na celý kolo :-D
milacek1985
Hodnocení:
Přidáno: 2.1.2008
simpsonovic rodina
Na tento serial se divam   pravidelne kazdy tyden a s   klidem mohu rici ze toto je   prave nejlepsi serial sveta.   Divat se na Homera a spol. je   fakt zazitek. simpsonovic   rodinku doporucuji vsem.
Carlos591389
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.4.2016
:-)
stara dobra klasika.... cool   serialek, který se snami   vleče už pres 27 let. :-) .   a porad se na nej da divat

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih42385minih42385Panoptikum Města pražského (1987) [TV seriál] 
n
minih25020minih25020Poussez pas grand-père dans les cactus (1969) 
Poussez pas grand-père dans les cactus n
minih52684minih52684Velké plážové bingo (1965) 
Beach Blanket Bingo n
minih26803minih26803Tempo první lásky (1966) 
n
minih50525minih50525První sníh v Mnichově (1984) 
Rani snijeg u Münchenu n
minih6554minih6554Dobrodružství kriminalistiky (1989) [TV seriál] 
Dobrodružství kriminalistiky n
minih142437minih142437Svátek matek (2016) 
Mother's Day n
minih66757minih66757Čertova skála (1988) [TV inscenace] 
Čertova skála n
minih177323minih177323Intrikáni (2019) 
Schemers n
minih132634minih132634Rodinný film (2015) 
Rodinný film n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Simpsonovi: Maggie zasahuje (2012)

 Simpsonovi: Maggie zasahuje (2012)
Simpsonovi: Maggie zasahuje n
The Simpsons: The Longest Daycare
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: David Silverman

(spin-off)

Cleveland Show (2009) [TV seriál]

 Cleveland Show (2009) [TV seriál]
Cleveland Show n
The Cleveland Show
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Chuck Klein, Jeff Myers, Anthony Lioi

(jiná verze filmu)

Simpsonovi ve filmu (2007)

 Simpsonovi ve filmu (2007)
Simpsonovi ve filmu n
The Simpsons Movie
Žánr: animovaný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: David Silverman, Mike B. Anderson, Lauren MacMullan

(spin-off)

Americký táta (2005) [TV seriál]

 Americký táta (2005) [TV seriál]
Americký táta n
American Dad!
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Seth MacFarlane, Mike Barker, Matt Weitzman

(jiná verze filmu)

Simpsonovi - Vánoce (2004) [TV film]

 Simpsonovi - Vánoce (2004) [TV film]
Simpsonovi - Vánoce n
The Simpsons' Christmas Message
Žánr: animovaný / komedie
Země: Velká Británie


(spin-off)

Simpsonovi jedou do Hollywoodu (2003) [Video]

 Simpsonovi jedou do Hollywoodu (2003) [Video]
Simpsonovi jedou do Hollywoodu n
Simpsons Go To Hollywood
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

Griffinovi (1999) [TV seriál]

 Griffinovi (1999) [TV seriál]
Griffinovi n
Family Guy
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Dominic Polcino, Neil Affleck, Jeff Myers

(jiná verze filmu)

Ať žijí Simpsonovi (1998) [Video]

 Ať žijí Simpsonovi (1998) [Video]
Ať žijí Simpsonovi n
Viva Los Simpsons
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

Simpsonovi: Příliš drsný pro TV (1998) [Video]

 Simpsonovi: Příliš drsný pro TV (1998) [Video]
Simpsonovi: Příliš drsný pro TV n
The Simpsons Too Hot For TV
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

Simpsonovi - to nejlepší z… (?)

 Simpsonovi - to nejlepší z… (?)
Simpsonovi - to nejlepší z… n
The Simpsons - Greatest Hits
Žánr: animovaný


(spin-off)

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

18 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Království divočiny (2008) [TV...

05:30 - 05:59

18 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

63 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:35 - 05:55

73 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10