reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Sestřičky v akci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2008
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Xpojntman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2015
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.3.2009
thomas300
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.12.2012
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
west2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2008
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
wanda33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2009
Kalinka77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih122149minih122149Pozůstalí (2014) [TV seriál] 
The Leftovers n
minih102690minih102690Zpátky do ringu (2013) 
Grudge Match n
minih126922minih126922Vánoce v Conway (2013) [TV film] 
Christmas in Conway n
minih49460minih49460Bílá tlapka (1994) 
Running free n
minih20187minih20187Šílená láska (1995) 
Mad Love n
minih10275minih10275Kletba hadího údolí (1987) 
Klatwa Doliny Weźy n
minih24492minih24492Zítra se bude tančit všude (1952) 
n
minih24451minih24451Žut (1964) 
Der Schut n
minih123260minih123260Dřív než půjdu spát (2014) [2k digital] 
Before I Go to Sleep n
minih80653minih80653Peklo v podzemí (2006) 
The Oakley Seven n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.7 %
6   - AGAMEMNON
6   - stanko
8   - Xpojntman
9   - Zdenek13
10 - thomas300
7   - Grassel
7   - Alfonc
6   - west2
6   - pet007
7   - wanda33
8   - Kalinka77

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Miluju cizince

14:05 - 15:00

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:00 - 15:00

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:20 - 15:15

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520980
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129652

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.143/0.121