reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sen noci svatojanské [TV divadelní představení]

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
127 minut
„Záznam komedie W. Shakespeara z Divadla ABC v Praze.“

Celkové hodnocení filmu Sen noci svatojanské

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2015
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.9.2006
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54021minih54021Velký strach (1964) 
La grande frousse n
minih56563minih56563Telefonát (2008) 
The Caller n
minih35423minih35423Sniper (2002) 
Liberty Stands Still n
minih19499minih19499Společnost mrtvých básníků (1989) 
Dead Poets Society n
minih8414minih8414Holčičky na život a na smrt (1996) 
n
minih22591minih22591Viva Maria (1965) 
Viva María! n
minih5353minih5353Cukrová bouda (1980) 
n
minih2353minih235320 let písniček Honzy Nedvěda (1993) 
20 let písniček Honzy Nedvěda n
minih35342minih35342Žába k zulíbání (2002) 
The Hot Chick n
minih13940minih13940Nekonečný příběh 3 (1994) 
The Neverending Story III. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
6   - curil
8   - georginaa
7   - MaKy92z
9   - Milicent
9   - sluníčko
9   - miroslav22
7   - tvo

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

2 minut již uběhlo
118 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

32 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.464/0.445