Duben
ohodnotit

Shrek 2

Rok:
2004
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
8.7.2004
„I pohádkové manželství je fuška, zejména když se vám ho kdekdo snaží překazit.“

Komentáře k filmu Shrek 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 62
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.11.2022
Stále celkem vtipné, z mého   hlediska to lepší v   kategorii kreslených filmů.   Jsou tam narážky, díky   kterým se pobaví i dospelý
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.8.2019
Shrek 2
No jasný že po prvním dílu   který vydělal tolik prachů   musel hned přijít další. V   pohádkách je sice že žili   šťastně až do smrti, něco   se ale přece dít muselo.   Třeba taková návštěva   rodičů.
Herce se   podařilo sehnat všechny,   Myerse, Murphyho, Diaz, i   nějaká nová hvězda   zvyšující prestiž se   našla (takový   "Desperados" v   botách přiláká nejednu   vlhkou maminu).
Dabovanou verzi jsem sice   neviděl, ale slyšel jsem   ústřední píseň, kdy   mladá Vondráčková zpívá   ať je jak vítr, což mi   stačilo natolik, že jsem   raději vypnul rádio...
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.10.2014
I když pominu jiný dabing   než u 1, za který tvůrci   rozhodně nemůžou, přijde   mi prostě o něco slabší.   Sice to není   "nastavovaná   kaše", příběh   skutečně posouvá dál a   stále tu je spousta frků,   včetně upravených pro CZ   publikum (Pawlovská; kdo asi   v originále - R. Barr?), ale   prostě to už není úplně   ono; nemá tu údernost, nebo   jak to nazvat. Stále to ale   je docela dobrý animák.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.12.2013
Po historicky prvním   Oskarovým ocenění za   nejlepší 3D animovaný film   by bylo bláhové, kdyby   nevzniklo pokračování s   dalšími dobrodružstvími   Shreka a jeho přátel. Byla   to ale opravdová výzva,   protože snímek nemohl být   zahanben prvním snímkem.   Tvůrci si s tím tedy dali   ohromnou práci a výsledek   skutečně vyráží dech.   Výprava je ještě větší,   scénář propracovanější,   animace dokonalejší, což je   vidět hlavně v davových   scénách. I toho humoru   přibylo, i když vtipnost   každé postavy byla již   známa a tudíž očekávána.   Příběh je   dobrodružnější a   nepostrádá napětí. Dokonce   přibylo i několik málo   postav. Druhý Shrek tudíž   předznamenává další směr   3D animáků a pokud budou   vyráběny s takovou péčí   jako tento, máme se na co   těšit.
tyzik.cejka
Hodnocení:
Přidáno: 16.6.2013
fakt mazec
Fiona se Šhrekem se vrací po   svatební cestě do své   bažinky jenomže je čeká   nemilé překvapení rodiče   Fiony bodou chtít Fionu   vidět a tak pojedou do   kraloství za sedmero horamy   kde ale otec Fiony bude proti   Šrekovi a nikdo neví že   dřív udělal s vílou   kmotřičkou tajnou domluvu   že Fionu si vezme za ženu   její syn a tak domluví   sázku s kocourem v botách by   Šreka zliklidoval tak jsem to   já pochpil vím že film   tímto nekončí ale někdo si   už přečetl obsah a já taky   nechci vyzradit vše trochu   lepší než jednička   výborný dabing Tomáše   Juřičky v roli skvělého   oslíka
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2012
Můj nejoblíbenější Shrek   s českými vtipnými   narážkami a s postavou,   která mě totálně   dostává, škoda nastavované   a ne moc vtipné kaše v   samostatném Kocourovi v   botách. Český dabing nic   nezkazil, naopak si dovolím   tvrdit, že je perfektní.   Nelze začít chválit jednu   postavu nebo vtipnou situaci,   neboť se okamžitě vynoří   další, které zastíní ty   předešlé. Ale u mě vede ta   konečná, kde Kocour láká   Oslíka do číča klubu.
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.2.2012
Dvojka Shrecka je dle mého   názoru nejslabším díle   série a možná je to trochu   škoda. Zatímco na ostatní   díly se rád podívám, ke   dvojce cítím malinký odpor,   stejně se ale vždy dobře   pobavím.
Nejlepší   částí filmu je první   polovina - část v bažině,   cesta na zámek a   seznamování s královskými   rodiči, pak už to jde s   kvalitou víceméně kopce a   místy je to až moc   překombinované.
Tento   díl nám ovšem přinesl   jednu z nejlepších postav v   dějinách filmu - Kocoura v   botách, nezapomenutelná   postava. No a záporáci -   víla a Krasoň se také   povedli. Pobavíte se, ale   místy se i budete nudit. Pro   mě je nejhorší finále.   75%.
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2011
SHREK II

Druhý   díl Shreka je obohacen o   nové postavy, zejména o   Dobrou vílu a prince   Krasoně. A samozřejmě   Kocoura ! Přesto, že se děj   ubírá opět přesně   určeným pohádkovým   scénářem, přesto   přináší nové situace a   nečekané zvraty. A zase   narážíme na to, že zdání   klame, a i Dobrá víla   nemusí být tak nutně   dobrá. Toto se mi na filmech   o Shrekovi líbí, že nutí k   přemýšlení a vlastně   učí děti rozeznávat kdo a   co je dobré a co zlé. Druhý   díl není žádnou   nastavovanou kaší, je   možná o poznání slabší   než díl první, ale stále   patří k vrcholům animované   tvorby. Kdo dodnes neviděl   Shreka, přišel o hodně.
261972
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.8.2011
O trochu méně povedené než   první díl. Je tam sice   srandy, ale nějak zvlášť   zábavné mi to nepřijde. Už   to prostě neni ono
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.7.2011
2 dil Shreka mozna jeste o   zdibinek lepsi nez prvni dil   Kocour uz je nepostradatelnou   postavou u zeleneho zlobra,me   prijemnejsi nez oslik,i kdyz   ten je take skvelej
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2011
Shrek 2
Shrek 2 je sice slabší než   první Shrek, ale je to druhý   nejlepší díl z celé série   čtyř dílů. Opět nám   Shrek a Fiona a jejich   přátelé přichystali nová   dobrodružství a tak je o   nudu hodně postaráno. Nový   přírůstek do rodiny je   Kocour v botách, který   patří k mým oblíbeným   postavám z filmu.
teta.Essie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2010
Nádherná pohádka opravdu   velký skvost.Na jednu stranu   jsem si říkal že je to zase   malej vrip do uzavřenýho   příběhu ale když jsem to   viděl na plátně tak jsem si   ke konci říkal: ještě   nééé ještě   nééé!!!!!Bylo to   nádherné,místy sice lehce   rychlé na mě ale kdyby to   bylo lehounce delší tak bych   se vůbec já jako divák   nezlobil.


P.S.:Kocour prostě nemá   chybu!!!!
Honey0105
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.10.2010
Trošku slabší než první   díl, ale velice se mi líbil   kocour v botách. Myslím, že   tahle postava v tomhle díle   vede a s kombinací s oslíkem   to byla vůbec bomba. Proměna   Shreka byla také zvláštní,   ale musím uznat, že když   zavzpomínám na tento film,   tak se mi stejně vybaví jen   kocour a ty jeho očka.
ondrech
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2010
Pro mě aji lepší jak   jednička, ale pořád se to   pixarovkam nevyrovna, ale je   to stale velmi povedene dilko   !
Angelika2808
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2010
Mám draka a neváhám ho použít...
I tentokrát tvůrci Shreka 2   zabodovali-žádná   nastavovaná kaše,řekla   bych, snad ještě   propracovanější   navazující   dialogy-čtyřhlasý koncert   na uvítacím červeném   koberci, dobrá víla se   svými komerčními vizitkami,   metrosexuál Krasoň, Zlá   sestra v baru i obrovitý   Perníček... Hodně moderní,   ale velmi vtipná   pohádka-dávám plný počet.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2009
Vyborne pokracovani,skvele to   navazuje na prvni dil.
Jedeme navstivit   tchany......byl to dobry   napad?......Byl........Shrek   jako clovek.......a.....oslik   jako krasny kun......a jeste k   tomu kocour v botach.....no co   vic si muzeme prat))))
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.8.2009
Druhý Shrek a tentokrát   míři s Fionou a oslíkem na   zámek Fioniných   rodičů.Dreamworks umí   pohádky,které pobaví   všechny věkové skupiny a   mě pobavil taky.Jinak určite   slušné pokračováni,které   by si neměl nechat újit   nikdo.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Shrek 2 mám speciální   dvoudiskovou edici jo   DreamWorks ten opravdu jede na   plno 2dvd je 3D zbrusu nový   konec skvělé
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.5.2009
Jsem ráda, že přidali   postavu kocoura. Ten jeho   pohled je kouzelný a vždycky   vydám takové to   ááááách. Opět   vynikající originální   dabing - škoda že to češi   tak przní.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Zdařilé pokračování   příběhu o zlobrovi.   Tentokrát se Shrek a Fiona i   Oslík vydávání na   návštěvu k rodičům Fiony.   Opět animovaná podívaná   plná hlášek a zábavy pro   celou rodinu.
karlosphonic
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2009
Autor Shreka 2 zná dokonale kočky
Jako chovatel a milovník   koček jsem se u Shreka 2 víc   pobavil než u prvního   dílu.Autor filmu totiž   perfektně dal do Shreka   chování koček o kterém   třeba "pejskaři"   vůbec neví.Např.:vydávení   chlupů spojené s   tuberáckým kašláním,nebo   zabavení CATNIPU stráží a   ujištění kocoura,že to   bylo jen pro jeho potřebu.Pro   kočky je catnip droga po   které jsou pak v   "rauši".A   dobrácké roztažené   zorničky znám u svých   nezbedů také moc   dobře:))
Pro   všechny,kdo tyto kočičí   extempore pochopili z vlastní   zkušenosti je Kocour v   botách větší komik než   oslík.A já se tímto dílem   právě královsky bavil.Díky   autorům za pravdivé a   přitom vtipné vykreslení   kočky.
ZuzikD
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Stejně dobré jako jednička,   a to je u některých filmů   co říct.....předvést se   rodičům jako zlobřice a   přivést si domů zlobra je   opravdu dobrý nápad.
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Druhý díl je stejne dobry,   mozna jeste lepsi nez prvni. K   memu milovanemu oslikovi   prisel na pokoc kocour... Tato   dvojka je super... :-)   oslikovi kecy a kocouri oci
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.8.2008
Shrek 2 se líbí nejvíc ze   všech shreků. Některé   hlášky jsou opravdu   nesmrtelné a nejvíc mě   dostává Dobrá víla   -Překonal kruté   větry....... :-)))
Prasoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Shreček je hold kanec
a nepáře se s tím. Ovšem   nebýt oslíka, daleko by to   nedotáhl, jen k masivní   těžkopádnosti. Dabing   tomuto snímku dost ubírá na   přitažlivosti.
Lienocka22
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2008
Veľmi dobrá vecička,   povedala by som, že ešte   lepšia ako jednotka :)   Najlepší je tam oslík, ale   ani kocúr nie je zlý:)   Odporúčam si to pozrieť v   pôvodnom znení!
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.1.2008
Celkem ujde! Nejlepší je,   jak se mu Fiona snaží   říct, že je těhotná a ten   trubec jí do toho vždycky   zatroubí:-) A pak ta hláška   toho kocoura a si v   tůůůůůůůůůů :-) Fakt   je to nářez, určo na to   mrkněte!
ane15
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2008
na film určitě stojí za to   kouknout. Objevují se tam   zajímavé nápady a vtípky   samozřejmě nechybí. Je to   opravdu takový střed mezi   všemi třemi filmy o   Shrekovi. A tady je to ještě   originální. Písničky se mi   taky moc líbí
vercounek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2007
opět příběh zeleného   zlobra. Ale tentokrát se   přidá sympatická zrzavá   kočička v botách, jejíž   nejúčinější zbraní jsou   práve jeí kukadla. Moc   pěkné, vřele doporučuju
LUCIE171
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2007
Parádička nejlepší osel s   nejlepšíma hlodama.Když   vám není do smíchu určitě   na to koukněte.Pomáhá to
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2007
Kvalitni pokracovani   legendarniho animaku. Jeste   lepsi animace, vtipky a   pisnicky, ale dejove to je   srovnatelne s jednickou. A ta   byla jen pohadkou. Takze ani   lepsi ani horsi nez cislo   jedno.
Ivett
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.9.2007
Pro mě je dvojka o trochu   horší než jednička. Ale   pravda je, že dost věcí   vám napoprvé unikne. Plus   přináší Banderasův kocour   v botách....ty jeho   očka...kdo by odolal.
petulla
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Shrek 2..pokračování v   éře animovaných filmů.   Zase skvělá   zápletka..Doporučuje lidem,   kteří viděli jedničku.   Dvojka není tak dobrá jak   jednička, nemyslím graficky   zpracované, spíš pro   člověka. Není to taková   pecka v této oblasti filmů,   ale stejně jako jednička   nezklame jako mnoho jiných   filmů. Jen doporučuju, zase   plný vtípků, postaviček z   jiných pohádek, jako např.   kocour v botách, prasátka,   perníček, vlk... Nemá   chybu... Jen doporučuji,   protože se hodí jak pro   dospělé, tak i pro děti a   to je právě v tom   zajímavé, že zaujme diváky   každého věku.
mijala
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Řekla bych, že je mnohem   lepší než jednička.   Grafika je jako vždy dobrá a   příběh ještě lepší.   Nechybí ukecaný oslík,   který vždy provede něco   vtipnýho. Objeví se i nová   postava, kocour v botách,   který každého dostane svým   smutným kukučem. Podle mě   to je film pro děti i   dospělé, protože se   všichni nasmějí stejně.
Strength
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Nad Shreka prostě není. Ve   druhém díle jistě pobaví   cesta do království za   sedmero harama, posléze   princeznin otec, nebo dokonce   bláznivá dobrá víla,   která si nejspíše popletla   své skutečné poslání. Je   to film, který jistě osloví   mnoho generací a nikoho   nezanechá v klidu!
Diadi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2007
Ještě lepší než   jednička. Asi proto, že už   je všechny moc dobře znám.   Tatínek král je úžasný,   písničky bezva. Osel Oslík   dodává jako vždy všemu   švih a atmosféru. Kreslený   pohádkový popis způsobu   života dnešního člověka   asi osloví každou rodinku s   dětmi od 3-20.
Vanous
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.4.2007
Me osobne dvojka neprisla zase   az tak dobra jako jednicka,   ale je mozne, ze jsem od toho   cekal neco vic. Hlavni problem   ja vidim hlavne v pribehu, me   neprisel tak zajimavy a   spadovy jako u jednicky.   Nastesti nova postavicka   Kocourka v botach to vse   zachranuje - tohodle kocourka   si kazdy musi zamilovat
katule
Hodnocení:
Přidáno: 9.4.2007
Druhé díly kreslených   pohádek by se vážně   neměli točit. Některé   zkazí pointu těch první   stejně jako v tomto   případě.
Pardal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.10.2006
Už to není jako jednička   ale přád patří mezi ty nej   z animáku, asi proto to, že   je určen tak trochu pro   starší publikum, protože je   ve filmu spousta gagů, které   děti nepochopí ale starší   zaujmou, prostě celkem   záživná animovaná blbina,   hodně přídává obsazení   dabingu, osel v podání E.   Murphyho je vinikající...
Koimisto
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.9.2006
No oproti většině názorů   musím napsat, že mě to   poměrně hodně zklamalo.Ani   jednička se mi nijak   zvlášť nelíbila, ale tam   šlo hlavně o moment   překvapení.U dvojky jsem se   trochu nudil.O zábavu se   staral jen vydařený Český   dabing (ale originál je   prostě originál)!Oslík   (mutantíci) a Kocour, jediné   dvě opravdu velmi zábavné   bytosti ve filmu.Takže   průměr s konstatováním :   jsou mnohem lepší animované   filmy.
AcidBurn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2006
V něčem lepší, v něčem   horší než původní Shrek,   hodnocení je nižší   zejména kvůli tomu, že jde   "jen" o   pokračování, tudíž se   divácký šok nekoná.
Wardin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.12.2005
Podle mě v mnohém předčil   díl první, ale myslím si   že v jedničce byli lepší   hlody. Celkově opět stojí   za to.
power
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.5.2005
film je moc dobrej ale na   jednicku v mnohem nema.sceny   sou ftipny ale uz to nema ten   spravnej smrnc.
WaM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.3.2005
Super animace, super   příběh, super hudba -   minimálně tak výborné jako   Shrek 1.
Verik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2005
Zelený zlobřík se vrací
Ano.I podruhé je tu Shrek   jeho věrný kamarád osel a   láska Fiona.Ale musím   říct,že druhý díl je   lepší než   jednička.Zkrátka je mnohem   zábavnější a   modernější.Takže kdo jej   ještě neviděl, tak atˇ se   na něj hezky rychle   podívá.:-D
scajo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2005
Skvělá (a velmi zábavná)   podívaná, která jse sice   oproti jedničce daleko   nabušenější (co se   fórků, gagů a děje   týče), ovšem už postrádá   to zvláštní kouzlo a   pohádkovou atmosféru, která   čišila z prvního dílu.   Zatímco v jedničce šlo   především o romantický   příběh, který byl   prošpikován skvělými   parodickými momenty, dvojka   na mě působí jako záplava   parodických momentů, do   které byl vměstnán   příběh.. ten se sice celkem   povedl (navíc přibyla   další skvělá postava -   nájemný vrah Kocour v   botách), ale přestože jsem   se skvěle bavil a hodnotím   (pozásluze) vysoko, nemůžu   se ubránit mírnému   zklamání..
mandus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2004
Viděl jsem jedničku, byla   super. Do dvojky se mi ale   nechtělo-byla ještě   lepší...navíc aby se   starší nenudily naráží na   různé filmy jako Pán   prstenů, Zoro, Martix...
hvezdyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.11.2004
Překvapení
V poslední době jsem se   hodně a často vyhýbal   celovečerním americkým   animovaným filmům. Mám k   této zábavě jistou   nedůvěru. Film mně však   velice mile překvapil a   pobavil. Přinutilo mne to,   podívat se následně i na   první díl.
Bouvard
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2004
Není to nic extra. Diváka   ale pobaví. Film má spád a   tak vcelku rychle uběhne. Nej   scény- hra hákem na klavír   a kocouří nevinný a lítost   vzbuzující pohled.
Tarik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.11.2004
Film přináší spoustu   nápadů, opět je vtipný a   všemu vládne kocour s oslem.   Ti jsou prostě boží...
A kdo se bál že se   pokračování nepovede, tak   se bát nemusí- lepší než   jednička...
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2004
Spousta lidí měla z dvojky   strach, že se to nepovede a   bude to paskvil. Nemyslím si,   že by to tak dopadlo. Celá   naše rodina miluje scénu s   koucourem a jeho upřímným   utrápeným pohledem, takže u   nás visí několik   sceenshotů s jeho smutnýma   očičkama. Jestli kvůli   něčemu tak kvůli tomuhle,   oslovi v kůži bujného oře   a obřímu panáčkovi z   perníku.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.10.2004
Upřímně řečeno, jednička   se mi líbila víc - víc jsem   se smála. Uvidíme ještě,   jaké to bude s českým   dabingem.
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.10.2004
Ačkoliv film poněkud mění   žánr a přiklání se k   parodii konkrétních   filmových titulů, pořád je   to velmi dobrá (a hlavně   neobyčejně vtipná!)   podívaná.
christinak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2004
Jednička se mi zdála o   trošičku lepší, ale i tak   je to skvělá podívaná   plná parodií na různé   filmy- od Vetřelce přes   Zorra až k Pánu prstenů.   Jsem zvědavá, jek bude   vypadat další pokračování   Shreka a už se na něj moooc   těším!
Pete
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.9.2004
Každé pokračování filmu   se nevyhne srovnávání s   "jedničkou". V   tomto případě bohužel   dvojka, ač grafikou na   vyšší úrovni, na mě   zanechala horší dojem. Více   mi seděla jednička se svou   parodií na pohádkový svět   dětí než dvojka s parodií   na pohádkový svět   dospělých. Dvojku jsem   oproti jedničce   viděl/slyšel v původním   znění a mohu jen doporučit.
smili
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.9.2004
Shrek se nezapře
Stejně, jako v prvním díle,   poměrně jednoduchý,   pohádkový děj, který je   ovšem okořeněn skvělým   propracováním hlavních   postav, úžasnou hudbou a   ohromujícím zpracováním.  
Jednička měla ale   toho mnohem víc...
Kabaf
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2004
Měl jsem trochu strach, v   jedničce byl zlobr   překvapení a tady už   zaběhlá postava, ale   zvládli to na jedničku.   Skvělý fóry, krásný   scénky (u kocourových očí   sem málem padl pod sedadlo) a   perfektní muzika. Dokonalý   film. Nebo téměř,   dokonalý.
Kristi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.7.2004
Tento film jsem si užila,   stejně jako ten první. Při   sledování filmu můj úsměv   z tváře nemizel, zbožňuji   totiž ty parodie (hlavně   Vetřelce, MI a Godzilla).   Vtipy a gagy nejsou vůbec   otřepané, naopak člověka   skvěle pobaví. Příběh je   ovšem slabší než v   jedničce.
Puss in   boots byl úžasnej   (A.Banderas odvedl perfektní   práci!) a Princ Charming byl   neodolatelný (jak jinak :-)   ). Dobrou práci též odvedl   J.Cleese aká král Harold a   kmotřička. A hudba je super!
Tom_Hardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2004
Shrek 2 je pokračování,   které má sice několik   hluších míst, ale zároveň   mnoho vyloženě geniálních   fórků. Co se kvality týče,   je tak na úrovni jedničky.   Ta sice byla více   vyvážená, ale zase nebyla   nahuštěná tolika nápady...
Silicon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.6.2004
Domnivam se, ze co se tyce   humoru a pribehu, byla   jednicka o neco lepsi.
mmartina
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.6.2004
FAR FAR AWAY
Jeste o trosku lepsi movie nez   jednicka. Plne ruznych odkazu   na jine filmy. Antonio   Banderas poskytl svuj hlas   nove postave...kocourovi v   botach, ktery je mistr na   odstranovani zlobru.“
tuwanakha
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.3.2004
komentář traileru
Jednička byla skvělá, ale   trailer dvojky dává tušit,   že nebude o nic horší.   Shrek s Fionou jedou za   rodiči a doprovází je Osel.   Na hradě super   "bitka" mezi Shrekem   a králem, kdo toho víc sní.   Princ Zlatovlas jede osvobodit   Fionu, ale na hradě najde   jenom vlka v šatech, jak si   čte knížku... V lese   přepadne Shreka Kocour Zorro,   ale mají z něj stejnou   srandu jako předtím z Robina   Hooda... No už se těším na   celý film.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih9106minih9106Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull n
minih23878minih23878Zlaté dítě (1986) 
The Golden Child n
minih41463minih41463Lemra líná (2006) 
Failure To Launch n
minih70798minih70798Expendables: Postradatelní 2 (2012) 
The Expendables 2 n
minih22531minih22531Vinnetou - Rudý gentleman (1964) 
Winnetou II n
minih21168minih21168Tom Horn (1980) 
Tom Horn n
minih28681minih28681Základní instinkt 2 (2006) 
Basic Instinct 2 n
minih49228minih49228Zemský ráj to napohled (2009) 
Zemský ráj to na pohled n
minih136191minih136191Instalatér z Tuchlovic (2016) 
Instalatér z Tuchlovic n
minih18401minih18401Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) 
Home Alone 2: Lost in New York n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kocour v botách: Tři ďáblíci (2012) [Video]

 Kocour v botách: Tři ďáblíci (2012) [Video]
Kocour v botách: Tři ďáblíci n
Puss in Boots: The Three Diablos
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Raman Hui, Chris Sievey

(spin-off)

Kocour v botách (2011)

 Kocour v botách (2011)
Kocour v botách n
Puss in Boots
Žánr: animovaný / dobrodružný / komedie / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris Miller

(spin-off)

Thriller Night (2011)

 Thriller Night (2011)
Thriller Night n
 
Žánr: animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Gary Trousdale, Sean Bishop

(spin-off)

Shrek: Zvonec a konec (2010)

 Shrek: Zvonec a konec (2010)
Shrek: Zvonec a konec n
Shrek Forever After
Žánr: animovaný / komedie / pohádka
Země: Spojené státy americké
Režie: Mike Mitchell

(---)

Kdopak by se Shreka bál (2010) [TV film]

 Kdopak by se Shreka bál (2010) [TV film]
Kdopak by se Shreka bál n
Scared Shrekless
Žánr: animovaný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Gary Trousdale, Raman Hui

(spin-off)

Donkey's Christmas Shrektacular (2010)

 Donkey's Christmas Shrektacular (2010)
Donkey's Christmas Shrektacular n
 
Žánr: animovaný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Walt Dohrn

(spin-off)

Shrek Třetí (2007)

 Shrek Třetí (2007)
Shrek Třetí n
Shrek the Third
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Raman Hui, Chris Miller

(---)

Shrekoleda (2007) [TV film]

 Shrekoleda (2007) [TV film]
Shrekoleda n
Shrek the Halls
Žánr: rodinný / animovaný / komedie / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Gary Trousdale

(---)

Far Far Away Idol (2004) [Video]

 Far Far Away Idol (2004) [Video]
Far Far Away Idol n
 
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon J. Smith

(spin-off)

Shrek 4-D (2003)

 Shrek 4-D (2003)
Shrek 4-D n
 
Žánr: animovaný / komedie / rodinný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon J. Smith

(spin-off)

Shrek (2001)

 Shrek (2001)
Shrek n
 
Žánr: animovaný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Andrew Adamson, Vicky Jenson

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Komisař Moulin (1976) [TV seri...

23:05 - 00:35

75 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

23:35 - 00:30

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

23:40 - 00:40

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

00:00 - 01:05

20 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190547
Osobností: 697845
Fotografií: 763969
Plakátů: 376572
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10