reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Šílenství krále Jiřího

The Madness of King George

Rok:
1994
Délka:
106 minut
„Že se král chová jako šílenec? Ale kdo by mu to vyčítal, vždyť je to král. Král Jiří III. v podání neodolatelného Nigela Hawthorneho alias Sira Humphreyho z Jistě, pane ministře a Jistě, pane premiére.“

Celkové hodnocení filmu Šílenství krále Jiřího

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.10.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2016
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.2.2010
Ostrovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.6.2012
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.8.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2011
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2014
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2016
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2016
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.3.2010
helmir
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63396minih63396Nowhere Boy (2009) 
Nowhere Boy n
minih10328minih10328Kniha džunglí (1942) 
The Jungle Book n
minih26795minih26795Spravedlnost pro Selvina (1968) [TV film] 
Spravedlnost pro Selvina n
minih71056minih71056Muž, který snil o dítěti (2006) 
L'homme qui rêvait d'un enfant n
minih10519minih10519Konečně neděle (1983) 
Vivement dimanche! n
minih14362minih14362Noc klavíristy (1976) 
Noc klavíristy n
minih24613minih24613První a poslední (1959) 
n
minih34732minih34732Rváči (2002) 
Dirty Deeds n
minih15400minih15400Paní Parkerová a její okruh (1993) 
n
minih11421minih11421Líbá máma (1986) 
Csók, anyu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
6   - argenson
9   - curil
9   - clara.bow
6   - Snura
8   - satyr
5   - Petak69
7   - Ostrovan
7   - Persefonia
7   - rosta12
8   - miroslav22
7   - JoeLimo
8   - marresi
6   - Chroust-Sp
8   - blackpoint
10 - volam
10 - helmir

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Hledání ztraceného času: Děti ...

09:15 - 09:35

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

09:15 - 10:15

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Prima ZOOM Svět

09:15 - 09:45

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.481/0.458