Duben
ohodnotit

Sexy Pistols

Bandidas

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
6.7.2006
„Když ženy zlobí, mužům běhá mráz po zádech. Definitely wanted.“

Komentáře k filmu Sexy Pistols

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2009
Narozdíl od většiny, co sem   psali, se mě film líbil.   Obě herečky mám ráda, u   filmu sem se zasmála a nudnej   mi taky nepřipadal. Každej   má jinej vkus, ale za sebe   řikám dobrej film.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2013
Vynikající westernová   komedie s úžasnými   herečkami Penelope Cruz a   Salmou Hayek. Ty dvě se   hledaly až se našly. Líbilo   se mi nejvíc, jak se učili   střílet a dělali kliky. To   byla fakt zábava. Pak bylo   dobré, jak se hádali o toho   chlapa. No nezapomenutelný.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.9.2010
Mexiko 1880. Americká banka   díky neférovým machinacím   a vraždám získá kontrolu   nad financemi celého Mexika.   A prostý lid   trpí…Neobjeví se žádný   málomluvný pistolník, ale   někdo úplně jiný…
Maria – chudá   farmářská dívka. Sara –   bohatá dcera vlastníka   banky. Na první pohled   nemají nic společného,   ovšem po příjezdu šmejda   Jacksona je spojuje motiv   pomsty, později snaha pomoci   mexickému lidu a nakonec i   přátelství. Přestože   spolu často zrovna moc   nevychází, ušlechtilé   cíle nakonec vždy   zvítězí…
Fajn   oddechovka po sledování tun   vážných, i když mnohdy   skvělých westernů. Tenhle   snímek se nesnaží navodit   drsnou atmosféru, ukázat do   detailu promyšlené souboje   ani neuchvátí úžasným   příběhem či brilantními   dialogy. Svůj úkol pobavit   však odvádí na jedničku   – obsazení dvou krásných   hereček Penélope Cruz a   Salmy Hayek do hlavních rolí   byl skvělý nápad. Jakkoliv   je totiž příběh plytký,   loupeže originalitou též   zrovna nehýří a ani sranda   to není kdovíjaká, ovšem   sledovat tyhle dvě krásky   při všech těch tichých   plíženích, přestřelkách,   jízdě na koni, hádkách či   rvačkách je opravdu super.   Steve Zahn je docela fajn   ňouma, jenž má velmi   sympatickou roli, kterou mu   upřímně závidím – bejt   střídavě oblizovanej   takovýma krásnýma   stvořeníma a ještě za to   dostat zaplaceno…A Dwight   Yoakam je záporák s   nepochybným charismatem, což   je jednoznačně další plus.   Stejně tak se mi líbí   barevný ladění celýho   snímku, kterej je pestrej jak   cikánská maringotka a vše   je podbarveno pohodovou   hudbou, která se sem opravdu   výborně hodí. U tohodle   dílka jsem si prostě   krásně odpočinul a určitě   ne naposled…
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2018
Trochu jinak pojatý western.   Musím upřímně říct, že   se mi to líbilo. Bylo to tak   triviální až to bylo   vtipné. Je vidět, tvůrci   vše sázeli na Penélope Cruz   a Salmu Hayek. Mimochodem   tahle kombinace se povedla,   ony se k sobě opravdu hodí a   své role vystihují dokonale.   Film ani nezapomenul   zdůraznit jejich přednosti,   přesto nevyzní vulgárně.   Jednoduše dobrý začátek,   slušný prostředek a   dobíhající konec.
cackles88
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.5.2008
Sexi pistolnicky:!!
celkom v pohode film myslim   taky..priemer:!!!dej je o   dvoch pistolnickach ktorym   zomrelli otcovia a tak sa   snazia pomstit smrt...svojich   otcov.....spolu s typkom steve   zahn ...vykradaju   banky..vrahov svojich otcov..a   nakoniec sa im podari...dostat   vrahov..a pomstit..sa za   vsetko...
Komparsista11
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Jako chlapovi se mi hlavní   představitelky líbily. Ale   jenom kvůli nim bych tak   vysokou známku taky nedal.   Film má spád a šťávu.   Lepší než klasický   western. Je to oddychovej   film, z jehož shlédnutí   máte dobrý pocit.
clara.bow
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.7.2006
Banditas :o)
Dvě mimořádně krásné   ženy,s pistolemi a noži, ale   i sexy hlasy :o). Nečekala   jsem veledílo, takže   upřimně řečeno jsem se   chvílemi i od srdce zasmála.   Nenáročný film, oddychovka   především pro pány, co se   rádi podívají na pěknou   ženskou :D
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.9.2014
Bohatá Sára a chudá Maria   (P.Cruz a S.Hayek) se staly   obětmi praktik americké   banky a daly se na cestu   zločinu a rozhodly se zmocnit   zmocnit ukradených peněz se   zbraní v ruce, zpracování   tématu navazuje sexy dvojice   J.Moreau a B.Bardotové ve   Viva Maria! a na půvabech a   vnadách hlavních   představitelek je celé   postavené. Ovšem mne   připadalo to první   zpracování nejlepší.
JanaOss
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.1.2009
Jde o celkem zajímavou   podívanou - trochu   přihlouplá, trochu   nepovedená, ale docala dobrý   pokus vytvořit kovbojku s   ženami. Není to špatná   podívaná, ale žádný   zázrak- nudu zažene, nebo   taky ne- nelíbí se mi
shadowdark
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2016
Film samotný bych řekl, že   je spíše průměrný, ale   sakra, může člověk dát   méně než 7/10, když vidí   Salmu Hayek a Penélope Cruz   "zneužívat" muže   spoutaného k posteli?
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.5.2018
Čekal jsem románovou nudu,   ale přišlo příjemné   překvapení. Dobře jsem se   bavil a občas i zasmál. Už   ke konci bylo nachystáno   osmdesát, když přišly ty   dva či tři naprosté   nesmysly, takže dvacet bodů   odnesly. Přesto jde o   zábavnou komedii.
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.8.2006
tento film je opravdu jen pro   skalni fanousky dvou hlavnich   star. dej - no, nejakou hlavni   linku to mit musi, jinak by se   tam mohly jen tak   promenadovat, ze? jiz dopredu   je jasne, jak se to bude   odehravat. jedine co je na   filmu dobre, je spoluprace   prave dvou hlavnich hvezd - je   na nich videt, ze se pri praci   bavily a rozumely si.
kdybych to mela shrnout,   jedna se o nenarocnou   podivanou, pri ktere se   parkrat usmejete a mozna i 1-2   zasmejete.
Langley
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.3.2008
Komediální western z dílny   Luca Bessona, který   zachaňují obě hlavní   představitelky, jejich   hluboké dekolty a finální   přestřelka ve stylu alá   Matrix.Slizký záporák   Dwight Yokam je zapomenutelný   a neustálé hádání   Bandidas mě ke konci začalo   nudit.Ještě štěstí, že   film má pouze hodinku a půl.
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.1.2007
Kam jsi dal rozum Lucu Bessone !
Na pozadí krásných kulis   podložených jemnou hudbou se   promenádují dvě sympatické   uhrančivé sexbomby a v   příběhu,kde se děj ztratil   a nikdo ho nehledal,nám   předvedou,jak se jim spolu   krásně hraje.Krom potěchy   pro oko a dietní stravy pro   mozek je zde i pár dobrých   nápadů,ale vše je zazděno   režií a kamerou.Vše   dohromady spojené nám dává   pěkný oblafnutý guláš.
Xpojntman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2022
Příběh není nic moc. Ale   holkam to tenkrát moc   slušelo a byly skutečně   sexy. Celkově průměrný   ženský a trochu i   hispánský western.
zepo
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.4.2008
Hoky se holt vyblbly a   pobavily hlavně samy   sebe.Bylo vidět,že je to   baví.Jen taková hloupůstka   pro ukrácení času v e   vlaku.
Miloš11
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2010
Film na oddych,len tak   pozerať a nad ničím   nefilozofovať.Obdivovať   Penelope Cruz a Selmu Hayek v   hlavných ulohach.
Pauleta
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.4.2008
Na dvojici hlavních   představitelek se kouká   opravdu velmi dobře.   Pohříchu je to ale asi   jediné plus, které film   nabídne. Jinak průměr.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.1.2012
Jak Salmu můžu, a tady   občas "dost"   ukáže, tak Penelope   nemusím, ale budiž. Jenže   film sám nenabízí nic   nového, jen poloviční   Pistolnice, ale příběh,   zápletka, humor, akce, hraní   - vše je průměrné.
dobes.pavel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.1.2009
Sexy Pistols
Je to takový neobvyklý   moderní western, kde máme   místo chlapů 2 hlavní   hrdinky. Akční scény se mi   zdály bez nějakého   výrazného nápadu. Film   postrádal hlavně víc   vtipných scén. Jediná,   která se mi líbila a ještě   dlouho si ji budu pamatovat   byla ta, jak tam leželi ti   skolení maníci a kolem jel   chlápek na koni a říká:   "Tady mají asi silnou   tequilu." Trapné a do   filmu se nehodící se mi   zdály ty scény s   líbáním.
Naopak   holky prokázaly svému lidu   velkou laskavost, mexický lid   se za ně postavil a osvobodil   je ze zajetí. Z toho šla   cítit silná vlastenecká   myšlenka. Naproti tomu Tyler   Jacson byl podrazák a   zrádce, kterému šlo hlavně   o prachy.
Snura
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.3.2008
Už jsem si zvykl, že když   je za posledních pár let pod   něčím podepsán Luc Besson,   tak je z toho jen výjimečně   něco kloudného. V tomhle   případě se, bohužel,   výjimka nekoná. Nesourodý,   odfláknutý slepenec, kde   sice dvě hlavní   protagonistky byly ozdobou,   ale nic víc.
Renie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Takovej odlehčenej western,   pořád na stejný a   opakující se téma. Dalo se   na to koukat, obě hlavní   protagonistky byly pěkné a   sympatické. No mohlo to být   o trochu lepší.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Ani by na filmu nevadilo, že   je to hrozná blbost jako   spíš to, že je to nudná   blbost. Toto hodnocení je jen   za ty dvě krásný kočky.
Mlapiska
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.3.2008
No, mně při pohledu na dvě   hlavní představitelky v sexy   oblečkách zrovna dvakrát   srdce touhou nehoří, takže   zůstala jen trocha milého   vtipu a spousta podivných   střihově odfláklých scén.   Ženská část publika   vyloženě ostrouhala –   Steve Zahn je jen velmi   zanedbatelnou útěchou v   tomto filmu, který kromě   krásy obou hlavních   představitelek opravdu nemá,   co jiného by nabídnul.
Out-Of-Way
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Dvě hezké holky a tím to   taky končí, trapný pokus o   western ...
a víc už   není co napsat, protože je   to totálně nezajímavý   film.
Sanchez
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.12.2006
Nebýt dvou hlavních hrdinek,   byla by to jasná béčková   záležitost. Nejspíš také   ony jsou ten důvod, proč   jsem se dokázal dívat až do   konce. Film mě nedokázal   téměř ničím zaujmout, až   na Penélope Cruz a Salmu   Hayek. Proto také 2* a   další 2 za snahu ztvárnit   komedii, u které se   upřímně moc nezasmějete, a   jistou malou dávku akčnosti   ve westernovém prostředí.
Ivett
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Uznávám, mužská část   publika se mohla do jisté   (velmi omezené) míry bavit,   ale ta ženská přišla   hodně zkrátka.
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.3.2013
No jo, další slaboduchý   výlisek sjel z pásu. Je   složen hlavně z laciných   triků, z nichž   nejlacinějším se zdá být   obsazení dvou hispánských   krasavic, zaručený to magnet   na diváka mužského rodu.   Netroufám si odhadnout jeho   návštěvnost v kinech, já   osobně bych ho však   umístila nanejvýš na nosič   DVD, sekce bonusy, podsekce   vystřižené scény. Celý.
Jarda.ftr
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Trocha vtipu, trocha akce,   žádný zázrak. Čiší z   toho jakýsi závan   "modernosti".   Prostě je to zas další   hloupý emancipační pokus a   výroba anorektických   mužatek, navíc ve westernu.   Komerce je prostě komerce.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih21158minih21158Tom a Jerry (1992) 
Tom and Jerry: The Movie n
minih8777minih8777Upíří krev (1987) 
Graveyard Shift n
minih39469minih39469Hra na schovávanou (2005) 
Hide and Seek n
minih51410minih51410Ošklivka Betty (1999) [TV seriál] 
Yo soy Betty, la fea n
minih19055minih19055Sloní muž (1980) 
The Elephant Man n
minih25028minih25028Muž se železnou maskou (1998) 
The Man in the Iron Mask n
minih19172minih19172Smrtelná léčba (1995) 
Exquisite Tenderness n
minih9258minih9258Jája a Pája (1986) [TV seriál] 
Jája a Pája n
minih45480minih45480Silent Night, Deadly Night (1984) 
Silent Night, Deadly Night n
minih39742minih39742Saw: Hra o přežití (2004) 
Saw n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10